Opel Ticari Fiyat Listesi Eylül 2021

0
6657
Opel Ticari Fiyat Listesi
Opel Combo Cargo

Opel Ticari Fiyat Listesi Eylül ayına özel yeni kampanyalarla güncellendi. Opel Ticari Araçlar %0,99 faiz seçeneği ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuluyor. Güncel fiyatların ve kampanyaların yer aldığı Opel Ticari Fiyat Listesi içeriklerimizi takip ederek en güncel kampanyalardan ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

Opel Ticari Fiyat Listesi 2021 Eylül

1Opel Ticari Fiyat Listesi | Combo Life

Opel Combo Life şık ve estetik tasarımıyla ön plana çıkıyor. Geniş ön ızgarası, led farları ve dinamik tampon tasarımı aracın ön yüzünü oldukça modern gösteriyor. Geniş iç mekanı ve yüksek bagaj hacmi ticari araç sınıfında beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Eşya gözleri ve saklama alanları açısından zengin olan Opel Combo Life işlevsel ekipmanlarıyla rahat ve pratik kullanım deneyimi sunuyor.

1,5 litre dizel motor seçeneğiyle satışa sunulan Combo Life zengin donanım paketleriyle yeni kullanıcılarını bekliyor. Modern ve konforlu hafif ticari araç sahibi olmak isteyen kullanıcılar için ön plana çıkıyor.

Combo Life

2Opel Ticari Fiyat Listesi | Combo Cargo

Opel Combo Cargo yüksek taşıma kapasitesi ve geniş yükleme alanıyla işlerinizi kolaylaştırıyor. Üç kişilik yolcu kapasitesine sahip olan Combo Cargo rahat ve modern iç mekanıyla konforlu yolculuk deneyimi sunuyor.

Sürgülü yan kapılar ve 180 derece açılabilen arka kapılar eşyalarınızı rahat bir şekilde yüklemenize yardımcı oluyor. 102 hp güç üreten 1.5 litre dizel motor seçeneğiyle satışa sunulan Opel Combo Cargo seri ve pratik sürüş dinamikleriyle işinizi hafifletiyor.

Combo Cargo

3Opel Zafira Life

Opel Zafira Life 336.900 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Geniş ve ferah iç mekanıyla konforlu bir yaşam alanı sunan Opel Zafira Life yeni donanımlarıyla yolculuklarınızı keyifli hale getiriyor. Geniş boyutları ve yüksek far tasarımıyla dikkat çeken Opel Zafira Life sportif ve dinamik hatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

177 hp güç üreten 2.0 litre dizel motor seçeneğiyle satılan Opel Zafira Life yüksek performansı ve yeni süspansiyonlarıyla konforu üst seviyeye taşıyor.

Zafira Life Fiyatları

4Opel Vivaro Cargo

Opel Vivaro Cargo geniş yükleme alanı ve yüksek taşıma kapasitesiyle ticari operasyonların vazgeçilmezi haline geldi. Yeni nesil sürücü kabini rahat ve konforlu yolculuk deneyimi yaşatıyor.

Edition XL donanım paketi ve 2.0 litre dizel motor seçeneğiyle gelen Opel Vivaro Cargo 219.900 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Vivaro Cargo Fiyatları

Opel Ticari Fiyat Listesi Eylül 2021


Opel Ticari Fiyat Listesi Şartlar ve Detaylar

1- Yukarıdaki perakende fiyatlar bağlayıcı olmayan tavsiye niteliğindedir. Bayiler satış fiyatlarını serbestçe tayin edebilirler.
2- İmalatçı/İthalatçı şirket önceden haber vermek sizin otomobilin fiyat, tip ve özelliklerinde değişiklik yapabilir.
3- Yukarıda yazılıan ahtar teslim fiyatına ilkyardım çantası bedeli dahildir.
4- İmalatçı/İthalatçı ve satıcı şirket yukarıda belirtilen vergi miktarları ile bağlı olmayıp, alıcının ödemekle yükümlü olduğu vergilerdeki değişiklikler fiyatlara yansıtılır.
5- Kanun ve/ veya bakanlık görüşündeki değişikliklerden kaynaklanabilecek vergi farklılıkları nedeniyle imalatçı/ithalatçı ve satıcı şirket hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2016/9542 sayılı “Bazı Mal ve Hizmetlere Uygulanan Katma Değer Vergisi Oranları ile Özel Tüketim Vergisi Oranlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar”

Tavsiye edilen fiyat listemizde belirtilen fiyatlar, standart donanımlı araçlara ait olup opsiyonel ekipmanlar ayrıca fiyatlandırılır. Araca opsiyonel ekipman eklenmesi durumunda, 25 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 2016/9542 sayılı “Bazı Mal ve Hizmetlere Uygulanan Katma Değer Vergisi Oranları ile Özel Tüketim Vergisi Oranlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar” uyarınca aracın Özel Tüketim Vergisi matrahı ve vergi oranı değişebilecektir. Vergi mevzuatından kaynaklanan bu değişiklik, aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına yansıtılacaktır.

Vivaro Cargo ve Combo Cargo modellerimiz için %4 – Combo Life ve Zafira Life modellerimiz için %15 – Astra HB, Grandland X ve Insignia modellerimiz için %80 – Corsa ve Crossland modellerimiz için donanıma bağlı olarak %50 ve %80 ÖTV oranına göre hesaplanmıştır. Buna bağlı olarak, seçilecek modellerin motor hacmi ve/veya araçlara eklenecek ilave opsiyonların fiyatları da, ÖTV oranına göre değişiklik gösterebilecektir. Güncel ÖTV mevzuatından kaynaklı bu değişiklikler aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına yansıtılacaktır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here