Tıpkı standart V70 gibi, XC70 de konforlu, yüksek kaliteli bir iç mekana sahip pratik ve güzel bir şekilde üretilmiştir, ancak karlı, buzlu veya çamurlu koşullarda daha da ileri gidebilmelidir. Nerede yaşadığınıza bağlı olarak, bu yetenek yılın belirli zamanlarında hayati önem taşıyabilir. XC70’i sıradan station wagondan ayıran plastik gövde kaplaması ve metal karter korumalarıdır. Aynı zamanda daha uzun hareket süspansiyonuna sahiptir.

Motorlar, performans ve sürüş

Daha iyi arazi performansı için yumuşak, uzun yolculuk süspansiyonuyla XC70, engebeli veya çukurlu yollarda çok rahat bir şekilde gidiyor. Ancak virajlı bir arka yola girdiğinizde, virajlarda standart V70’den çok daha fazla gövde yalpalamasından muzdarip olduğunu göreceksiniz. Zorlu şeylerin üstesinden geldiğinizde, XC70 sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Etkileyici bir dört tekerlekten çekiş sistemine ve büyük kayaları ve izleri önlemek için 210 mm’lik tam bir yerden yüksekliği vardır. İki dizel ve bir benzinli motor mevcuttur. İkincisi, hızlı hızlanma sağlayan ancak yakıt açısından oldukça ağır olan 300bhp’lik bir T6’dır. Dizeller daha iyi bir uzlaşmadır: 161bhp D4 fazlasıyla yeterliyken 212bhp D5 güzel bir miktar ekstra itişe sahiptir.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

Volvo, XC70’i temel aldığı V70’ten çok farklı değildir. Basitçe süspansiyonu kaldırdı, plastik gövde kaplaması ekledi ve ön ve arka tamponların altına metal sürtünme plakaları taktı. Sonuç, tam olarak çekici olmasa da, araca duruş ve duruş katıyor. İçeride işler daha iyi, burada Volvo’nun ticari marka yüzer orta konsol öne çıkıyor.

XC70 Pratiklik, konfor ve bagaj alanı

Volvo siteleri her zaman pratiklik konusunda uzmanlaştı ve XC70 bu eğilimi sürdürüyor. Arka koltuktaki yolcular bol miktarda baş ve bacak boşluğunun keyfini çıkarırken, düşük yükleme kenarı ve düz katlanır arka koltuklar, 575 litrelik bagajdan (koltuklar indirildiğinde 1.600 litre genişleyen) en iyi şekilde yararlanmanın kolay olduğu anlamına gelir. Kabinin her yerinde akıllı saklama alanları bulunabilir: arka tarafta bir çöp kutusu ve bagaj kapağına yerleştirilmiş bir şemsiye tutacağı var.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here