Ana Sayfa Haberler 2017 Model Mini’lerde Kokpit Çok Eğlenceli!

2017 Model Mini’lerde Kokpit Çok Eğlenceli!

0
1353

Mini’de değişenler var…

Sevimli ama sportif, hafif ama havalı bir otomobil denilince akla hemen Mini sınıfı gelir. Küçük sınıfın en prestijli araçlarıdır Mini’ler. Ülkemizde de çok sevilen bu araç modeli, bu yıl bir dizi yenilikle çıktı kullanıcının karşısına. Artık daha fazla online, daha fazla dijital ve daha fazla sürücüyü asiste edecek donanımda olmak isteyen Mini ailesi, kokpitte daha kullanışlı detaylar sunuyor. 

 

2017 model Mini’lerde bazı yenilikler kullanıcıyı kalbinden vurdu. Zaten tasarımı, kendine özgü hatları ile çok sevilen ve çok özel bir kullanıcı kitlesine hitap eden Mini sınıfı, şimdi dijital entegresyonu çok daha ergonomik kılan ayrıntılarla kendini yeniledi. Genç Mini, daha da bir gençleşti.

 

Yeni Mini Cooper araçlarda kokpitte bazı önemli değişimler söz konusu oldu. 2017 Mini Cooper almayı düşünenleri yakından ilgilendiren bu değişimler, kullanıcıya müthiş bir sürüş konforu yaşatıyor. Mühendis ve tasarımcılardan oluşan Mini ekibi, araç içi multimedya sistemini baz alan kokpit değişiminde güvenli ve konfor sürüşe odaklandı. İşte son model Mini’lerde değişenler:

 

Multimedya ekranının çözünürlüğü arttırıldı. Böylece ekrandaki her şey artık daha net. ÜStelik bu ekranla aracı kontrol etmek de daha keyifli. 

 

Multimedya ekranında Head-up Display donanımı var.

 

Gösterge paneline gece sürüşü için, seçenkli olarak, turuncu renk eklendi. Bu turuncu renk, sürücünün daha kolay biçimde ekrana odaklanmasını sağlıyor. 

 

Alarmsız asistan sistemi geliştirildi. Bu sistem, özellikle aracın nasıl kullanıldığını bir garikle sürekli olarak ekrana yansıtıyor. Olumsuz bir durum varsa hemen görebiliyorsunuz. 

 

Bunlara ek olarak navigasyon sistemi, ayna ayarları, klima ayarları da yenilendi. 

 

 

HENÜZ YORUM YOK