Güncellenen ikinci nesil BMW X1, premium SUV segmentinde güçlü bir rakip olmaya devam ediyor. Kalın görünümü, iç mekanda bol miktarda alan yaratır, bu nedenle kompakt bir hatchback’in ihtiyaçları için yeterince büyük olmadığını düşünen alıcılar için ideal bir aile aracıdır.

Ancak bu pratiklik, sürüş keyfi kadari iyi değil ve meraklıları X1’in BMW’nin meşhur tatmin edici bir yol tutuşu sunduğunu duyunca memnun olacaklar. Hem önden hem de dört tekerlekten çekişli versiyonlar, sürüş için ilgi çekiciyken, üç ve dört silindirli turbo benzinli motorlar, makul çalıştırma maliyetleri ile birlikte güçlü performans sunuyor. X1 her zamanki kadar iyi.

Daha büyük BMW modellerinin aksine, X1 önden çekişli olarak mevcuttur. Kardeş şirket MINI ile paylaşılan UKL2 platformu, arkada çok bağlantılı bir aksa sahiptir. Uyarlanabilir amortisörler yalnızca M Sport’ta bir seçenek olarak mevcuttur. X1’in sürüşü ve yol tutuşu için büyük faydalar sağladıkları için bunları eklemenizi öneririz.

X1 Tasarımı Baştan Yenilendi

BMW X1, 1 Serisi hatchback’e göre daha güçlüdür. 2009’da piyasaya sürüldüğünde, küçük crossover sınıfı için oldukça yeniydi. Bu nedenle bu arabaların tasarımı emekleme aşamasındaydı. Yeni böbrek ızgaraları, yeni far grafikleri ve tamamen yeni tampon tasarımlarıyla daha da ileri götürdü. Yeni bir jant tasarımları seti, özellikle M Sport donanımda sportif görünümlü bir SUV isteyenlere hitap etmelidir.

SE modellerinde 17 inç jantlar bulunurken, tekerlek yuvalarının ve tamponların etrafında siyah plastik kullanıldı. Bir Sport model seçerseniz ve daha büyük tekerlekler (sürüşü bozmayan) ve ince ayarlı dış kaplama elde edersiniz. xLine modelleri ise parlak siyah dış kaplama ve farklı bir tekerlek tasarımına sahiptir. Serinin en üstünde, M Sport otomobillerde daha sportif bir görünüm için gövde renginde süslemeler ve alçaltılmış süspansiyon bulunur.

İç kısımda kumaş döşeme standart olarak bulunurken, Spor modeller koltuklarda ve gösterge panelinde kırmızı renkte süslemeler alır. xLine otomobilleri deri ve ahşap seçeneklere sahipken, M Sport versiyonları imzalı mavi kaplama ve özel M direksiyon simidi ve arma eklenmiştir. Bu sayede M sport modelleri daha çekicidir.

İKİNCİ EL BMW X1 İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here