Renault Captur E-Tech: Boyutlar ve Özellikler

0
2868
renault captur e tech

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ikinci nesil Renault Captur ailesi, plug-in hibrit motorun fiyat listesine girmesiyle genişliyor. Yeni Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid, konfordan vazgeçmek istemeyenler için tasarlandı. Daha az yakıt tüketimi ve emisyonla kompakt bir crossover’ın gücünü hissedeceksiniz. İyi performansı, küçük boyutu ve çok zengin standart donanımı, onu kentsel ve diğer bağlamlarda her ihtiyaca uygun güvenli bir araç haline getirir. Tam hibrit motor da gelecek yıl gelecek.

Renault Captur E-Tech’in teknik verileri aşağıdadır:

 Veri Sayfası
 Koltuk Sayısı 5
 Gövde (benzin / dizel) 265 / 1.118 litre
 Güç kaynakları Plug-in hibrit
 Sınıf Euro 6
 Cv / kW 160/116

Renault Captur kompakt boyutları ile günlük ve şehirlerarası sürüşler için uygun bir SUV otomobil. Fransız otomobilinin ikinci nesli önemli ölçüde büyüdü. Uzunluk şimdi 423 cm, genişlik ve yükseklik sırasıyla 180 ve 157 cm. Dingil mesafesi de 264 cm’ye eşit artmıştır, bu da daha fazla ferahlığı sağlıyor. Hybrid varyantın boyutları, geleneksel güç kaynağına sahip varyantların boyutlarını yakından takip ediyor.

 

Boyutlar
Uzunluk 4230 mm
Genişlik 1.800 mm
Yükseklik 1.570 mm
Dingil 2.640 mm

Yeni Renault Captur’un dış görünümü de ikinci neslin gelişiyle yenilenerek araca ince ve keskin hatlardan oluşan daha kaslı bir görünüm kazandırdı. Tam LED farlar artık ön tarafta, merkezi ızgaranın yanlarında tek bir seviyede düzenlenmiş olarak öne çıkıyor. Üstün bir krom profil ile vurgulanmış ve ortadaki Renault logosu ile karakteristik V şeklini kaybetmemiş. Kaput üzerindeki iki çıkıntı, otomobilin dinamik tarzını vurguluyor.

renault iç

E-Tech versiyonunda yolcu bölmesi, minimal bir tarzı korurken modernliğe de sahip. En son teknolojilerle donatılmıştır. Çok işlevli direksiyon simidinin arkasında 10″ dijital gösterge ekranı yer alırken, yan tarafında, gösterge panelinin ortasında , bilgi-eğlence sistemini yönetmek ve navigatöre erişmek için 9,3″ dokunmatik ekran yer alıyor. Multimedya ekranının altında otomatik klima kontrolleri ve USB ve AUX bağlantı noktaları bulunurken, hemen altında küçük vites kolunu görebilirsiniz.

Yeni Renault Capture E-Tech’in güç aktarım mekanizması, iki elektrik motoruna dayalı bir güç aktarım mekanizmasından oluşuyor. Tamamen elektrikli için 68 HP (48 kW) “e-Motor” ve bir HSG’den (Yüksek Voltajlı Marş Motoru) oluşuyor. Aracın elektrik kısmına güç verilmesi 9,8 kWh lityum iyon pil ile sağlanıyor. Gücü, 160 hp olup, 10,1 saniyede 0-100 km/s sprint ve 175 km/s azami hız sağlar.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here