Araba Renkleri Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor?

3
4953

Bir araba satın alırken genellikle karşılanması gereken katı kriterler vardır; günlük yaşamınızda böylesine ayrılmaz bir rol oynayacak özel bir aracı seçmeniz için çok sayıda neden var. Marka, yakıt verimliliği, motor boyutu, araba renkleri, sürüş konforu, iç mekan ve aracın görünümü, satın alma kararınızda rol oynar.

Yani, arabanızı sadece rengini beğendiğiniz için seçtiğinizi düşünebilirsiniz. Bu bir dereceye kadar doğru olsa da, renk tonları seçiminiz kişiliğinizin doğrudan bir yansıması olabilir. Kulağa biraz uzak gelebilir, ancak bir kural olmasa da, bu iddianın arkasında bilim var! Bazı markaları veya modelleri daha yaygın olarak bir grup cesur ve parlak renkte görürken, diğerlerini bastırılmış ve nötr görmenizin nedeni budur.

Hala ikna olmadınız mı? Aşağıdaki renklerin her birinin özelliklerine bir göz atın ve arabanızın renginin sizin hakkınızda bir şey söyleyip söylemediğine bakın:

1

Gümüş

Arabanız gümüşse, bu bir zarafet, duruş ve incelik belirtisidir. Rengin kendisi kiri ve çizikleri oldukça iyi gizler ve pratik bir seçimdir. Gümüş bir araç kullanıyorsanız, muhtemelen kendinize güveniyorsunuz, farklısınızdır. İş odaklı ve modernsiniz ve teknoloji ile yeniliğin ön saflarında kalmaya çalışıyorsunuz.

2

Turuncu

Turuncu seçimi çoğu insan için ideal değildir. Bu parlak rengi seçenler genellikle cesur ve dışa dönük olanlardır. Pozitifliği haykırır, yaratıcı ve mutlu bir renk seçimidir. Turuncu araba kullananlar tipik olarak neşeli ve spontanedirler. Bu rengi seçenler, hayatı seviyorlar ve başkalarının arkadaşlığından zevk alıyorlar.

3

Altın sarısı

Altın rengi ve sarı da mutlu renklerdir. Güneş ışığı gibi, sevinç ve enerjinin sembolüdür ve sıcaklığı çağrıştırırlar.
Sarı araç kullanan insanlar kaygısız ve sevgi doludurlar. İçeri girdiklerinde odayı aydınlatmayı severler. Sürücü koltuğunda sık sık genç bir kişiyi bulacaksınız.

4

Gri

Gümüşe benzer, ancak bazı çarpıcı farklılıkları vardır. Gri arabalar daha az gösterişli ve daha incedir. Gri araba kullananlar genellikle ağırbaşlı ve sakin olurlar, kolayca rahatsız olmazlar. Bu, argoda makara yapmaktan da hoşlanmayan ve katı duruşlu bir insan türü için uygun bir renktir.

5

Kırmızı

Kırmızı iddialı bir renktir, ancak kızgın olması gerekmez. Renk paletinde baskın bir yere sahiptir ve genellikle yaşama sevinci ve dışa dönük bir kişiliğe eşittir. Renk, eğlenceyi ve tutkuyu ifade eder.

Kırmızı araba sahibiyseniz, Alfa kişisiniz.

İlgi odağı olmayı seviyorsunuz. Tek bir yerde çok uzun süre kalmazsınız ve her zaman aktif olmak istersiniz.

6

Siyah

Casus filmlerin tonla ilişkili gizemden dolayı her zaman siyah arabaları vardır. Siyah dikkat çekicidir ve biraz tehditkar olabilir, ancak genellikle bir smokine çok benzeyen görünümü ile daha asil ve zengin.

7

Beyaz

Beyaz, tazeliğin ve saflığın rengidir. Beyaza karşı masum bir nitelik, şeffaf olma isteği vardır.

Beyaz bir araba kullanmayı seçerseniz, açıksınız ama utangaç olabilirsiniz. Sadeliği takdir ediyor, ancak modern, temiz yaşamın tadını çıkarıyorsunuz. Dünyadan saklayacak hiçbir şeyiniz yok.

8

Mavi

Mavi renk genellikle üzüntü veya ciddiyetle ilişkilendirilir, ancak bu her zaman böyle değildir. Mavi, özellikle daha açık tonları, gökyüzü gibi parlak ve sakinleştiricidir. Koyu maviler, en derin okyanus gibi mistik ve dingindir veya mehtaplı bir gecede açık havada.
Arabanız mavi ise, muhtemelen mutlu ama sakin bir kişiliğe sahipsinizdir. Başkalarının arkadaşlığından zevk alırsınız ama tek başınıza olduğunuzda şarj olursunuz.

9

Yeşil/Kahverengi

Toprak tonları genellikle sakinleştirici ve çekingen, hatta abartısızdır. Genellikle gösterişli değildirler, ancak parlak yeşiller turuncunun tutumuna benzer olabilir.

Tutumlu kabul edilebilirsiniz ve muhtemelen tutarlı bir rutine sahip olabilirsiniz. Hayattaki şeyleri, özellikle de arabanız gibi önemli şeyleri sık sık değiştirmezsiniz. Çevre bilincindesiniz ve dışarıyı seviyorsunuz.

İnsanların sahiplerine benzeyen köpekleri seçtiklerini söylüyorlar! Şimdi, araba renkleri seçiminiz nedeniyle, kendinizin veya kişiliğinizin daha önce bilmediğiniz bazı yeni yönlerini keşfetmiş olabilirsiniz.

Gururla sürün.

Renginizi seçin ve 2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın:)

3 YORUMLAR

  1. hep insanlara ön yargılı yaklaşmıyım diyorum sonrada böyle bilgiler öğreniyorum. şimdi birinin arabasını görünce kesin ona bu bilgilerdeki biriymiş gibi yaklaşırım

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here