Ana Sayfa Haberler Ssong Yong Markasının Yeni Otonom Sürüş Teknolojisi Türkiyede!

Ssong Yong Markasının Yeni Otonom Sürüş Teknolojisi Türkiyede!

0
2257

 

Türkiye’de Şahsuvaroğlu Otomotiv tarafından satışa sunulan Ssong Yong Marka otomobiller, gelişmiş teknolojileri ve güçlü tasarım anlayışı ile dikkat çekiyor.

 

Güney Kore’nin en güçlü otomobil üreticilerinden biri olan Ssong Yong Markası, özellikle arazi aracı tasarımı konusunda çok güçlü bir alt yapıya sahip. Tasarımda sunduğu keyifli etkiyi geliştirdiği otomotiv teknolojisine de yansıtan marka mühendisleri, son yıllarda otonom sürüş üzerinde çalışıyor. Otonom sürüş teknolojisini bugün bildiğimiz yapısından çok daha farklı bir noktaya taşıyan Ssong Yong mühendisleri, adeta geleceğin otomobillerini üretmek üzere Ar-Ge çalışmaları yapıyor. 

 

Kendi kendine sürüş konusunda çok başarılı sonuçlar elde eden marka yetkilieri yaptıkları açıklamada, ‘gelecek bizi sürücü olmaktan ziyade konforla seyahat eden yolcular olmaya çağırıyor’ şeklinde konuştu. Peki, Ssong Yong otonom sürüş teknolojisi neler sunuyor?

 

Kendine kendine giden otomobil teknolojisi üzerine çalışan marka, hava koşullarına göre yavaşlama gibi çok yenilikçi ve güvenlik odaklı detaylar sunuyor. Sürüş ortamını göz önünde bulundurarak şerit değiştirme, engelleri ve zorlu yol koşullarını tespit ederek bu koşullara göre yol planı oluşturma özelliklerini de sunuyor. 

Bugün, güvenlik donanımları pek çok otomobil markası tarafından bir opsiyon olarak sunuluyor. Ancak otonom sürüş teknolojisi, güvenliğin opsiyonel olmadığı bir sürüş keyfi vad ediyor. Markanın sloganı da bu konuya vurgu yapıyor: Sen, geleceği hayal et; Ssong Yong yapsın!

 

Sıfır Ssong Yong ilanları için arabam.com sıfır km ilanlarını Ssong Yong özelinde filtreleyebilirsiniz. 

 

 

 

HENÜZ YORUM YOK