Mini Countryman Plug-In Hybrid: İkonik Hibrit Model

0
2449

Mini Countryman Plug-In Hybrid SE All4, ikonik İngiliz markasının plug-in hibrit motorla donatılmış ilk modeliydi. Bugün, İngiliz SUV’si stil ve içerik olarak güncellendi, ve şimdi daha da verimli hale geliyor. Sadece zamana ayak uyduracak kadar makyaj değişimine gidiyor. Rahat ve ferah, hem şehir sokaklarında hem de zor yollarda rahatlıkla hareket ediyor. Dört tekerlekten çekiş sayesinde asfalttan uzaklaşmak sorun değil.

Mini Countryman Plug-in Hybrid’in veri sayfası aşağıdadır :

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 405 / 1.275 litre
 Güç kaynakları Hibrit
 Sınıf 6D
 Cv / kW (itibaren) 220/162

 

Mini Countryman Plug-in Hibrit: Boyutlar

4 metre ve 30 santimetrelik uzunluğu, Mini Countryman Hybrid’i hem şehir içi ulaşım hem de otoyol seyahatleri için ideal bir otomobil haline getiriyor ve 4 yolcunun rahatça seyahat etmesine olanak sağlıyor. Önyükleme kapasitesi de iyi ve standart konfigürasyonda 405 litrelik bir kapasite sağlıyor.

Boyutlar
Uzunluk 4.300 mm
Genişlik 1.820 mm
Yükseklik 1.560 mm
Adım 2.495 mm

 

Mini Countryman Plug-in Hybrid: Dış

Mini Countryman Plug-in Hybrid, en son yeniden şekillendirmeye rağmen, Mini’nin tipik tüm çekiciliğini koruyor. Dışarıdan bakıldığında, modelin güncellenmiş versiyonu öncelikle, şimdi biraz daha büyük ve ön tarafta dikey olarak geliştirilmiş hava girişleri sunan, revize edilmiş bir tasarıma sahip yeni tamponlar ile tanınmakta. Ayrıca artık modern tam LED teknolojisine güvenebilen ve arka kısımlarda Union Jack dokusunu yeniden üreten optik gruplar da yeni bir özellik.

Mini Countryman Plug-in Hibrit: İç Mekan

Mini Countryman Plug-in’in yolcu bölmesiyle ilgili müdahaleler de çok hafif. Her şeyden önce göze çarpan şey, gösterge panelinin ortasına yerleştirilmiş, İngiliz üreticiye özgü büyük Led Halka ile çevrili 8 inç ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi. Ayrıca, çeşitli kaplamalar ve ekler için seçim yapmanın mümkün olduğu malzemeler de ilgi çekici.

Motorlar

Yeniden şekillendirme, hibrit Mini Countryman’ın güç sisteminde de bazı küçük değişiklikler yaptı.

Mevcut Euro 6 yönetmeliklerine uymak için, 1.5 litrelik üç silindirli turbo 125’ten 136 hp’ye çıktı, elektrik ünitesinin gücü 88’den 95 hp’ye yükseldi.

4 tekerlekten çekişli versiyonunda ise maksimum tork 385 Nm’ye ulaşırken, sistem gücü 224’ten 220 HP’ye düşürüldü.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here