2021 Honda PCX 125 Ortaya Çıktı

0
9217

2021 Honda PCX 125 Ortaya Çıktı2021 Honda PCX 125 ortaya çıktı! Uzun yıllar sonra gelen değişiklikler ve yeniliklerle kullanıcıyı mest edecek. Yeni motor bloğu daha iyi bir hızlanma ve son hız sağlamaktadır. Honda PCX konfor, ücret ve yakıt maliyeti gibi avantajlara sahiptir. Şehir içi ulaşımında insanların ilk iki tercihinden birisi olmaktadır. Uzun yıllardır aynı özelliklerde kaldığı için honda PCX satışları, Yamaha N-Max tarafından geçilmekteydi. Yamahanın üstün teknolojisi ve daha fazla donanıma sahip olması kullanıcıları kendisine çekmeyi başarmaktadır. Honda bu gidişata dur dedi ve yeni PCX 125 için yeşil ışık yaktı.

2021 Honda PCX 125 Ortaya Çıktı2021 Honda PCX 125, önceki nesil gibi 125cc, tek silindir, sıvı soğutmalı olarak gelecektir. Yeni özellikler olarak; 12.3 beygir olması, çekiş kontrolü, yokuş kalkış desteği, geliştirilmiş akıllı güç sistemi ve ACG jeneratör sistemine sahiptir. Euro 5 uyumlu olarak gelse de beygir artışı yaşandığı için yavaşlama söz konusu değildir.

Sabit Tasarım!

Honda PCX’in tasarımı sabit kalmış, göze çarpan bir yenilik ortaya çıkmamıştır. LCD panelin üzerindeki tasarım değiştirilmiştir. LED aydınlatmalarla görüş mesafesi arttırılmıştır. Koltuk altı saklama alanı 30 litreye çıkarılmıştır. Böylece yeni pcx125, eskisine göre 5 litre daha fazla saklama alanına sahiptir. Bölmede USB girişi eklenmiştir. Teknolojinin bu kadar fazla kullanıldığı bir Dünyada USB giriş konulması son derece iyi olmuştur. Süspansiyon sisteminde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Halihazırda 125 cc sınıfının en rahat motosikleti Honda PCX125’tir. Rahat olan süspansiyonların riske girilmeyip, değiştirilmemesi akıllıca olmuştur. Frenleme konusunda ön tekerlekte 14 inçlik diskler, arkada 13 inçlik disk frenler yer almaktadır. Ek olarak ABS fren sistemi eklenmiştir. Artık ABS fren sistemi ekstra değil, zorunluluktur. Böylece Honda PCX125 artık ABS’li olarak gelecektir ve kullanıcı güvenliğini arttıracaktır. Yakıt deposu 8.1 litre olarak artmıştır. Önceki nesil PCX’ler 8 litrelik yakıt deposuna sahiplerdi. Kuru ağırlığı 130 kilogram olmuştur. Bu ağırlık neredeyse 250cc’lik naked motosikletlere yetişmektedir.

2021 Honda PCX 125 Ortaya Çıktı4 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacaktır;  İnci Yasemin Beyazı, Şeker Parlak Kırmızı, Mat Galaxy Siyah ve Mat Loş Gri Metalik gibi renk seçeneklerine sahiptir. Bu değişikliklerle 2021 Honda PCX 125 ortaya çıktı ve gelecek yıllarda rakiplerini tekrardan egale edeceğe benzemektedir.

 

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here