Jeep Gladiator 6×6: 4×4’ler maceracı zevkinize göre biraz bayat oluyorsa, bu dualarınızın cevabıdır. Birkaç yıl önce, So Flo Jeeps, Florida, Fort Lauderdale’de katıksız tutkudan doğdu. Her şekil ve boyuttaki Jeep’leri özelleştirmeye gelince, bu arkadaşlar gerçek MVP’lerdir ve envanterleri, SFJ tesislerinde iş başında olan olağanüstü beceri düzeyini göstermede düzgün bir iş çıkarır. Açıkçası, ısmarlama yaratıkları paranın satın alabileceği en sağlam makinelerden bazılarıdır!

Özel Jeep Gladiator 6×6 Nedir?

custom-jeep-gladiator-6x6
custom-jeep-gladiator-6×6

Size söyleyeyim, üreticinin kötü niyetli menzilinde kesinlikle canavarca devlerin kıtlığı yok. Bu kötü canavarların her biri, kendi benzersiz kişiliklerini meydana getirmek için her bir yapı için belirli tasarım öğelerinin yanı sıra harikalar yaratan özel bir tarif içeriyor.

Mürettebatın olağanüstü yeteneklerinin net bir gösterimi için, Jeep’in korkutucu serisinde sıradan bir Gladyatör olarak başlayan şeytani bir makine parçası olan SF6x6 leviathan’ın daha yakından analiziyle ilerleyeceğiz. Adil olmak gerekirse, orijinal araba üretim hattından çıkan tehditkar bir canavar.

Örneğin, otomobil üreticisinin Gladyatör ailesindeki taban döşemesini ele alalım. Bu kötü çocuk, yaklaşık 6.400 rpm’de memnuniyetle 285 hp üretecek acımasız 3.6 litrelik bir V6 devi tarafından harekete geçirildi. Öte yandan motor, 4.400 devirde 260 pound-feet (352 Nm) ‘den daha az olmayan şiddetli bir tork çıkışı üretme kapasitesine sahiptir. Bu acımasız hareket, altı ileri manuel şanzıman aracılığıyla her bir tekerleğe dağıtılır.

Jeep Gladiator 6×6 Teknik Verileri

jeep-gladiator-6x6-şeytan
jeep-gladiator-6×6-şeytan

Süspansiyon görevleri, öndeki önde gelen bağlantı modülü ve karşı uçtaki arka kol kurulumu tarafından iyi bir şekilde halledilir. Jeep’in dört tarafında da birinci sınıf disk frenler takan 17 inçlik çelik jantlardan oluşan uğursuz canavar ruloları. Gladyatör’ün dingil mesafesi 137,3 inç (3,487 mm) iken, başlangıç ​​fiyatı yaklaşık 35,040 ABD dolarıdır.

Söylemeye gerek yok, Jeep’in mekanik savaşçısı, pikaplar arasında hesaba katılması gereken bir güçtür. Bununla birlikte, maceracı dişli kafa ruhunuz ciddi bir özel kas arıyor ise, So Flo’nun 6×6’lık kısır dönüşümü işe yaramalı! Dürüst olmak gerekirse, bu iğrenç hayvan cehennem çukurlarından çıkmış gibi görünüyor.

Florida’nın otomobil cerrahları, ek bir aks için yer açmak üzere arabanın çerçevesini genişletmeye başladılar. Daha sonra, bir üst kendinden diferansiyel takıldı ve ateşleme sistemi, değirmenin gücünü kalıcı olarak altı tekerleğin tamamına yönlendirmek için ince ayarlandı. Ayrıca, süspansiyonu, her iki uçta on dört inç (355 mm) kadar harekete izin verecek şekilde değiştirildi.

Bu Araç Vahşi Hisler Barındırıyor

vahşi-jeep
vahşi-jeep

Yeni kurulum ayrıca beş inç (127 mm) yerden yükseklik ekliyor. Yolculuğunuzu iddialı bir kalp nakli ile tedavi etmek istiyorsanız, SFJ uzmanları, muslukta 600 pound-feet bükülmeye sahip vahşi bir turbo dizele veya dolu olan evcilleştirilmemiş 6,2 litrelik LS3 V8’e yer açmak için stok V6 motorunu memnuniyetle atacaktır.

Bu şasi ve güç aktarım sistemi yükseltmelerini tamamlamak için ekip, her şeyin mükemmel görünmesini sağlayan bir dizi kozmetik modifikasyon ortaya çıkardı. Önde, So Flo’nun Grumper olarak bahsettiği şeyi bulacaksınız. Tek bir bileşen oluşturmak için ızgara ve tamponu birleştiren tıknaz bir birim.

Ek olarak, SF6x6’ya boyutuna uyması için acımasız bir tavır veren yeni bir fiberglas kaput fark ettik.  Bana sorarsanız, bunlar gerçekten vahşi hisler barındırıyor.

2.El Jeep İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here