Bluemotion teknolojisi ile daha konforlu ve ekonomik bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Bu fonksiyona sahip motorların tasarruf oranı çok yüksektir. Bu sistem, Volkswagen tarafından geliştirilmiş ve dizel motorlara adanmıştır. Düşük emisyon sistemine sahip olduğundan, düşük enerji tüketimine sahiptir ve en iyi performansı sağlayabilir. Geliştirilen yazılım ve motor yönetim sistemi entegre bir şekilde çalışmaktadır. En etkili vites seçenekleri için komut önerileri sunar ve rölantiyi azaltarak yakıt tasarrufu sağlar.

Bluemotion

Bluemotion işlevi sayesinde çok fazla enerji tasarrufu sağlanabilir. Bu enerji tasarrufu etkisine ulaşmak için tasarıma bazı püf noktaları ve teknikler dahil edilmiştir. Aracın dinamik tasarımı farklıdır ve aracın dış tasarımı hızı düşürmeyecektir. Aracın şekli, hava direncini azaltmak ve hızlı hava sirkülasyonu sağlamak için derin olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu işleve sahip araçlarda lastikler farklı özelliklere sahiptir ve şasili dar lastikler ilk tercihtir. Tekerlekleri kapatmanın ve örtmenin nedeni türbülansı en aza indirmektir. Volkswagen’in ürettiği Polo, Passat ve Golf marka araçların Bluemotion modelleri favori modellerdir.

Bu model araçlar ile normalleri arasındaki fark, daha dinamik olmalarıdır. Bilinçli olarak araba satın almak isteyen çoğu insan bu özellikleri bilir. Daha yüksek performanslı bir araç satın almak istiyorsanız Bluemotion’a dikkat etmelisiniz. Bu işlevi, aracın çalıştırılması ve durdurulması gibi diğer işlevleri bulmak için de kullanabilirsiniz. Size yüksek performans ve konfor sağlamak bir başka avantajdır.

Bluemotion

Bluemotion Teknoloji Araçların Faydaları Nelerdir?

  • Değiştirilmiş yazılıma sahip uyarlanmış motor yönetim sistemi
  • Frenleme enerjisinin geri kazanılması
  • En verimli vitesin seçilmesi için kumanda önerisi
  • Üst şanzıman kademelerinde daha uzun dişli oranları
  • Modellere göre değişen Start-Stop Sistemi gibi pek çok faydasını Volkswagen Bluemotion ile kullanıcılara sunmaktadır.
Standart modellere göre daha pahalı olmalarına rağmen yakıt tüketimi açısından daha ekonomiktirler. Yani yüksek fiyatlar aldıktan sonra yakıt farklarını ortadan kaldırabilirsiniz. Bir araba satmak istediğinizde aracı yüksek bir fiyata satabilirsiniz ve zararın değeri küçüktür. İkinci el pazarı da yakıt tasarrufu sağladığı için değerlidir. Performans, ekonomi ve konfor peşinde olanlar için ideal araçlardır.

Kaynak: VW

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here