Sigara Yanığı Tamiri Nasıl Yapılır? Nasıl Geçer?

1
37492
Sigara Yanığı Tamiri

Çok değer verdiğimiz arabalarımızın koltuklarında bazen bizim dikkatsizliğimiz sonucu, bazen de arabadaki aile veya arkadaşlarımızın dikkatsizliği sonucu sigara yanığı oluşabiliyor.

İkinci el aldığımız araçların önceki kullanıcıları tarafından da sigara yanıkları oluşmuş olabiliyor. Peki bu rahatsız edici sigara yanığı görüntüsünden kurtulmak için nelere yapabiliriz?

Arabamızın yetkili servislerine götürdüğümüzde koltuğun komple değiştirilmesi ve ya döşemesinin tamamen değiştirilmesi önerilebiliyor. Fakat bu hiç de hesaplı olmayan masraflı bir yol.

Sigara Yanığı Tamiri

  • Kumaş veya deri koltuklardaki sigara yanıkları dolgu yoluyla tamir edilebilir.
  • İlk önce yanık bölge yanıklardan ve sertleşen kısımlardan temizlenir.
  • Alt tarafta kalan bölüme koltuğun rengine uygun kumaş tozlarıyla dolgu yapılır.
  • Eğer kumaşta bir desen varsa bu desene uygun şekilde renklendirme yapılır

Bunun dışında sigara yanıkları kaskonuz tarafından da yapılıyor olabilir. Sözleşmenizi okuyarak sigara yanığının kapsam içine girip girmediğini öğrenebilirsiniz. Mini Onarım kapsamına giriyorsa, hasarsızlık indirimini delmeden de sigara yanığı tamirini yaptırabilirsiniz.

Koronavirüs ve Araç Temizliği

Koronavirüs ve araç temizliği hakkında merak edilenleri yanıtladık. Arabanızı koronavirüsden nasıl korursunuz ve iyi araç içi temizliği için nelere dikkat etmeli, sorularının yanıtları burada!

Koronavirüs ve Araç Temizliği >>

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here