Audi A5: Şıklık, Konfor ve Performans

0
1316
audi a5

Audi A5, tipik bir sedan performansı ve bir spor coupe’nin dinamik görünümü ile otomobil arayanlar için referans noktasını temsil etmeye devam ediyor. Yıllar geçtikçe model birçok açıdan büyüdü ve gelişti ve bugün A5 serisi, çok çeşitli motorlara sahip ve elektrikli ünitelerden oluşan coupé, sportback ve convertible olmak üzere üç gövde varyantıyla fiyat listelerinde.

Audi A5:

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 480 litre
 Güç kaynakları Benzin / Dizel / Hibrit
 Sınıf Euro 6 D
 Hp / kW (itibaren) 163/120

 

Audi A5: Boyutlar

Audi A5, segmentteki doğrudan rakipleriyle benzer boyutlarda. Uzunluk, 473 santimetre ve böylece 5 yolcu için bile optimum ferahlık sağlıyor. Bagaj 480 litre kapasite sunuyor ve teknolojik bagaj kapağı sayesinde kolayca erişilebilir.

Boyutlar
Uzunluk 4.730 mm
Genişlik 1.840 mm
Yükseklik 1.390 mm
Adım 2.824 mm

 

Audi A5: İç Mekan

Son güncellemelere rağmen, Audi A5’in içi en son modellerin stil dilini konuşmuyor fakat yine de oldukça teknolojik. Gösterge paneli, konsol sisteminin ekranı ve klima sistemi için fiziksel kontroller eski Audi ailesi hissini koruyor.

Buna rağmen, kullanılan malzemeler yüksek kalitede ve dokunuşta hoş his verirken, en yeni nesil teknolojik ekipman, her şeyden önce MIB3 bilgi-eğlence sisteminin en son evrimi ile iyi bir şekilde temsil edilmekte. 10.1″ ekran ve bilgi-eğlence sistemine ayrılmış 12.3″ monitör kolay erişilebilirlik sağlıyor.

Audi A5: Dış Görünüm

Audi A5’in tasarımı oldukça sportif. Önde, özellikle keskin bir görünüme sahip, ancak önceki versiyondan biraz daha yumuşak ve standart olarak Full Led teknolojisi ile donatılmış farlarla kucaklanan altıgen tasarıma sahip klasik tek çerçeveli ızgaraya sahip. Kaput üzerindeki bir dizi çıkıntı ise araca daha da fazlasını veriyor.

Motor Yelpazesi

Audi A5 için planlanan motor yelpazesi beklendiği gibi geniş. Motorların tümü artık hafif hibrit teknolojisi ile donatılmış. Bunun tek istisnası, sadece Sportback için mevcut olan 170 hp metanla çalışan 40 g-tron S tronic versiyonu.

Benzine gelince, 204 bhp 40 TFSI S tronic ve 265 bhp 45 TFSI S tronic var.

Dizel arayanlar için ise sırasıyla 163, 204 ve 286 hp 35 TDI S tronic tercih edilebilir.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here