Volvo XC40 , küçük premium SUV’lar için pazarda güçlü bir rakiptir. İyi bir konfor ve seyir zarafetinin karışımına sahip ve küçük bir otomobil paketinde birinci sınıf SUV çekiciliği sunuyor. Bu, yolcuların eğlenceli, minimalist kabinin ve yetenekli bilgi-eğlence sisteminin keyfini çıkarmasını sağlar.

Rakiplere kıyasla rekabetçi fiyatlandırma faktörü ve Volvo’nun geleneksel güvenlikle odaklanması ve piyasadaki en çekici tekliflerden biriyle baş başa kalırsınız. 2017’de tanıtılan Volvo XC40, daha muhafazakar rakiplerinden ayırmaya yardımcı olan cesur bir tasarım sunarken, pratiklik ve konfora önem veren orta büyüklükte bir premium SUV’dur. Mükemmel güvenlik derecelendirmesi ve mevcut aktif güvenlik sistemleri paketi, Volvo’nun 2020 yılına kadar otomobillerindeki tüm ciddi yaralanmaları ve sürüş ölümlerini ortadan kaldırma hedefine yaklaşmasına yardımcı olacak.

XC40’ın Motor Seçenekleri

XC40 tam elektrikli, hibrit ve turboşarjlı benzinli motor seçeneklerinin bir karışımına sahiptir. Bazı benzinli modeller 2019’da daha fazla güç ve gelişmiş ekonomi sunmak için yenilenmiştir. Seri, 127 hp güç üreten T2 üç silindirli benzinle başlar. 161bhp T3 (daha önce 154bhp’den daha yüksekti) artık hem manuel hem de otomatik şanzımanlar ile mevcut. Tüm T3 modelleri önden çekişlidir.

Hibrit B4 ve B5’e (194bg ve 247bg) geçtiğinizde Volvo’nun sekiz ileri otomatik şanzımanıyla sınırlısınız; ilki önden veya dört tekerlekten çekiş seçeneğiyle sunulabilirken, B5 yalnızca dört tekerlekten çekişlidir.

Recharge plug-in hibrit T5 modeli, bir elektrik motoruyla eşleştirilmiş 1,5 litrelik üç silindirli bir motorla çalışıyor. Etkileyici bir ünite, tüm bu pil desteğiyle, üç silindirli motor göreceli olarak sınırsız bir hayat yaşıyormuş gibi hissettiriyor. Ancak uygun bir hız dönüşü yapabiliyor. Volvo, XC40 Recharge’ın toplayabileceği güçlü tork rezervleri sayesinde 7,3 saniyelik 0-100 mil / saat süresinin sağlam performansa işaret ettiğini iddia ediyor ve bunu da çok fazla incelikle yapıyor.

Volvo ayrıca 402bhp P8 saf elektrikli Şarj modelini de ürün yelpazesine ekledi. 78kWh pil ile çalışan iki elektrik motorunu kullanır ve iddia edilen 4.9 saniyede 0-100 km / s kapasitesine sahiptir. Dolu bir pil, 248 millik bir menzil sağlıyor.

XC40 İç Mekan

Dikkat çekici derecede küçük bir dağınıklık var ve gerçek alan miktarı sınıf ortalamasından daha büyük olmasa da, Volvo’nun temiz ve pratik dokunuşlarının bolluğu, XC40’ı rakiplerinin çoğundan çok daha fazla ‘gerçek dünyada yaşanabilir’ hissettiriyor.

Tabii ki teknoloji buna da yardımcı oluyor. Ve bu bağlamda, XC60 ve XC90’dan bir parça taşıma harikalar yaratıyor; çünkü XC40, daha büyük kardeşlerle aynı dokuz inçlik portre düzeninde bilgi-eğlence ekranına ve geleneksel kadranlar yerine 12,3 inç dijital gösterge paneline sahip. Bunlar da ürün yelpazesinde standarttır.,

İKİNCİ EL VOLVO XC40 İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here