2021 Honda ADV-X Yollara Çıkmaya Hazır!

0
2575

 

2021 Honda ADV-X Yollara Çıkmaya Hazır!

2021 Honda ADV-X Yollara Çıkmaya Hazır! Adventure-scooter kategorisinde yerini almaktadır. Son yıllarda scooter teknolojisi gelişmiştir. Yeni nesil scooterlar artık yarış motosikleti, macera motosikleti gibi birçok farklı seçenekte üretilmektedir. Gelişmiş tasarımları ve özellikleri sayesinde kullanıcı memnuniyetini artırmaktadır. Honda, 2021 yılı için ADV-X’te büyük güncelleme kararı aldı.

Değişen Tasarım2021 Honda ADV-X Yollara Çıkmaya Hazır!

İlk olarak 2021 Honda ADV’nin oldukça sportif tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Honda ADV kafa ve yan tasarımları değiştirilmiştir. Kafa tasarımında iki adet LED far bulunmaktadır. Far tasarımıyla gece sürüşlerinde görüş açısı yükselmiştir. Gösterge paneline 5.5 inçlik TFT ekran koymuştur. Ayrıca gösterge ekranı, telefonunuza bağlanabilmektedir. Saklama bölümlerinin boyutları artırılmıştır. Saklama bölümlerine USB şarj desteği konulmuştur. Sele yapısı kısa boylu sürücüler için oval tasarımla yapılmıştır. Böylece sürücü, motosiklete oturduktan sonra koltuğun içine gömülmektedir. Honda ADV-X, tasarım olarak motosiklet dünyasında en özgü tasarıma sahip motosikletlerden birisidir.

Teknik Özellikler

Yeni motor bloğu EURO 5 Homologasyonuna göre ayarlanmıştır. 745 cc, 58 beygirlik güç üretmektedir. Bu motor bloğu, Honda’nın meşhur motosikleti NC750’den kopyalanmıştır. Motor bloğu dayanıklı, çevreci ve yüksek torklara dayansa da düşük güç beygiri üretmektedir. Büyük ihtimalle NC750’lerin hantallığını ADV-X’te göreceğiz. Çift kavramalı Vites bölümü komple revize edilmiştir. Üçüncü vitese kadar kısa oran, diğer viteslerde uzun oran kullanılmıştır. Böylece düşük yakıt tüketimi ve yüksek süratlerde seyir hızını sağlamıştır. Honda elektronik cephedeki rekabeti hızlandırmıştır. 2021 Honda ADV-X Yollara Çıkmaya Hazır! Yollara çıkmaya hazır olan ADV-X’ler 4 farklı sürüş moduyla gelmektedir. Ayrıca traction control sistemi 3 farklı modda ayarlanmaktadır. Değişen tasarımı ve teknik özelliklerinden dolayı ADV-X 235 kilogram ağırlığında olmuştur.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here