SYM III Fiddle 125i İncelemesi

0
3066

SYM III Fiddle 125i İncelemesi! Her motosiklet sürmeye heves eden kullanıcı, motosiklet hakkında ufak bir araştırma yaptıktan sonra kendisini SYM III Fiddle 125i ilanlarında görmektedir. Özellikle hoş tasarımı ve yeterli donanımları sayesinde kolaylıkla ilgi odağı olmayı başarmaktadır. Fakat alan kullanıcılar, SYM’nin Fiddle serisinden çabucak vazgeçmektedir. Eski Fiddle serileri tasarım olarak güzel olsalar da motorları sıkıntılı olmaktaydı. Zamanla SYM, Fiddle serilerini güncelleyerek sorundan kurtulmaya çalışmıştır. SYM III Fiddle 125i’de en güncel scooterlardan biridir.

SYM III Fiddle 125i Teknik ÖzelliklerSYM III Fiddle 125i İncelemesi

SYM III Fiddle 125i’nin teknik özellikleri; 124 cc, tek silindirli 4 zamanlı, hava soğutmalı, 7.5 beygir, CVT otomatik şanzımanlı, 117 kilogram ağırlığında ve 6.5 litrelik yakıt deposuna sahip olmaktadır. 100 kilometrede ortalama olarak 2.9- 3.5 litre yakmaktadır. Ayrıca motosikletin üzerinde kombine fren sistemi gelmektedir. Bu sayede daha başarılı duruşlar ve frenleme yapılabilmektedir. Fakat 2021 yılında hala ABS’siz scooter ve motosiklet satmak ne kadar mantıklı olabilir? Sorusunu sormak oldukça mantıklıdır. SYM III Fiddle 125i özellikle şehir içi ve yeni başlayan motosiklet sürücülerinin tercih ettiği modeldir. ABS, bir sürücünün hayatını kurtaracak kadar önemlidir. Özellikle kalabalık ve insanların trafik kurallarına uymadığı şehirlerde insanlardan en iyi kurtulma yolu etkili fren sistemidir.

Geçmişe Bağlı TasarımSYM III Fiddle 125i İncelemesi

Gerçekten de SYM III Fiddle 125i’nin tasarımı nostalji ile modernlik arasında kalan nadir scooterlardan olmaktadır. Sevimli tasarımını LED farlar ile süslemek, görüş mesafesi için önemlidir. Fakat yıllardan beri aynı kalan gösterge panelinin artık değişmesi ve başka özellikler eklenmesi gerekmektedir. Scooter’ın parça kalitesi ve hissiyatı, Çinli scooterlara göre oldukça iyi kalitededir. En önemli nokta almadan önce grenaj ve parça fiyatlarını araştırmanızı öneririm. Bazı parçalar basit gibi gözükse de oldukça pahalıdır. SYM III Fiddle 125i İncelemesi oldukça zevkli olsa da 2021’in ocak ayında 21.400 TL’lik fiyatı ile duygularımızla oynamaktadır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here