6 milyon TL’lik Mercedes-Maybach S-Serisi Türkiye’de!

0
3533
Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, Ekim ayından itibaren Türkiye’de artık satışa sunuluyor. Maybach S Serisi, klasik S-Serisi’nin uzun versiyonundan 18 cm daha uzun dingil mesafesine sahip oluşu ile öne çıkıyor. Gelin Mercedes-Maybach S-Class kalan detaylarına birlikte bakalım.

Yeni Mercedes-Maybach S-Class

Efsane Aracın Efsane Detayları

Mercedes-Maybach S-Serisi’nin tasarımı, çift renk uygulamalı. Ayrıca klasik S serisi modellerine göre arka kapıları daha büyük. Üstelik aracın C sütununda da sabit bir üçgen pencere bulunuyor. Gösterge paneli, orta konsol ve kol dayaması da sürücüye ve yolcularına havada süzülüyormuş gibi bir hissiyat yaratıyor. Yeni Mercedes Maybach S serisinde beş adede kadar ekran sunulabilen ve kumanda merkezi olarak görev alan 12,8 inçlik OLED merkezi medya ekranı da standart donanım olarak sunulmuş. Ayrıca otomobil elektrikli arka kapılarla da donatılabiliyor.

iç mekan

Sürücüyü Tehlikelere Karşı Uyarıyor

Daha önce de bahsettiğimiz gibi Yeni Mercedes-Benz S-Serisi 18 cm daha uzun olan dingil mesafesine sahip. Bu mesafenin tamamı da arka koltuk yaşam alanının kullanımına sunulmuş. Bu yeni modelde daha kişisel ve sezgisel kullanım olanağı oluşturulmuş. Daha öncesinde 2018 yılında tanıtılan, uyarlanabilir ikinci nesil MBUX (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi) Yeni Maybach S Serisinde de bulunuyor. MBUX, çeşitli araç sistemleri ve sensör verileri ile ağa bağlanabiliyor. Maybach S- 4 Serisi’nin olağanüstü özelliği, arkadaki yolcunun araçtan ayrılmak istediğini fark edebiliyor. Eğer gerekli görürse de, tehlikeli bir durumu algılayıp kullanıcıyı görsel ve sesli olarak uyarıyor.

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi

503 Beygirlik Gücü İle Tam Bir Canavar!

Yeni Mercedes-Maybach S-Class da verimli bir sürüş için gelişmiş güç aktarımı amaçlanmış. Kısmen elektrikten destek alarak Mercedes-Benz portföyünden motorlar kullanılmış. Aracın elektrik desteğini ise ISG olarak adlandırılan ikinci nesil entegre bir marş jeneratörü sağlıyor. ISG, sürüş esnasında içten yanmalı motora 15 kW’a kadar güç desteği veriyor. Sabit hızlı sürüşlerde ise süzülme fonksiyonunu destekleyerek start-stop özelliğini daha konforlu hale getiriyor. Bu sayede de sürüş sisteminin genel olarak daha verimli olmasını sağlamış oluyor.

Yeni Mercedes-Maybach S-Class da dört tekerlekten çekiş tüm versiyonlarında standart sunuluyor. Aracın 580 4 Matic versiyonunda 3.9 lt benzinli motor 503 bg güç üretiyor. Bu efsane modelin fiyatı ise 6.038.300 TL olarak açıklandı.

Beklentileri Karşılamak Denilince Mercedes Maybach S Class

Bizim iddiamız, sizin beklentilerinizi aşmaktır sloganı ile müşterilerinin dikkatini çeken Mercedes-Maybach S-Serisi, lükste en üst noktayı yeniden tanımlıyor. Yüksek kaliteli malzemeleri, mükemmel işçiliği, olağanüstü konforu, yenilikçi teknolojisi ve akıllı bilgi-eğlence sistemi MBUX formundaki kişisel asistanı ile yepyeni bir sürüş çağını başlatıyor.

iç mekan

Aradığınız Konfor İse Doğru Yerdesiniz!

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, sizlere sadece konfor alanı değil, aynı zamanda kişisel bir dinlenme köşesi vaat ediyor. Özel malzemeler, lüks bir arka bölüm ve yenilikçi teknolojileri ile en yüksek taleplerinizi karşılamak da hiç zorlanmıyor. Maybach S Serisi yalnızca ön koltukta ki sürücü ve yolcunun konforunu düşünmüyor. Arka koltukta ki yolculara da aynı konforu sunuyor. Yenilikçi konfor özellikleri ve zarif malzemeler aracı, rahatlığınızı önemseyen bir dinlenme yerine dönüştürüyor. Yön gösteren güvenlik teknolojileri, belirlediğiniz her hedefe sizi daha güvenli bir şekilde ulaştırmak ile görevli.

Öne çıkan konfor özellikleri:
  • Dijital ön konsol
  • Arkada kemer uzatıcısı
  • Arkada konforlu kapılar
  • Aktif gürültü azaltma
  • Maybach sürüş modu

Eşsiz Donanımları

Yeni Mercedes-Maybach S Serisi 19, 20 ve 21 inçlik jantlar ile sunuluyor. Tavan ve tavanın altı farklı olmak üzere 10 farklı renk seçeneği ile de alınma imkanına sahip. Bütün bunlara ek olarak koltuk ısıtma ve soğutma özelliği ile standart olarak gelen Maybach S-Serisinin arka kol dayamasında bile soğutma özelliği bulunuyor. İster bir kitap okuyun isterseniz de dizüstü bilgisayarınızda çalışın. İç mekan ışığını hem parlaklık hem renk sıcaklığı açısından tamamen zevkinize ve hissinize göre uyarlamak sizi elinizde.

konfor

Güvenlik

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi’nin güvenliği en ön planlarına aldığı oldukça açık. Güvenlik kısmında güncel sürüş destek asistanlarının hepsini kullanmasının yanı sıra bu süper lüks otomobilde tam olarak 18 adet hava yastığı bulunuyor.

Güvenlikte öne çıkan özellikler:
  • Sürüş Yardım Paketi
  • DIGITAL LIGHT
  • Arka koltuk hava yastıkları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here