2022 Ford Mustang Mach-E pil kapasitesini artırdı… Bazı modellerin fiyatları değişiyor ve ekstra kWh kullanılabilir pil kapasitesi, kart genelinde birkaç km daha menzil sağlamalıdır. Bu konu ile ilgili ortaya çıkan tüm detayları bu yazıda sizinle paylaşacağım.

Ford 2022 model Mustang Mach-E’nin ayrıntılarını yayınladı. Bunlar; pil paketi, fiyatlandırması, renkleri ve ekipmanıyla ilgili güncellemeleri içeriyordu. 2022 Mach-E şimdi yeni özellikleri sipariş edilebilir. Ancak teslimatların ne zaman yapılacağı belirsiz olmakla birlikte 2022’nin ilk çeyreğine kadar başlamayacak.

Bayilere ulaşan sızdırılmış sipariş rehberlerinden habersiz araçlar veya mevcut araçlardaki değişikliklerle ilgili detayları bulmamız nadir değildir. Son zamanlarda 2022 Ford Mustang Mach-E için bir sipariş rehberi bir bayi tarafından bağlandı. Ve bu, elektrikli aracın alıcıların beğeneceği bazı güncellemeler alacağını gösteriyor. En önemli güncelleme, bazı modeller için artırılmış pil kapasiteleridir.

Tek bir şarjla üst seviye versiyonun menzilini 483 km üzerine çıkarmalıdır. Yeni 2022 versiyonu ayrıca birkaç renk değişikliği ve iç paket seçeneği sunuyor. Yeni 2022 Mustang Mach-E’nin yıl sonuna doğru bayilere ulaşması bekleniyor.

2022 Ford Mustang Mach-E Yenilendi ve Pil Kapasitesini Artırdı

Ford Mustang Mach-E, en iyi menzile sahip elektrikli araçlardan biri olması ile ünlüdür. Ayrıca Mustang’in hikayesini yeni elektrikli dünyada taşımaya devam etmektedir. 2022 model güncellemesinde Mach-E EV, renk paletine bazı yeni modeller ekledi. Ayrıca küçük ayarlar için fiyatlandırma ayarlamaları ile birlikte 2022 için birkaç güncelleme daha aldı. En dikkate değer değişiklik kullanılabilir pil kapasitesindeki artıştır. Dolayısı ile pil kapasitesindeki bir artış aracın menzilini de artıracaktır. Standart pil takımı kullanılabilir kapasiteyi 68,0’dan 70,0 kWh’ye çıkarırken, isteğe bağlı genişletilmiş aralık paketi 88,0’dan 91,0 kWh’ye yükselir.

2022 Ford Mustang Mach-E Pil Kapasitesini Artırdı

Ford, EPA’nın 2022 Mach-E’yi henüz yeniden test etmediğini söylüyor. Bilindiği üzere Mustang Mach-E için beş farklı donanım seviyesi mevcut. Bunlar; Select, California Route 1, Premium, First Edition ve GT Performance. EPA yeniden test yapmadığı için resmi rakamlar, standart AWD California Route 1 modeli için 340 km ve RWD modeli için 491 km arasında değişen mevcut modelden değişmeyecek. Ancak kapasite artışına bağlı olarak, Car and Driver tarafından test edilen 2021 AWD genişletilmiş menzilli araca eşdeğer güncellenmiş 2022 modelinin 121 km / saat gerçek dünya otoyol testinde ekstra 13 km gitmesini bekliyoruz. 2021 modeli bu testte EPA tarafından derecelendirilen 435 km menzile kıyasla 402 km elde etti. Nasıl performans gösterdiğini görmek için aynı testte bir 2022 modelinin çalıştırılmasını dört gözle bekliyoruz.

EPA’nın EV döngüsüne göre kesin rakamlar üzerinde tartmasını beklerken, forum üyeleri olasılıklar hakkında biraz matematik yaptılar. Menzil artışlarını 10 kilometreden 16 kilometreye kadar tahmin ettiler. Ford’a, bu pil güncellemelerinin kablosuz güncellemeler yoluyla mevcut 2021 Mach-E modellerine aktarılıp aktarılamayacağını soruldu. Ford bu soruya henüz cevap vermedi ve bunun cevabı hakkında daha fazla bilgi aldığımızda burada paylaşacağız.

2022 Ford Mustang Mach-E Pil Kapasitesini Artırdı

Sıfır Km Ford Fiyat Listesi

2022 Ford Mustang Mach-E Donanım Seviyeleri ve Yeni Fiyatlar

Diğer güncellemeler, California Route 1 donanım seviyesinde daha önce yalnızca arkadan çekişli olarak mevcut olan dört tekerlekten çekiş için yeni bir seçeneği içerir. Bu donanımda ayrıca ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı direksiyon simidi ile standart olarak gelir. Ve performans odaklı GT artık standart olarak siyah boyalı bir tavana sahiptir. Bu özellik önceden 385 $’lık bir seçenek olarak sunuluyordu.

Select modelinin taban fiyatı 43,995$’da aynı kalırken, Mach-E Premium’un fiyatı 500$ daha artarak 49,200$’a çıktı. California Route 1’in fiyatı ise 375$ artarak 51,875$’a çıkıyor. Daha güçlü olan GT modeli ise 1005$’lık bir fiyat indirimi alıyor. Bu indirimden sonra model şimdi 59.995$’dan başlıyor. Diğer tüm modellerde 2700 dolarlık bir seçenek olan dört tekerlekten çekiş ile standart olarak gelir.

2022 Ford Mustang Mach-E Pil Kapasitesini Artırdı

Renk paleti biraz farklıdır, çünkü Iced Blue Silver Metalik, Iconic Silver’ın yerini alır. Ayrıca Carbonized Gray rengi artık mevcut değildir. Daha önce GT’ye özel olan Grabber Blue ve Cyber ​​Orange, artık ürün yelpazesinde daha yaygın olarak bulunuyor. Ve daha önce detaylandırılan yeni bir Ice White Edition mevcut.

2022 Mustang Mach-E için siparişler şu anda Ford web sitesinde açıktır. Ancak biraz beklemeye hazır olun. Şirket, Select ve California Route 1 modellerinin teslimatlarının Şubat 2022’de, Premium ve GT modellerinin teslimatlarının ise Nisan 2022’de başlayacağını tahmin ediyor.

İkinci El Ford Mustang İlanları

Ford Mustang Mach-E; Tüm Dikkatler Onun Üzerinde!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here