2021 Honda NC750X Yenilendi!

0
7151

2021 Honda NC750X Yenilendi! Genellikle Motosiklet kullanıcıları fiyat/performans bakımından Honda NC750 X’e yönelmektedir. Fiyatı, yerine getirdikleri, özellikleri, dinamik ve sağlam olması gibi birçok avantaja sahiptir. Honda NC 750 X sınıfının en büyüğü olmaktadır. Rakipsizliğini sürdürebilmek için Honda NC750 X’te bazı iyileştirmelere gidildi. Kafa tasarımı hariç büyük şaşırtıcı değişiklikler görememekteyiz fakat iyileştirmelerin tamamen sürücü odaklı olduğunu söyleyebilirim.

Güçlendi, Kısaldı ve Hafifledi!2021 Honda NC750X Yenilendi!

Honda NC 750 X geçmiş yıllardaki sürümlerine göre daha fazla güç üretmektedir. yeni sürümünde 3 farklı sürüş modu bulunmaktadır. Otomatik vites şanzımanlı seçeneğinde ekstra bir tane daha fazla mod bulunmaktadır. Modların daha rahat görünmesi için gösterge LCD ekran olarak değiştirilmiştir. Ayarlanabilir tork kontrolü ve motor fren kompresyonu bulunmaktadır. Böylece arka tekerleklerde kayma ve fren hissiyatı iyileştirilmiştir. Honda NC 750X 213 kilogramdır, DCT’li versiyonu ise 224 kilogram olmuştur.

2021 Honda NC750X Yenilendi!Yeni güç dağılımıyla birlikte vites oranları tamamen değişmiştir. Geçen yıllardaki sürümlerine göre ilk üç viteste ivmelenmesi hızlanmıştır. Süspansiyon ve sele boyu 1.5 inç azalmıştır. Motosikletin ağırlığı yaklaşık altı kilogram azalmıştır. Böylece Honda NC 750 X, kısa boylu sürücüler için daha rahat kullanılır hale gelmiştir. Honda NC 750 X yol motosikletidir ve uzun menzile sahip olması gerekmektedir. Honda depoyu 1 litreden biraz daha fazla arttırmayı başarmıştır ve motosiklet 23 litrelik yakıt deposuna sahip olmuştur. Yakıt cimrisi olması ve 3.65-4.5/100 km/s yakıt tüketimi verisi vardır. Uzun yol motosikletlerinde genellikle USB, Çakmaklık gibi aksesuarlar bulunmaktadır. Maalesef ki NC serisinin eski serilerinde böyle özellikler bulunmamaktaydı. Yeni NC serisinde USB girişi bulunmaktadır. Böylece yolculuk esnasında navigasyonunuzu ve telefonunuzu rahatlıkla şarj edebileceksiniz. üç farklı renk özelliğine sahiptir. Renkler sırasıyla; Mavi metalik, mat siyah, grand prix kırmızı olarak üretilecektir. Honda NC750 X, standart ve otomatik şanzıman olarak satışa sunulacaktır. Gelecek aylar da Avrupa ve Amerika fiyatlarının belirlenip, duyurulması planlanmaktadır.

2021 Honda NC750X Yenilendi!2021 Honda NC750X Yenilendi! Almak isteyenlerin özellikle DCT şanzımanı tercih etmelerini öneririm. Honda DCT şanzıman konusunda başarıyı elde etmektedir. İlk nesil Honda NC’lerin kronik sorunları, yanlış yerde vites değiştirme gibi problemleri, günümüz NC’lerinde bulunmamaktadır.

 

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here