Audi A4 Allroad 2.0 TDi Quattro S Tronic incelemesi mi arıyorsunuz? Fiyat bilgisi ile aracın teknik özelliklerine baktık. 2018 Audi A4 Allroad Quattro hakkında detaylı bir değerlendirme yaptık.

Audi A4 Allroad 2.0 TDi Quattro S Tronic İncelemesi

A4 Allroad 2.0 TDi Quattro S Tronic hakkında söylenecek çok şey var. Ama özet bir A4 Allroad 2.0 TDi Quattro S Tronic yorumu yapmak gerekirse; bu araç, geniş yükleme alanıyla, 4X4 çekişin güveni ve Audi’nin prestijli logosuyla sunuluyor.

A4 Allroad Quattro Tasarım Detayları

Model adının ön çamurluğa işlendiği araç, station karoserden türetilmiş bir görünüme sahip. Selefine göre boya uzamış olan A4 Allroad Quattro 2018 modeli, yeni farlar, ön ızgaradaki köşeli hatlar, panjurun öne çıktığı görünümle öne çıkıyor. Yan aynaların A sütunlarından kapı üstlerine taşınmış olması ise en dikkat çekici tasarım detayı. Bu detay, aynı zamanda işlevsel bir amaçla yapılmış çünkü çapraz görüş açıları iyileştirilmiş.

Sıfır km Audi A4 fiyatları için buraya tıklayın!

İç Mekanı Nasıl?

İç mekanda elbette premium bir algı var. İç mekan malzeme kalitesi de işçilik kalitesi de premium. Audi sanal kokpit burada çok etkileyici bir biçimde kullanılmış. 12,3 inçlik ekran çok gösterişli değil ama çok önemli bir yardımcı. Özellikle Google Maps’ten gerçek sokak görüntüsü alarak yansıtması çok iyi. Ayrıca 8 inçlik bir MMI ekranı var. Bu iki ekranın da çözünürlüğü ve hızlı tepki verme becerisi oldukça iyi. Ön koltuk alanı çok geniş. Arka koltuk alanı da yeterli seviyede. A4 Allroad Quattro bagajı ise 663 litre. Bu, oldukça ferah bir kullanım sunuyor. Hepsine ek olarak belirtmek gerekir ki; A4 Allroad Quattro 2018 modeli kullananlar yüksek bagaj eşiğinin biraz işleri zorlaştırdığını belirtmiş.

Sürüş Konforu Nasıl?

2018 A4 Allroad Quattro yorumlarına baktığımızda yükseltilmiş karoserin süspansiyondan hiç ödün vermediği görülüyor.  Güçlü motor, sarsıntısı çalışma ve gürültüsüz konfor sunuyor. Ancak şerit takip asistanı ve otomatik fren sisteminin standart donanımda olmaması biraz olumsuz bir durum.

2. El Audi A4 fiyatları için buraya tıklayın!

A4 Allroad Quattro Motor Özellikleri Nasıl?

A4 Allroad Quattro motoru denilince güç ve güven ikilisi haklı gururla sahneye çıkıyor. Dizel A4 Allroad Quattro motorunun teknik verileri şöyle:

7 ileri otomatik 4X4 dizel A4 Allroad Quattro motor teknik verileri

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı-turbo-önde- uzunlamasına

Silindir/ Subap Sayısı: 4/16

Motor Silindir Hacmi: 1968cc

Maksimum Güç: 140kw/ 190HP 3000 d/d

Maksimum Tork: 400Nm 1750-3000 d/d

Hızlanma Verileri Nasıl?

Maksimum Hız: 220km/s

0-50km’de 2,9 saniye

0-100km’de 7,9 saniye

Ne Kadar Yakıyor?

Audi A4 Allroad Quattro yakıt deposu 58 litre. Ful depo ile menzili 935km. Şehir içinde 5,5 litre, şehir dışında 4,6 litre ve ortalamada 5,1 litre yakıt tüketimi yapıyor.

Kaç Para?

Öncelikle A4 Allroad Quattro yıllık bakım maliyeti ortalama 3 bin TL. Aracın baz fiyatı 317 bin TL’den başlıyor. Garantisi ise mekanikte 2 yıl/ boyada 3 yıl ve korozyonda 12 yıl.

Rakipleri Kimler?

Sıfır km Audi A4 Allroad Quattro almayı düşünüyorsanız Subaru Qutback ya da Opel İnsignia Country Tourer de seçenekleriniz arasına girebilir.

İkinci El Otomobil İlanları

Duygu Balkas – 06/12/2018

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here