Mansory Tarafından Tasarlanan Araçlar

0
3186

Mansory, Almanya’nın önde gelen şirketidir. Modifiye dünyasında ve otomotiv sektöründe ilginç tasarımlara ev sahipliği yapmaktadır. Lüks otomobiller üstün mühendislik ve tasarıma sahip olmak zorundadırlar. Mansory, Dünya’daki en değerli ve şık araçları alıp, kendi tasarımlarına ve isteklerine göre değiştirmektedir. Bu içerikte Mansory Tarafından Tasarlanan Araçlar ve tasarımlarına bakacağız.

Carbonado GT AventadorMansory Tarafından Tasarlanan Araçlar

Lamborghini’nin en bilindik modellerinden olan Aventador’a Mansory eli değmiştir. 6.5 litrelik V12 motor bloğundan 1600 beygir güç üretilmektedir. Ayrıca aracın orijinal parçalarından birçoğu sökülüp, yerine de karbon fiber parçalar eklenmiştir.

Mansory Audi RS 6Mansory Tarafından Tasarlanan Araçlar

Audi RS 6, otomobil severler tarafından yoğun ilgi ile takip edilmektedir. Alman şirketi, Audi RS 6’yı alıp, baştan sona değiştirmiştir. Jant, fren ve motoru ile oynanmıştır.

Mercedes-Benz G63 Sahra SürümüMansory Tarafından Tasarlanan Araçlar

Bu araç 970 bin $’dan satılmıştır. Mansory, bu aracı baştan aşağı karbon fiber parçalarla donattı ve ortaya yeni G63’ü çıkarmayı başarmıştır. Ayrıca aracın gücü 828 beygire çıkarılmıştır.

Porsche Panamera Sport Turismo

Araca, farklı havalandırma kanalları içeren gövde kiti takılmıştır. Araca sadece dış tasarım olarak değil iç tasarım ve işlevsellik yönünden birçok yenilikte katılmıştır.

Aston Martin DB11 Cyrus

Mansory Tarafından Tasarlanan Araçlar listesindeki son aracımız ASton Martin DB11 Cyrus’tur. Zümrüt gibi parlak yeşil renk ile kaplanmıştır. Araç, 700 beygir, V12 ile güçlendirmiştir. 0’dan 100 km/s hıza 3.6 saniyede ulaşmaktadır. Otomobilin içinde deri ve alcantara parçalar kullanılmıştır. Karbon parçalar ve aracın birleşim dikişleri, aracı Gerçek Aston Martin DB11’den daha iyi göstermektedir.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here