2020 Audi A3 Sportback İncelemesi.

0
3826
Audi A3 Sportback Ön Tasarımı

Volkswagen grubundaki hatchback otomobillerin büyük değişime uğrayan son modeli Audi A3 Sportback oldu. Modelin hem dış hem de içinde teknolojik değiştirmeler söz konusu. BMW 1 Serisi ve Mercedes-Benz A-Serisi’yle rekabet eden lüks hatchback artık rakiplerinin seviyesine geldi. Dördüncü neslinde çok daha dinamik ve kendinden emin bir tasarıma sahip oldu. Lüks kompakt hatchback sınıfında yer alan model, yeni nesli ile göze daha çarpıcı gelmeyi başarıyor.

2020 Audi A3 Sportback Tasarımı Nasıl?

Audi’nin “Singleframe” olarak geçen ızgara düzeninin domine ettiği ön yüzde en üst pakette 15 diyottan oluşan matrix LED gelen farlar ve onları birleştiren, orijinal quattro modelinden izler taşıyan Audi A3 Sportback son derece modern duruyor. Audi’nin kendine has sert çizgilerinin bulunduğu model önden bakınca çok agresif bir görüntü yapısına sahip. Profilden bakıldığında ise markanın yeni modeli Audi A1’i andıran A3 Sportback, tabiki büyüklüğü ile küçük kardeşine fark atıyor. Jant tasarımının da çok dikkat çektiği model, 3 boyutlu bir jant tasarımına sahip. Arka tasarımına baktığımızda ise Audi’nin yeni nesil LED stop grubu göze çok çarpan tasarımlardan. Alt tamponda yer alan kromajlı metalik süslemeler ise modele hava katan unsurlardan.

Audi A3 Sportback Arka Tasarımı

Yeni Volkswagen Golf 8 Dikkat Çeken Özellikler.

2020 A3 Sportback İç Mekan Özellikleri Neler?

En büyük değişikliği iç mekanda yaşayan yeni Audi A3 Sportback, kapısını açtığınızda sizi şaşırtan bir kokpite sahip. Ön konsol düzenini tamamen değiştiren model, daha oturaklı ve derli toplu, şık bir konsola sahip olmuş.  Dijital gösterge paneli ve dijital bilgi eğlence sistemini konsol içine gömerek dizayn yapan tasarımcılar iyi iş çıkarmış. İlginç yanlarından biri de konsolda kardeşleri Golf 8 ve Leon’a göre çok fazla fiziksel tuş konumlandırılması yapılmış. Konsolda yer alan şık parlak siyah materyaller ve ardından çekilen gri renkteki kaplama Audi’nin kalite ve lüks algısına dikkat çekiyor.

Audi A3  İç Mekan

2020 A3 Sportback Motor Özellikleri Neler?

Lansman ile gelen modeller Motor
35 TFSI 1.5 TFSI benzin, 150 bg
30 TDI 2.0 TDI dizel, 116 bg
35 TDI S-tronic 2.0 TDI dizel, 150 bg
Daha sonra gelecek modeller Motor
30 TFSI 1.0 TFSI benzin, 110 bg
30 TFSI S-tronic 1.0 TFSI benzin, 110 bg
35 TFSI S-tronic COD MHEV 48V 1.5 TFSI hafif hibrit benzin, 150 bg
S3 2.0 TFSI S-tronic 2.0 TFSI benzin, 310 bg
30 g-tron S-tronic 1.5 TGI doğal gaz, 131 bg

 

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here