Ssangyong Rexton, Yeniden Şekillenme Zamanı

0
2360
ssangyong-rexton görünüm

2017 yılı, Ssangyong Rexton için ikinci neslini tanıttığı yıldı. Bugün Koreli şirkete ait geniş boyutlu SUV tamamen yeni bir dış ve iç tasarım ve dijital içerik güncellemelerini getiriyor.

Modern tasarım ve yeni bilgi-eğlence sistemi

ssangyong-rexton iç tasarım

Yeni Ssangyong Rexton, içindeki küçük krom ekler sayesinde üç boyutlu bir görünüme sahip yeni bir büyük ızgaranın varlığını barındıran tamamen yenilenmiş bir ön cepheyle karakterize edilmiş. LED teknolojisiyle süslenmiş ön ve arka ışık kümelerinin tarzı da yeni bir görünüm.

İçeride de Rexton’a daha zarif ve farklı bir görünüm kazandırmayı hedefleyen Kore evinin teknisyenlerinin müdahalesini hemen fark ediyorsunuz. Gösterge panelinin merkezinde yeni 12,3” bilgi-eğlence sistemi bulunurken, koltuklar daha yüksek bir konfor seviyesi sağlamak için tamamen yeniden tasarlandı.

Ssangyong Rexton: Motor aynı ama…

Yeni Ssangyong’un kaputunun altında önceki modelle aynı 2.2 litrelik dizel dört silindir bulunuyor. Bununla birlikte, bu durumda, güç ve maksimum tork sırasıyla 202 hp ve 450 Nm’ye yükseliyor. Güç aktarımı, kendinden kilitlemeli arka diferansiyelli dört tekerlekten çekiş ve shift-by kablolu elektronik kontrollü yeni bir 8 ileri otomatik şanzıman ile tamamlanıyor.

Yeniden şekillendirme ile gelen diğer yenilikler arasında, elektrikli hidrolik direksiyon durumunda denge kontrolünü yöneten Trailer Sway Control’ü buluyoruz. Ekipman ayrıca uyarlanabilir hız sabitleyici ve kör nokta izleme gibi çeşitli sürücü destek sistemleriyle donatılmıştır. Bu özellikler dışında, otomatik acil frenleme ve 360 ​​derecelik görüşe sahip kameralar da eklenmiştir.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here