2023 model Fiat Fastback bir SUV olarak firma tarafından Brezilya’da gerçekleşen bir etkinlikte tanıtımı gerçekleşti.

Fiat Fastback Hakkında Bilgiler

Fiat Fastback küçük bir SUV olarak nitelendiriliyor. Firma 2018 yılının Kasım ayında konsept SUV modelini hayata geçiriyor. Fiat’ın bu yeni modeli firmanın daha önceki SUV modeli olan Fiat Pulse ile aynı kategoride yer alıyor.

Fiat tarafından resmi olarak teknik veriler paylaşılmadı. Ancak kaynaklar Fastback’in boyutlarının Fiat Pulse ile benzer olacağını söylemekte.

2023 Model Fiat Fastback

Fastback bunun yanı sıra firma tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Fiat Argo ve Cronos’un inşa edildiği MP1 platformu üzerinden geliştirilmiş.

Fiat Fastback’in Motor Performansı

Şu an için resmi olarak teknik motor verileri paylaşılmadı. Ama bazı iddialara göre araç üç silindir, 1.0 litre, 130 beygir gücünde veya 1.3 litre 185 beygir gücünde turbo şarj bir motor ile gelecek.

Bunun yanı sıra motor seçimine göre altı ileri vitesli CVT şanzımana sahip olacağı da diğer bilgiler arasında.

Fiat’ın bu modeli 500e ve ticari araçlarından sonra en pahalı modeli olacak. Resmi veriler tam anlamıyla 2022 yılının Ekim ayında gerçekleşecek lansmanda duyurulacak.

2023 Model Fiat Fastback Dış Tasarımı

Şu an için sadece dış kısmını görebildiğimiz aracın iç kısım fotoğrafları da yayınlanmadı. Ama kaynakların verdiği diğer bir bilgiye göre aracın iç tasarımı Fiat Pulse ile benzerlik gösterecek.

2023 Model Fiat Fastback
Fiat Pulse İç Tasarım

Dış kısma baktığımızda ise firmanın diğer modellerine göre daha sportif bir tasarım bizleri karşılıyor. Ön tarafta şık bir ızgara, cam tavan ve parçalı aydınlatma sistemi gibi detaylar göze çarpanlardan sadece birkaçı.

Arka tarafa geldiğimizde bagaj kapağının cam ile birleştiğini görüyoruz. Arka lambalar da tasarıma uygun olarak ince bir yapıya sahip.

Sıfır KM Fiat Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here