Audi RS7 2021 İnceleme, Fiyat ve Performans

1
11597

Audi RS7 2021 yüksek performansı, güçlü yol tutuşunu, teknolojiyi ve konforu bir arada sunarken, sportifliği ve şıklığı incelikle buluşturuyor. Bözel otomobili sizin için inceledik. 

Audi RS7 2021

Audi RS7 2021 Dış Tasarım 

Audi RS7 2021, keskin hatları ve geniş gövdesiyle agresif ve karakteristik bir tasarıma sahip. Animasyonlu arka stopları, led matrix farları, elektrikli arka spoylerı, parlak siyah geniş ızgarası, çıtasız kapı camları ve standart olarak gelen 21 alüminyum alaşım jantları ile kişiselleştirilebilir renkli kaliperler; sportifliğin ve estetiğin bir arada işlenmesinin somut bir örneği olmuş. 

 

Audi RS7 2021

İç Mekan  

Konforu ve sürüş rahatlığını en üst seviyede tutmak için aracın her noktasında yüksek kalitede malzemeler kullanılmış. 

Aracın eğlence ve multimedya sistemi oldukça zengin tutulmuş. Audi sanal kokpit, Bang & Olufsen premium ses sistemi, navigasyon sistemi ve akıllı telefon arayüzü özelliği standart olarak sunulmuş. 

Sürücü ve yolcuların kaliteli ve rahat bir yolculuk yapması için her detay düşünülmüş. Alcantara deri döşemeli hafızalı spor koltuklarda bel desteği, masaj fonksiyonu, ısıtma ve havalandırma gibi pek çok opsiyon sunulmuş. 

Start-stop sistemi, vakumlu kapılar, 4 bölgeli otomatik klima, elektrikli hafızalı yan aynalar ve otomatik kararan dikiz aynası standart olarak sunuluyor. 

3 kollu ısıtmalı deri direksiyona konumlandırılmış fonksiyonel kumandalar ile aracın birçok işlevini kolayca kontrol etmek mümkün hale getirilmiş. 

Ambiyans iç aydınlatmaları, opsiyonel olarak alınabilen siyah alcantara iç tavan döşemesi ve aracın içindeki karbon detaylar aracın içine oldukça sportif bir görünüm kazandırmış. 

 

Audi RS7

Audi RS7 2021 Motor ve Performans 

Performans ve sürüş limitlerini en üst seviyeye taşımak isteyen mühendisler Audi RS7’ye 600 hp güç ve 800 nm tork üreten 4.0 litre V8 çift turbo TFSI motoru,8 ileri tiptronic şanzımanı ve Quattro çekiş sistemini konumlandırmış. 

Araç 3,6 saniyede 100 km hızlanmasını tamamlayıp, maksimum 305 km hıza ulaşıyor. Aracın 2150 kg olan ağırlığını ve boyutlarını düşündüğümüz zaman gerçekten çok etkileyici bir performans olduğunu belirtmek gerekiyor 

73 litrelik yakıt tankına sahip olan araç şehir içi kullanımda 16,1 lt, şehir dışı kullanımda 8,9 lt ve ortalama olarak 11,6 lt yakıt tüketiyor. 

 

Audi RS7

Sürüş Asistanları 

Park yardımı, 360 derece kamera, şerit takip sistemi ve hız sabitleme sistemi standart olarak sunuluyorken; gece görüş sistemi, park asistanı ve adaptif sürüş asistanı opsiyon olarak sunuluyor. 

Sürüş Dinamiği 

Dinamik süspansiyon kontrollü RS Spor süspansiyonlar aracın her türlü yol koşulunda ve yüksek limitlerde rahat bir yolculuk deneyimi sunması için tasarlanmış.  

Audi RS7 2021 Fiyatı 

Aracın fiyatı Nisan 2021 itibariyle 3.751.605 TL’dir. 

İkinci El Audi RS İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here