Başka Bir Ticari: Citroen Berlingo Rip Curl!

Fransız otomotiv devi Citroen, binek araçları ile dikkat çektiği kadar, ticari araçları ile de dikkat çekmeyi başarıyor Markanın başarılı hafif ticarisi Berlingo, yeni bir donanım paketi ile karşımızda. ”Özel seri” diyebileceğimiz versiyon, geleneksel ticari araçlardan çok daha dikkat çekici ve alımlı gözüküyor. Citroen Berlingo Rip Curl, ticari araç pazarının renkli üyesi olmaya şimdiden aday. Hem dünyada hem de ülkemizde başarılı satış rakamları yakalayan Berlingo, yeni serisi ile de başarısını devam ettirecek gibi gözüküyor.

Tasarım Özellikleriyle Çok Farklı!

Berlingo’nun özel serisi, tasarım detayları ile fark yaratıyor. Gri ve sarı renklerin kullanıldığı versiyonda, markanın güncel tasarım dilinin bir parçası olan Airbumpsları görüyoruz. Sıra dışı görüntüsünün yanı sıra yumuşak malzeme ile oluşturulan bu parçalar, Berlingo’ya farklı bir görüntü kazandırıyor. Ön tamponda ve kapılarda tercih edilen sarı renk ise sportif ve enerjik bir hava katmış diyebiliriz. Seriye özel olarak, Berlingo’nun çeşitli yerlerinde ”Rip Curl” yazılı logolar mevcut. Serinin adı çıkartmalar ile kapılara da eklenmiş. Berlingo’yu standart donanımından farklı kılan detaylardan bir diğeri ise Onyx Black rengindeki ayna kapakları. İç tasarımda ise dış tarafta görülen ”Rip Curl” logolarının devam ettiğini görüyoruz. Ayrıca bu seriye özel paspas takımları da mevcut.

Citroen Berlingo Rip Curl

Citroen Berlingo Rip Curl Zengin Donanımı ile Öne Çıkıyor!

Özel seri, standart versiyon ile birlikte birçok farklı ek donanıma sahip. Bunlar; Otomatik acil frenleme, çarpışma uyarısı, aktif şeritten ayrılma uyarısı, lastik basıncı sensörü, hız sabitleme ve hız sınırlayıcı, hız tabelası tanımlama, açılabilir pencereli iki yan kapı, uzun far asistanı, sürücü yorgunluk göstergesi, arka park asistanı, gündüz sürüşü için LED aydınlatma, sis farları, 16 inç Starlit alaşım jantlar, deri kaplı direksiyon simidi, kolçaklı ve Isofix bağlantılı arka koltuklar, bel destekli koltuk, yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu, açılabilir arka cam, 8 inç dokunmatik ekran, elektrikli park freni, far ve yağmur sensörü, arka görüş kamerası, Citroën Connect 3D navigasyon sistemi olarak sıralanıyor.

Citroen Berlingo Rip Curl

İkinci el satılık Citroen Berlingo ilanları

Citroen C3 Testi: Tasarım, Motor, Teknik ve Daha Fazlası

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here