Volkswagen T-Cross: Boyutlar Ve Özellikler

1
9134
Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross, Alman üreticinin en küçük SUV’u. Sadece önden çekişli olarak mevcut olan model, ideal yaşam alanını şehirde buluyor, ancak yerden yüksekliği sayesinde arazi için de yeterli olacaktır.

T-Cross’un teknik veri sayfası :

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 385/1281 litre
 Güç kaynakları Benzin / Dizel
 Sınıf Euro 6D
 Cv / kW (itibaren) 95/70

 

Volkswagen T-Cross: 2021 için yeni

2021 Model Yılı’na geçişle birlikte T-Cross’un yüzü değişmiyor. 2021 güncellemesi, çeşitli konfigürasyonların standart donanımında bazı küçük ayarlamalar ve fiyat listesinde bazı küçük değişiklikler yaptı. Geri kalanı için, küçük Volkswagen SUV aynı kaldı.

Bununla birlikte, bazı söylentilere göre, Volkswagen’in R aralığına girecek olan modelin, Ford Puma ST ile rekabet etmek üzere tasarlanmış yüksek performanslı bir varyantı yıl içinde gelebilir. Kesin bir bilgi henüz açıklanmadı.

Volkswagen T-Cross: boyutlar

T-Cross, 4.11 metre uzunluğunda ve 1.56 metre yüksekliğiyle Polo’yu sırasıyla 54 mm ve 112 mm aşan bir şehir SUV’u. T-Roc’tan 12 santimetre daha kısa ama harika bir karaktere sahip. Geniş bir gövdeye sahip ve sürgülü arka koltuk ve katlanır arka koltuk arkalığı sayesinde 1.281 litreye kadar alan sağlıyor.

 T-Cross Boyutları
Uzunluk: 4107 mm
Genişlik: 1760 mm
Yükseklik: 1588 mm
Dingil: 2560 mm

Volkswagen T-Cross: Dış Görünüm

T-Cross’un tarzı, diğer Volkswagen “yüksek teker” modellerine çok benziyor. Ön kısımda farları neredeyse tamamen bütünleştiren bir krom ızgaraya sahip. Bununla birlikte, tamamen yeni, arka lambaları görsel olarak birleştiren bagaj kapağında ince bir LED şeridine sahip.

Ancak küçük T-Cross’u en çok karakterize eden özellik, öncelikle Alman üretici tarafından sunulan birçok paket tarafından sunulan geniş bir kişiselleştirme yelpazesi. En güzel ve en renkli görünenlerden, sportif olanlara kadar çeşitli varyantlar seçilebilir.

İç Dizayn

 Volkswagen T-Cross iç

Koltukların ayarlanabilir yapısı iç hacmi ihtiyaçlarınıza göre değiştirmenize olanak tanıyor. Tamamen sörf tahtası gibi uzanan ön koltuk, nispeten uzun eşyaları yükleyebilmenizi sağlıyor. Arka koltuk uzunlamasına kayabiliyor, böylece 5 koltuklu konfigürasyondaki bagaj bölmesi alanı 385 ila 455 litre arasında değişiyor.

Arkadaki yolcuların kullanımına sunulan iki adet USB soketi var. (Ayrıca önde de iki tane mevcut) Gösterge tablosu, Polo’nunkine çok benzer. Direksiyon simidinin şekli yenilenmiş ve Polo ve diğer Volkswagen’lerden farklı. Daha zengin donanımlarda, dijital gösterge paneli (Aktif Bilgi Ekranı) ve 8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi şık bir görünüme sahip ve işlevsel.

Motor Varyantları

T-Cross benzin ünitelerinin tümü bir anti-partikül filtresi ile donatılmış olup, aşağıdaki şekilde yapılandırılmıştır:

95 HP (yalnızca düz şanzıman) ve 110 HP (manuel ve otomatik) güce sahip iki 1.0 TSI motor.

150 HP ile 1.5 TSI. 1,6 litrelik TDI motor 70 kW / 95 hp güç üretiyor.

2. El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here