Alman Motosiklet Markası Trinity, Elektrikli Scooter’ı Tanıttı.

0
2527
Alman Motosiklet Trinity

Bildiğiniz gibi 2022 yılında bir petrol krizi patlak verdi. Bu yüzden tüm araç üreticileri elektrikli araçlara yöneldi. Bunlardan bir tanesi de yeni kurulmuş olan Alman Motosiklet Markası “Trinity” oldu. Trinity, Uranus adlı elektrikli scooterini piyasaya sürdü. Bu gibi girişimlerin artmasında Alman devletinin işletme maliyetlerine katkısı da önemlidir.

Trinity Uranüs Rs Motor ve Performans

Alman Motosiklet Markası Trinity, Uranüs Rs Scooter'ı Tanıttı.

Elektrikli motorlar, hepimizin alışık olduğu içten yanmalı motor bloğuna göre daha pahalıdır. Fakat daha pahalı olsa da, çevresel değerlerin korunması açısından önemlidir. Ayrıca benzin ücretinden kurtulduğunuz için uzun vadede kar edebilirsiniz. Ek olarak, bu motosikletin büyük iki bataryası sayesinde 100 km yolu tek şarjda kat edebiliyorsunuz. Bu elektrikli motor bloğu toplamda 11 Kw güç üretebiliyor. Son hızı ise fabrika verilerine göre 100 km/h olarak belirtiliyor. Bu gibi çeşitli verilere bakacak olursak, piyasadaki diğer elektrikli scooter modellerine göre hızı gayet tatmin edici duruyor.

Trinity Uranüs Rs Diğer Özellikler

Trinity Uranüs Beyaz

Alman Motosiklet Markası Trinity Uranus RS’in motor özelliklerinden bahsettik. Peki bu şirin scooter’ın başka ne gibi özellikleri bulunuyor? Bataryanın ne kadar kilometre dayanabildiğinden yukarıda söz etmiştik. Bu scooter’da 2 adet 72V/32Ah Lityum pil bulunuyor. İşte motorun tüm gücü bu iki batarya tarafından sağlanıyor. Ayrıca elektrikli motorun özel teknolojisi sayesinde sürüş tarzına bağlı olarak pil tüketim oranı değişiyor. Böylece çok daha uzun kullanım mesafesi sunuyor.

Yüksek hızlara ulaşabilmesine rağmen Almanya’da yalnızca araba ehliyeti ile birlikte kullanılabiliyor. Bu durumda motosiklet ehliyeti olmayanlar için çok cazip hale geliyor. Ayrıca Uranus RS üç adet sürüş moduyla birlikte geliyor. Ekonomik mod sürüşünde 55 km, standart modda 80 km, spor modunda ise tüm gücünü kullanarak, 110km hızla gidebiliyor.

Ne Zaman Kullanıcılarla Buluşacak?

Trinity Uranüs Siyah

Alman Motosiklet Markası Trinity, bu tatlı scooter’ın tanıtım fiyatı 5.888 Euro olarak belirlemiş. Daha sonrasında 7.000 Euro olarak satılmaya devam edecek.

Eğer Türkiye’de satılacak olursa Trinity Uranüs marka scooter’ı tercih eder misiniz? Sizce Türkiye fiyatı ne kadar olurdu, yorumlarda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz…

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here