Renault Almak İçin 5 Neden – Fiyat Performans Araçları

0
3922
Renault

Renault modelleri ülkemizde oldukça sevilen ve tercih edilen araçların başında geliyor. Ekonomiyi ve verimliliği ön planda tutan Renault yeni nesil araçlarıyla çok daha rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Renault modelleri neden bu kadar çok tercih ediliyor sorusunu detaylı bir şekilde cevapladık.

1Ulaşılabilir Fiyat Politikası 

Ülkemizde yüksek döviz kuru ve vergilerden dolayı otomobil fiyatları bir hayli yükselmiş durumda. Böyle bir ortamda tüketiciler bir araç alırken en uygun fiyata en iyi arabayı almak için uzun araştırmalar yapıyor. Renault modelleri bu noktada öne çıkıyor. Konfor ve teknoloji bakımından gayet tatmin edici özelliklere sahip olan Renault modelleri ulaşılabilir fiyat politikası sayesinde yoğun talep görüyor. Hem şahıslar hem de büyük işletmeler tarafından tercih edilen bu modeller ülkemizde en çok satan araçlar arasında yer alıyor. 

2Uygun Yedek Parça Fiyatları ve Bakım Maliyetleri

Renault modellerinin ülkemizde bu kadar çok tercih edilmesi çok sayıda yedek parça ve yaygın servis ağı anlamına geliyor. Hem orijinal parçasını hem de yan sanayi parçasını oldukça uygun fiyatlara bulmak mümkün. Servis ağının bu kadar geniş olması tüketiciler açısından fiyat avantajını beraberinde getiriyor. Özellikle Alman araçlar ile kıyaslandığı zaman Renault modellerinin bakım ve onarım işleri oldukça düşük maliyetlerle servislerde gerçekleştirilebiliyor. Yetkili servislerin yanı sıra çok sayıda özel servis noktaları bulunan Renault’un bakımını ve onarımını dert etmenize gerek kalmıyor. 

3Düşük Yakıt Tüketimi

Markanın bu kadar çok tercih edilmesinde belkide en önemli etken düşük yakıt tüketimi ve ekonomik sürüş deneyimidir. Renault modellerinde kullanılan DCI dizel motorlar uzun yıllar boyunca kendini kanıtlamış ve düşük yakıt tüketimleriyle bir efsane haline gelmiştir. Verimliliği ön planda tutan bu Renault modelleri sınıfındaki en ekonomik ve dayanıklı otomobiller arasında gösteriliyor. Verimliliği ve yeterli performansı bir arada sunan bu ekonomik motorlar Alman üretici Mercedes-Benz’in de dikkatini çekmiş olacak ki bazı modellerinde bu motorların kullanımı için Fransız üreticiyle ile işbirliği yapıyor. 

4Renault Modellerinin İkinci El Piyasasında Hızlı Bir Şekilde Satılması 

Ülkemizde otomobiller oldukça kıymetli birer yatırım aracı olarak görülür. Bu yüzden almadan önce satarken değerinde satılabilecek ve hızlı bir şekilde elden çıkarılabilecek otomobiller genellikle daha fazla tercih ediliyor. Renault modelleri de bu belirttiğimiz kriterleri fazlasıyla karşılıyor. Oldukça hızlı ve kolay bir şekilde satılabilen bu araçlar ikinci el piyasasında genellikle değer kaybı yaşamadan satıcısını mutlu ediyor. 

5Fiyat Performans Otomobili – Renault Clio

Markanın modellerini kısaca tanımlamak gerekirse fiyat performans otomobili demek gayet yerinde bir tanımlama olur. Ulaşılabilir fiyatları sebebiyle ilgi gören bu otomobiller genellikle o fiyat bandındaki en ekonomik ve en konforlu araçlar olarak öne çıkıyor. Konforun ve rahatlığın yeterli seviyede sunulduğu Renault araçlar verimliliği ve performansı bir arada sunarak hem keyifli hem de ekonomik bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Özellikle Clio ve Megane modelleri fiyat performans otomobili tanımlamasını kesinlikle hak ediyor. 

Yeni Clio sportif ve dinamik tasarımıyla oldukça etkileyici bir görünüme sahip. Önceki jenerasyonlarına göre çok daha modern çizgilere sahip olan Yeni Clio sınıfındaki en iyi otomobiller arasında yer alıyor.Uygun bakım maliyetleri, düşük yakıt tüketim değerleri ve yedek parçalarının ucuz olması otomobilin tercih edilme nedenlerinin başında geliyor. Fiyat-performans araçları arasında ilk akla gelen modellerden biri olan Yeni Clio ikinci el piyasasında hızlı satılan arabalar arasında yer alıyor.  Oldukça modern ve ergonomik bir iç mekana sahip olan Yeni Clio fiyatına göre beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Renault İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here