Mercedes E300 Cabriolet AMG incelemesi mi arıyorsunuz? E300 Cabriolet AMG kaç para acaba? Peki, Mercedes E300 Cabriolet AMG motor özellikleri nasıl? Mercedes E300 Cabriolet AMG ne kadar yakıyor? Yanıtlar: Mercedes E300 Cabriolet AMG İncelemesinde…

Mercedes E Serisi fiyatları için buraya tıklayın!

Bi Mercedes’im olsa, yok yok cabriolet bir arabam olsa…Otomobil tutkunu hemen herkesin böyle hayalleri var. Biz de “hem Mercedes hem Cabriolet olsun” dedik; E300 Cabriolet AMG incelemesi yaptık. E300 Cabriolet AMG yakıt tüketimine, Mercedes E300 Cabrio AMG motor özelliklerine ve daha fazlasına baktık. İşte 2018 Mercedes E300 Cabrio hakkında her şey.

Mercedes E300 Cabriolet AMG Hakkında

50km hızda bile 20 saniyede açılıp kapanan bir tavan, gösterişli dijital ekranlar, boyun ısıtma sistemli koltuklar ve daha fazlası…Ama en güzeli ne biliyor musunuz? Cabriolet araçların bir zaafı varya; yol gürültüsü çok duyulur hani, onu epeyce çalışıp minimize etmişler. Gelelim detaylara…

Dört Mevsim Kullan!

Aracın en keyifli yanı su sızdırmazlık konusundaki muhteşem başarısı. Yağmur, kara kış fark etmeksizin onu, keyifle kullanabilirsiniz. Yol gürültüsü de bir cabriolette olabilecek en az seviyede tutulmuş. Tenteyi hem manuel olarak hem de dijital olarak açıp kapamak mümkün. Hızınız 50 km civarında da olsa kolayca açılıp kapanıyor. Üstelik tentenin açılması ya da kapanması sadece 20 saniye sürüyor. 

Mercedes E300 Cabriolet Sandığınızdan Daha Geniş!

Mercedes E300 Cabrio iç mekanı, aracın büyüyen boyutları sonucunda ferah. Neye göre ferah? Bir cabrioelte göre…Selefine göre 123mm daha uzun ve 170mm daha fazla dingil mesafesi var. Ayrıca bir önce ki nesle göre tam 76mm daha geniş. Eeee bu durum bagaja da yansır tabi. Mercedes E300 Cabrio bagajı tam 310 litre. 4 yetişkinle rahat rahat kullanılabilir bir iç mekan söz konusu.

Sürüş Keyfi Çok İyi!

Mercedes E300 Cabriolet AMG

Öncelikle iç mekanda tekne havası var. Bu, sürüş keyfi için de geçerli. Zira, aracı kullanırken yoldaki pürüzler neredeyse hiç hissedilmiyor. Tüy kadar hafif olan direksiyon sisteminin tepkileri çok başarılı. 9 ileri otomatik şanzıman ile 2.0 litrelik benzinli motor çok uyumlu çalışıyor. 

Mercedes E300 Cabriolet Fiyatı Nasıl?

Mercedes E300 Cabriolet AMG

Mercedes E300 Cabrio fiyatı nasıl? Mercedes- Benz E300 Cabriolet AMG’nin fiyatı 604 bin TL’den başlıyor. Bu fiyata mekanikte, boyada ve korozyonda 2 yıl garanti de dahil. Mercedes E300 Cabrio bakım aralıkları 15 bin km şeklinde belirlenmiş ve yıllık bakım maliyeti ortalama 500 Euro gibi. 

Ne Kadar Yakıyor?

Fabrika verilerine göre Mercedes E300 AMG yakıt tüketim miktarı şehir içinde 10 litre, şehir dışında 6,7 litre. E300 Cabrio yakıt deposu da tam 66 litre ve ful depo ile 825km gidebilirsiniz. 

Mercedes E300 Cabriolet Gürültücü Değil!

Mercedes E300 Cabriolet AMG incelemesi

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi araç, bir cabriolet için oldukça sessiz sayılabilir. Rölantide 39dB (A) gürültü ölçülmüş. Mesela 120km’de de gürültü 70dB (A) olmuş. 

Fren Mesafesi Testi!

 

Fren mesafesi konusu kullandığınız lastiklerle de ilgilidir. Otohaber Dergisi, bir test yapmış. Buna göre GoodYear Eagle F1 lastiklerle soğuk fren testi sonucu 39m ve sıcak fen testi sonucu da 40m çıkmış. 

 İnceleme Özeti

Mercedes E300 Cabriolet AMG incelemesi

E300 Cabriolet AMG 2018 modeli oldukça keyifli bir otomobil. Gerçek bir cabriolet olarak tasarlanmış ve alıştığımız cabrio sorunlarının pek çoğunu elemiş geçmiş bir mühendislik başarısı sunuyor. 4 kişi için rahat bir kullanım alanı sunarken kapıları biraz ağır. Yarı otonom sürüşte çok başarılı bulunmuş ve 10 litre yakıt tüketimi herkesin harcı değil. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here