Paranın satın alabileceği en iyi aile arabalarından birini istiyorsanız, BMW 5 Serisi Touring size harika bir adaydır. Temel olarak 5 Serisi sedandır ve iç mekanı geniş ve aile hayatını çok yönlü hale getirmek için daha büyük bir bagaja sahiptir. Dört veya beş kişilik bir aileniz varsa ve bir SUV pek çekici gelmiyorsa, 5 Serisi touring mükemmel bir çözüm olabilir.

5 Serisi Touring serisi, sedan modelini anımsatır. SE ve M Sport olmak üzere iki seçenek vardır, ancak tüm seçenekler çok iyi donanımlı. Kendinden seviyelendirmeli süspansiyon, ayrı açılan camlı elektrikli bagaj kapağı, deri, ön ve arka park sensörleri, BMW’nin Profesyonel uydu navigasyonu, ısıtmalı ön koltuklar ve iki bölgeli klima kontrolü standart olarak takılıdır.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

Yeni BMW, birçok standart kit ve çok sayıda son teknoloji ile güzel bir şekilde inşa edilmiş bir iç mekana sahiptir. Uzun bir opsiyon listesi ve sağlam ve dayanıklı bir iç mekana sahip, özellikle en üst düzey M Sport donanımıyla sportif görünümlü bir aile arabasıdır.

Her zamanki maviler, siyahlar, beyazlar ve griler içeren oldukça geniş bir renk paleti sahiptir, ancak içeride sahipleri Fildişi, Mocha veya hatta Konyak renkli deri ile işleri biraz renklendirebilir. Aslında, tüm bunlar M Sport otomobilde ücretsiz seçeneklerdir, ancak kontrast dikiş için ekstra ödeme yapacaksınız. Gösterge paneli ve kapılar, ince ahşaplardan fırçalanmış alüminyuma kadar çok daha yüksek kaliteli malzemelerle kaplanmıştır. BMW mühendisleri çok iyi bir iş çıkardılar ve bu 5 Serisini daha pahalı olan 7 Serisi kardeşinden ayıracak çok az şey var.

.

5 Serisi Pratiklik, konfor ve bagaj alanı

BMW 5 Serisi büyük ve pratik bir aile arabasıdır. ancak bir Mercedes E-Serisi genel olarak daha geniştir. Çok çeşitli kullanışlı ve yararlı dokunuşlar sayesinde, yeni BMW Touring büyük, pratik ve aile dostu bir otomobildir. Elbette sedan modeline dayanıyor, ancak daha çok yönlü station araç tarzı bir gövde için geleneksel kapalı bagajı kullanıyor. BMW X5 SUV yedi koltuklu bir alternatif olmaya devam etse de, yalnızca beş koltukla geliyor . Büyük kapı bölmeleri, büyükçe bir torpido gözü ve bir bölme işlevi gören merkezi bir kol dayama yeri dahil olmak üzere kabinin etrafında noktalı birçok saklama çözümü vardır. Bagaj büyük ve dar alanlarda yüklemeye yardımcı olmak için bölünmüş açılan bagaj kapağı eski arabadan taşındı. İçeride hem önde hem de arkada yetişkinler için bolca yer var.

5 Serisi Boyut

Burundan kuyruğa 4,942 mm ölçülerindedir. BMW 5 Serisi Touring çok benzer şekilde ancak, tüm ana rakiplerine oranlanmış ve sadece 9mm daha uzun olması edilir. Bir Volvo V90 biraz daha geniştir, ancak BMW grubun en uzun olanıdır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here