Makyajlı Honda CR-V Değişimi Sizce Nasıl Olmuş?

0
11841
Honda CR-V

Makyajlı Honda CR-V hakkında yorumlar nasıl? Multimedya sisteminden malzeme kalitesine kadar pek çok detayda değişim yaşayan Honda CR-V 2018 alınır mı? Sıfır Honda CR-V fiyatları nasıl? İkinci el CR-V fiyatları nasıl? Makyajlı Honda CR-V hakkında biraz araştırma yaptık. İşte detaylar…

Makyajlı Honda CR-V 

7 kişilik oturma alanı olan dev bir SUV…Kulağa hoş geliyor değil mi? 2018  Honda CR-V tasarımı biraz değişmiş olsa da asıl değişim iç mekan genişliği, konfor detayları ve motorda gerçekleşmiş. Buna da otomotiv dünyasında, “gerçek makyaj” denir. Makyajlı Honda CR-V gerçekten çok etkileyici bir otomobil olmuş hem de her açıdan. Gelelim Honda CR-V hakkında detaylara…

2018 Makyajlı Honda CR-V Hakkında

HakkındaBeşinci nesil CR-V modeli, tasarımda eskiye oranla daha kaslı daha sportif bir görünüme sahip. Ön panjurdan farların içine kadar devam eden çıtalar ile çok şık bir görünüm söz konusu olmuş. LED gündüz farları tampon köşelerine yerleştirilip çok daha sade bir görünüm söz konusu olmuş. Artık stop lambaları da L formlu. Tekerlek yuvaları da genişletilmiş ve çok daha sportif bir görünüm oluşmuş. Honda CR-V modeli çok havalı ve etkileyici bir SUV olmuş. Özetle Honda CR-V 2018 tasarımı heybetli…

Makyajlı Honda CR-V 2018 İç Mekan Özellikleri

Makyajlı Honda CR-V 2018 İç Mekan Tasarımıİç mekanda daha geniş ve daha konforlu bir görünüm söz konusu. Genişlik demişken Yeni CR-V 7 koltuklu bir araç. Selefine göre yaşam alanı kesinlikle genişlemiş. Malzeme ve işçilik kalitesi de artmış. 

Direksiyon arkasındaki 7 inçlik dijital gösterge ekranı içinde hız-devir saati, navigasyon, SMS-ePosta, 4 tekerlekten çekiş durumu ve yol bilgisayarı verileri takip edilebiliyor. Multimedya ekranı 5.5 inçlik. Ayrıca Android ve AppleCar Play uyumu var. 

Son Model Honda CR-V Sürüş Özellikleri Nasıl?

 Makyajlı Honda CR-V Sürüş Özellikleri Bir otomobilin sürüş özellikleri denge ve direksiyon tepkisi ile ölçülür. Yani, kullanıcı böyle bakar. Elbette profesyonel ölçüm, böyle olmaz. Çok daha fazla detayı bir arada değerlendirmeyi ve cihazlarla ölçüm yapmayı gerektirir. Test içeriklerimizde ve inceleme yazılarımızda biz de öyle yapıyoruz. Ama Honda CR-V kullanıcı yorumlarına baktığımızda aracın direksiyon tepkilerinin övülmüş olduğunu görüyoruz. Eskiye oranla sürücü ile iletişimi daha iyi olan araçta süspansiyon sistemi de daha iyi olmuş. Sıfır Honda CR-V alıp kullanan pek çok kişi araç için bu olumlu yorumları yapmış. 

Honda CR-V Motor Seçenekleri

Honda CR-V Motor Seçenekleri ve Teknik Verileri1.5 litre turbo benzinli motor ve bir de 2019’da çıkacak hybrit motor var. Yani 2019 Honda CR-V hibrit seçeneği sunacak. 1.5 litre turbo benzinli motor ile CVT otomatik ya da 6 ileri manuel şanzıman seçeneği alınabilir. Henüz maalesef dizel Honda CR-V müjdesi yok. 

Bir kaç teknik veri..

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo, önde, enlemesine

Yakıt: Benzinli- (henüz dizel CR-V yok)

Silindir Subap Sayısı: 4/16

Maksimum Güç: 142kW/193HP 5600 d/d.

Maksimum Tork: 243 NM 2000-5000 d/d.

0-100km/s Hızlanma: 9,5 saniye

Maksimum Hız: 200km/s

Şanzıman: CVT

Aktarma : 4X4

Honda CR-V ortalama yakıt tüketimi: 100km’de 7,1 litre. 

C02 emisyonu: 162gr/km

Honda CR-V Boyutlar

Ağırlık: 1598kg

Uzunluk: 4600mm

Genişlik: 2117mm

Yükseklik: 1689mm

Dingil Mesafesi: 2663mm

Honda CR-V bagaj hacmi: 561 litre. 

Özetle; 2018 Ekim ayında Türkiye pazarına sunulan makyajlı Honda CR-v modeli, 7 kişilik oturma alanı, CVT şanzıman ve 1.5 litrelik turbo benzinli motor ile tercihe dilesi bir SUV olmuş. Ayrıca 2019’da hibrit CR-V de Türkiye’ye gelecek. Araç, tasarımda daha heybetli omuş ve sürüş konforu artmış. 561 litrelik bagaj hacmi de çok etkileyici. 

2.El Honda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here