Köpek sahipleri genellikle aile üye sayının artması nedeniyle araçlarının da geniş olmasını istiyorlar. Eğer bir aileniz varsa ve ortalama bir çocuk boyutuna sahip bir köpeğe sahipseniz bunun yanında birde dar bir arabanız varsa yolculuk sizin ve aileniz için çileli geçebilir.

Bu detay her ne kadar köpeğinize olan bağlılığınız ve hangi koşula olursa olsun seyahat etmeyi isteyeceğiniz içsel duygunuz nedeniyle göz ardı edilse araba içinde dar iç hacim nedeniyle pes edeceğiniz günün yine de yakın olduğunu belirtelim.

Geniş bir araba ile köpek sahipleri ve ailesi daha rahat bir yolculuk geçirerek köpeklerini aile içine daha hızlı adapte edip hayvan sevgisini çocuklarına daha hızlı verebilir.

Bir köpek sevginize zıt yönde hayatınızda konumluysa, yani seviyorsunuz ancak hayatınızda ona kişisel bir alan açmadığınız takdirde bir süre sonra rahatsız edici bir ortam ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ortamı köpeğinize açmak için önce evinizde bir alan belirlemeli sonra arabanızı geniş hacimli satın alarak önce onun sonra kendinizin konforlu bir yolculuk geçirmenizi sağlayabilirsiniz.

Bugünkü yazımızda köpek sahipleri için satın alınabilecek otomobilleri bulunduğu bir liste hazırladık. Keyifli okumalar.

Subaru XV

köpek sahipleri

Subaru sağlam ve geniş hacimli araçlar arasında çok sık tercih edilen bir Crossover olarak göze çarpıyor. Arka bagaj kısmı ve koltukların olduğu bölüm ortalama ve bu ortalamanın üzerinde bir boyutta olan her köpeğin konforlu bir şekilde seyahat edeceği bir şekilde tasarlanmış. Köpek sahipleri bu arabayı çok seviyor.

köpek sahipleri

İkinci El Subaru XV İlanları

Jeep Wrangler 

köpek sahipleri

Eğer köpeğinizle üstü açık maceralar yaşamak istiyorsanız bu araba tam size göre. Geniş ve köşeli iç hacimle rahat bir barınma alanı sunan SUV döşeme temizliğinizi aksatmadığınız takdir de sizi mutlu edecektir. Ayrıca aracın üstü kapalı versiyonu da mevcut. O da tercih edilebilir.

İkinci El Jeep Wrangler İlanları

Subaru Outback 

köpek sahipleri

Outback köpek sahipleri için yapılmış başka bir Subaru modelidir. Arabadaki önemli noktalardan biri arka bölümün köpeklerin oturması için özel olarak tasarlanmış kargonun rahat bir şekilde yerleşebileceği alanlar olması Bu arabayı köpek sahipleri için değerli kılıyor. Ters otomatik bir frenleme de Köpeğiniz için tehlike unsuru bu araçta yok oluyor.

köpek sahipleri

İkinci El Subaru Outback İlanları

Chrysler Grand Voyager

köpek sahipleri

Eğer köpeğiniz için bir minivan satın almak isterseniz Chrysler Grand Voyager en iyi seçeneklerden biridir. Grand Voyager çok geniş ve katlanabilir bir köpek kulübesi gibi koltukları ile köpekler için özel seçenekler sunuyor. Hem ailenizin hem de sizin rahat bir sürüş gerçekleştirmenizi rahatlıkla sağlayabilir.

köpek sahipleri

İkinci El Grand Voyager İlanları

Honda CR-V 

En popüler Kompakt SUV’lardan biri olan CR-V güvenlik ve geniş hacim konusunda aldığı yüksek puanlar ile köpeklerin ce ailenizin seyahat etmek isteyebileceği bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Geniş iç hacimli bu SUV’i kullanırken büyük zevk alacaksınız.

İkinci El Honda CR-V İlanları

Kia Soul 

Kia Soul geniş iç hacmi köpek taşıyıcıları ve kargo sepetleri ile montaj konusunda çok uyumludur. Yüksek tavan yapısı ile köpeklerin binip inebileceği şekilde kolaylık sağlayan arabayı satın alırken kargo bariyeri ve koltuk koruyucuları da beraberinde almayı unutmayın.

İkinci El Kıa Soul İlanları

Volvo V60

Volvo’nun en geniş otomobillerinden biri olan V60 bu alanda köpek sahipleri ile de ortak bir nokta da buluşuyor. Düz zemin ve tavan yüksekliği ile ferah bir ortam sunan otomobil 529 litrelik bagaj hacmine sahip. Sağlamlık konusu tartışmaya kapalı olan V60 yeni sahiplerini bekliyor.

Bu araçların her biri bir köpek sahibi için harika bir seçenektir. Aramaya devam ettikçe, sonraki birkaç şeye göre seçimi biraz daha daraltabilirsiniz.

 

İkinci El Volvo V60 İlanları

Peugeot Rifter

Peugeot Rifter yolda çok tercih edilen bir minivan olmasa da köpek sahipleri için oldukça cazip bir model olarak karşımıza çıkıyor. 775 litrelik bagaj hacmi ile depolama alanı sağlayan ve bunun yanında köpekler için kullanılan bazı aparatların montajı konusunda yer sağlayan bir araç olduğunu söyleyebiliriz.

İkinci El Peugeot Rifter İlanları

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here