Renault Megane 2 Sonradan Sis Farı Eklemek

0
3514
Renault Megane 2 Sonradan

2002 – 2010 yılları arasında üretilmiş olan Megane 2 özellikle de tasarımıyla birçok kişinin ilgisini çeken bir araç olmuştur. Renault bu modeliyle birçok farklı markanın müşterisini de çekmeyi başarmıştır. Bu araç zamanında üretilen diğer araçlardan çok farklıydı. Araç bulunduğu segmente göre çok heybetli gözüküyordu. Birçok kişi kartla otomobil çalıştırma sistemini ilk olarak bu araçta görmüştür. Aracın el freninin çift kollu olması ve Euro ncap testlerinden 5 yıldız almış olması bu aracı alınabilir kılan etmenlerden bazılarıdır. 2006 yılında makyaj geçiren Megane 2 ‘nin makyajla birlikte farlarında stoplarında ve iç aksamda bulunan gösterge ışıklandırmalarında iyileştirmeler yapılmıştır. 4 farklı motor seçeneği bulunan bu aracın 6 farklı donanım seçeneği vardır. Bu donanım seçenekleri de bir hayli karışık olarak sunulmuştur. Bu araçların baz versiyonlarında sis farı donanımı bulunmamaktadır. Sis farı, sürüş esnasında sağladığı avantaj dışında aracın görüntüsünü de güzelleştirmektedir. Peki Megane 2’ye sis farı takılabilir mi? Maliyeti nedir? Aşamaları nelerdir? Renault Megane 2 Sonradan Sis Farı Eklemek.

Renault Megane 2 Sonradan

Renault Megane 2 Sonradan Sis Farı Eklemek

Zamanında oldukça fazla satılan bu aracın yedek parça açısından hiçbir problemi yoktur. Hatta yedek parça fiyatları oldukça uygundur. Baz paket araç sahipleri, araçlarına sis farı donanımı ekletmek istemektedir. Renault Megane 2 sis farının tanesi 2021 Mayıs ayı itibarıyla 50 ₺’dir. 100 ₺ gibi bir para verilerek 2 adet sis farı satın alınabiliyor. Peki ya başka parça lazım mı? Sis farı dışında herhangi bir parça ihtiyacınız yoktur. Aracınıza sis farı taktırmadan önce tamponda bulunan ve kapalı olan sis farı bölümünü keserek açmanız gerekmektedir. Bu sayede sis farının yerine oturması sağlanacaktır.

Yapılacak İşlemler

Renault Megane 2 aracınıza uygun sis farı satın alınmalıdır. Almış olduğunuz sis farları ile birlikte elektrikçiye gidilir. Elektrikçi sis farının montajı yapar ve elektrik tesisatı çekerek koldan komut almasını sağlar. Bu sayede aracınıza orjinal bir şekilde sis farı uygulamasını gerçekleştirmiş olursunuz. Bu tarz araçlarda birçok donanım araçta bulunmasa dahi tesisat çıkışları bulunur. Megane 2 araçların bazılarında bulunan cruise control donanımını dahi aracınıza eklettirebilirsiniz.

Renault Megane 2 Sonradan

Sis Farı Eklettirmeniz Maliyeti

Renault Megane 2 aracınıza sonradan sis farı eklettirmek için 100 ₺ maliyetinde yedek parça, yaklaşık 100-200 ₺ civarında ise işçilik ödemek gerekiyor.

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here