2021 Renault Kangoo Beraberinde Gelen Yeniliklerle Tanıtıldı

0
3928

Renault Kangoo 2021, tasarımında yapmış olduğu yeniliklerle tanıtıldı. Kullanım şekline göre farklı tipleriyle 2021 Renault Kangoo yollarda olacak.

Hafif ticari araç segmentinde, PSA grubuna odaklanarak çok başarılı bir tasarım dönüşümüne tanık olduğumuz birkaç yılı arkamızda bıraktık. Bu sürecin pazardaki diğer markaları da benzer hamleler yapmaya zorlayacağı belliydi. Bahsi geçen araç 2021 tarihli Renault Kangoo, önceki nesli bambaşka bir boyuta taşıyan karakteristik detayları beraberinde getiriyor. Dört farklı versiyonu ve iki farklı dingil mesafesi ile satışa sunulacak yeni Kangoo, gövde tiplerine göre Fas ve Fransa’daki fabrikalarda üretilecek.

2021 Renault Kangoo Tasarımı

2021 Renault Kangoo tasarım açısından değerlendirildiğinde ön bölümün bütün olarak değiştiğini görebiliyoruz. Krom detaylar eklenmiş geniş panjurun kenarlarında artık yeni farları yatay formda görebiliyoruz. Kaslı kaput ve tampondaki alt ızgara ve sis farlarının bulunduğu kısım da yeni Kangoo’ya çok sportif bir görünüm katıyor.

2021 Renault Kangoo

2021 yılında yeni nesil Renault Kangoo’ya geçişle birlikte eski konsol tasarımı da değişti. Direksiyon simidi üç kollu tasarımın devamı olsa da daha modern bir görünüme sahip. Direksiyon simidinin arkasında küçük bir LCD ekran bulunan bir gösterge paneli var. Konsolun ortasındaki bilgi-eğlence ekranı havalandırma deliklerinin altında bulunuyor. Aşağıda piyano tuşları ve klima ayar düğmeleri gibi fiziksel tuşlar bulunmaktadır.

2021 Renault Kangoo

Tasarımdaki göze çarpan bir başka değişiklik de Renault Kangoo Van modeli için “Easy Side Access” olarak isimlendirilen, ön kapı ve sürgülü yan kapı arasındaki merkez sütununu ortadan kaldırmaktadır. Bu sayede Kangoo Van’ın arka bölümüne erişim 1416 mm olarak gerçekleşebiliyor.

2021 Renault Kangoo

İki farklı gövde uzunluğuyla satışa sunulacak olan 2021 Kangoo’da otomatik şanzıman seçeneği de yer alacak. Motor seçenekleri ise dizel, benzinli ve elektrikli olarak sunulacak. Standart uzunlukta 3300-3900 litre arasında kargo hacmi sunulacaktır. Bu kargo hacmi uzun versiyonda 4200-4900 litre olarak belirtildi.

2021 Renault Kangoo

Renault Kangoo ve Kangoo Van modelleri Markanın Fransa’da bulunan Maubeuge fabrikasında üretilecektir. Renault Express ve Express Van ise markanın Fas’ta bulunan Tangier fabrikasında üretilecek. Renault Express modeli Avrupa’da satılmayacak. Diğer modeller ise Avrupa ve Avrupa dışındaki pazarlarda satışa sunulacaktır.

İlerleyen zamanlarda hangi motor seçeneklerinin hangi pazarlarda satılacağı açıklanacak.

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here