Mercedes Viano | 200 Bin ₺ Altında VIP Araçlar

0
3746

Otomobil fiyatlarının yükselmesi birçok kişiyi daha az paraya daha çok konfor olan araçlara yönlendirmiştir. Şuan ki otomobil piyasasında ortalama otomobil fiyatları yaklaşık 200 bin ₺’dir. Bu serimizde sizlere 200 bin ₺ altında VIP araçları derleyeceğiz. İlk aracımız konfor denilince akıllara gelen ilk marka olan Mercedes’in Viano modeli olacak. Mercedes Viano hakkında detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Mercedes Viano

2007 ve 2014 yılları arasında üretilmiş olan Viano, otomobil, minibüs ve kamyonet ruhsatlı olarak satın alınabilmektedir. 2010 yılında makyaj görerek; daha modern bir tasarıma sahip olmuştur. VIP araç denilince akıllara gelen ilk araç olan viano’dan bahsetmeden önce düzgün dolu dolu bir Viano’ya 140 bin ₺ ve 210 bin ₺ aralığında sahip olabilirsiniz.

Mercedes Viano

Makyaj öncesi Viano farları çekik şekilde tasarlanmıştı. Makyaj sonrası farlar biraz daha yükseltilerek daha modern bir görünüme sahip oldu. Aracın genel tasarımı göz önünde bulundurulduğunda büyük bir araç olduğu için şehir içinde park sıkıntısı yaşayacağınız bir gerçektir. Ama bu aracı alan kişiler şoför tercih edeceği için park sorunu otomatik olarak ortadan kalkmaktadır. Araç 7 kişilik olarak tasarlanmıştır. İç dizaynı araçtan araca değişmekle birlikte; genelde içerisinde TV, Buzdolabı, Isıtmalı Elektrikli deri koltuklar bulunmaktadır.

Mercedes Viano

2.2 litrelik turbo dizel motoru 163 hp’lik güç üretmektedir. Yeni teknoloji bu motor bu aracı rahatlıkla taşıyabilmektedir. Otomatik vites ile kombine edildiğinde 0 dan 100 Km/h hıza 13 saniyede ulaşabilmektedir. Büyük bir araç olduğunu düşündüğümüzde çok iyi değerler olduğunu söyleyebiliriz.

Mercedes Viano

Yakıt Tüketimi

Yakıt tüketimi konusu birçok kişiyi korkutmaktadır. Aslında aracın konforu ve tasarımı düşünüldüğünde yakıt tüketimi hiç de göze gelmeyecektir. Bu aracın yakıt tüketimi şehir içi 10L/100Km dir. Uzun yolda 6.8 L/100Km’lere kadar düşen tüketim; ortalama olarak, 8L/100Km’dir. Şehir içi 10 litre olan tüketim günümüz araçlarına göre biraz fazla olsa da 2.2 litrelik büyük bir motor için gayet idealdir.

Mercedes VianoAlırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bu tarz araçları alırken kaç kilometrede olduğundan çok nasıl kullanıldığına bakmak gerekir. Araçlar donanım olarak çok fazla özelliğe sahip olduğu için zamanla kötü kullanılan araçlarda arıza oluşabilir. Aracı almadan önce tek tek bütün özelliklerinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmelisiniz. Aracın Airmatic’ini kontrol etmelisiniz. Bu tarz araçların normal araçlardan farkı onarım maliyetidir. Ancak düzgün kullanıldığı ve bakımı düzenli yapıldığı takdirde; arıza yapacak araçlar değildir.

2.El Viano İlanları

Araç Fotoğrafları İçin Ay Auto VIP Yasin Bey’e Teşekkürler.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here