Yeni Sürücüler İçin En İyi Araba Tavsiyeleri

0
12987
yeni sürücüler için otomobil tavsiye

Öğrenci sürücüler için en iyi arabalar.

Araba sürmeyi öğrenmek için bir araba seçmek söz konusu olduğunda veya ehliyet sınavınızı başarıyla geçtikten sonra, dikkate alınması gereken çok şey var. Yeni Sürücüler İçin En İyi Arabalar. Çoğu insanın ilk araba listesinin başında güvenlik, güvenilirlik, eğlence, pratiklik ve elbette ucuz sigorta gelir. Tüm seçeneklerde gezinmenize yardımcı olmak için, mümkün olduğu kadar çok kutucuğu işaretleyen ve cüzdanınızı da zorlamayacak en iyi araçlardan bazılarını seçtik.

Opel Corsa

Vuaxhall Corsa

Beşinci nesil Vauxhall Corsa burada ve şimdiye kadarkilerin en iyisi olabileceğini düşünüyoruz. İçte ve dışta şık bir şekilde tasarlanmış bu sportif yeni model, öğrenciler veya yeni sürücüler için bir arabadan beklediğiniz her şeydir. Çevreyi korumak ve yakıt maliyetlerini azaltmak isteyenler için birkaç elektrikli seçeneğiyle bile konforlu bir sürüş ve verimli motorlardan oluşan mükemmel bir seçim sunarak iyi sürüyor. Aramızdaki moda bilincine sahip kişiler, süper serin kontrastlı bir çatı seçeneği de dahil olmak üzere geniş bir renk yelpazesi üzerinde kasıtlı olarak çalışabilirler.

Corsa’nın içi oldukça mütevazı, arka koltuk ve bagaj söz konusu olduğunda bazı rakipler kadar geniş değil, ancak tüm modeller artık beş kapılı bir görünüme sahip. Her teknik özellik, standart olarak 10’a yükseltme özelliğine sahip 7 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve ayrıca her arabada Android Auto ve Apple CarPlay bağlantı özellikleriyle birlikte gelir.

Skoda Fabia

Skoda Fabia

Bu günlerde Skoda serisinde hemen tavsiye edilmeyen bir araba bulmak neredeyse imkansız ve Fabia kesinlikle farklı değil. VW Grubu üreticisinin diğer araçları gibi; Fabia da mantıklı bir seçim olma ve birlikte yaşaması son derece kolay bir otomobil olma konusunda mükemmeldir. En son model şimdi kendisini Volkswagen Polo; ile aynı platforma yerleştiriyor, ancak elbette önemli ölçüde daha düşük bir fiyatla geliyor.

Peki, paranızın karşılığında ne alıyorsunuz? Fabia’nın hem içinde hem de dışında çekici olmasa da akıllı bir görünümü var, kalabalığın arasından sıyrılmayabilir ama kesinlikle çirkin ördek yavrusu da değil. Sürüş de yolun biraz ortasında, şehirde canlı ve çevik ama örneğin Ford Fiesta’nın heyecanını sunmuyor ve daha hızlı yollarda hız kazanacak güce sahip değil.

Nissan Leaf

Nissan Yaprağı

Nissan Leaf şimdi on yıldan daha eski ve kitlesel pazara ulaşan;ilk elektrikli araçlardan biri olarak yıllar içinde kendini geliştirmek için; zamana sahip oldu ve şimdi artan sayıda sıfır emisyonlu rakibe karşı; gerçekten zorlayıcı bir seçenek sunuyor. Tek pedallı bir araçla sürmeyi öğrenmek herkes için olmayacak olsa da; direksiyonu kullanmakta zorlananlar Leaf’e güven duyabilir.

Seat Ibiza

SEAT İbiza

SEAT’ın en uzun süre çalışan modeli olan Ibiza, yeni sürücüler arasında oldukça popüler olduğunu kanıtladı; aslında neredeyse ünlü beyaz adanın kendisi kadar seviliyor olmalı. Nedenini anlamak da zor değil;aslında İbiza her açıdan üstün ve bazı açılardan süpermini şu anda yenilecek durumda. İlk olarak, sürüşü eğlencelidir ve çoğu gereksinime uygun bir dizi motor seçeneği ve; aynı zamanda saygın işletme maliyetlerinin de üzerindedir. İç mekan geniş, konforlu ve özellikle lüks olmasa da ;iyi inşa edilmiş hissediyor ve ergonomik olarak konuşan sürücüler, düzeni oldukça sezgisel bulacaklar.

Audi A1

Yeni Sürücüler İçin

Audi A1’in büyük hayranlarıyız, kesinlikle süpermini sınıfında en çok arzu edilen otomobil; havalı ve ;ayrıca A1 de işin özünde sizi yarı yolda bırakmayacak. Belki de bu sınıfın en iyisi için tek rekabet MINI olacaktır;ancak her şey düşünüldüğünde, A1’in yeni sürücüler için daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyoruz. Sadece güzel bir yüz veya gösterişli bir rozet değil; A1 bir Audi’den beklediğiniz her şeye sahiptir, ancak cep boyutunda formattadır. Geniş, konforlu, rahatlatıcı ve sürüşü güvenli, çalıştırması ekonomik ve içinde oturması lüks.

Ford Fiesta

Yeni Sürücüler İçin

45 yıllık üretimiyle Ford Fiesta, şüphesiz tüm zamanların en başarılı otomobillerinden biri olmuştur ve ;bugüne kadar İngiltere’de en çok satanlar arasında yer almaktadır. Uzun süredir hizmet veren diğer bazı araçların aynı ikonik statüsünü elde edememiş olsa da;bu minik Ford, çoğunlukla direksiyon başında çok iyi eğlenebileceğiniz için hala oldukça popüler.

Toyota Yaris

Yeni Sürücüler İçin

Dördüncü nesil Yaris, geçen yıl; stil açısından onu birkaç sıra yukarı iten tam bir facelift ile geldi. En son model harika görünmektedir, sportif ve eğlenceli çerçevesi Toyota’ya önceki modellerde yer almıyordu. Endişelenmeyin, stil maddenin yerini almadı; tüm arabalar artık hibrit teknolojisiyle geliyor; bu da onu kullanması ;çok ucuz ve son derece güvenilirdir. oldukça mantıklı bir seçenek haline getiriyor.

Volkswagen Polo

Yeni Sürücüler İçin

Yeni Polo tasarımının görüşleri böldüğünü söylemek doğru olur; daha akıllı, neredeyse iş kıyafeti gibi onu Golf ile daha uyumlu hale getirdi ;ancak bazı yönlerden eski modelin genç kişiliğinden uzaklaştı. Bu parlak VW’nin görünümü hakkındaki düşünceleriniz ne olursa olsun her zaman popülerdir; özellikle de trafiğe çıkmaya yeni başlayanlar için harika bir seçimdir.

Nissan Micra

Yeni Sürücüler İçin

Kabarcıklı küçük çerçevesiyle Nissan Micra, zamanının en iyi görünen küçük arabası olarak kabul edilmiştir; ancak beşinci nesil 2017’de modele daha fütürist bir görünüm getirdiğinden; bu akıllı küçük motor tartışmasız piyasadaki en güçsüz süperminilerden biri. Bu şık ve sportif çizgiler, akıllı ve park etmesı kolay. İç mekan da etkileyici ve otomobilin ana rakiplerinin çoğunu geride bırakıyor; ayrıca aracın artık sadece beş kapılı olduğunu da unutmayın.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here