En Çok Satan Sedan Modelleri 2022

0
3438
Sedan otomobil
Geçtiğimiz aylarda ülkemizde hangi araçların en çok satıldığı belirlendi ve yarısını sedan otomobiller oluşturuyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerinden faydalanarak oluşturulan listede Renault iki otomobil ile zirvede olduğunu tekrar gösteriyor. Ayrıca en çok satan sedan modellerin sıfırlarının yanı sıra ikinci el piyasasında da oldukça satan ve sevilen modeller olduğunu unutmayalım. Uzun süredir dalgalanmalar yaşayan Türkiye otomobil piyasasının 2022 yılında en çok satan sedan modelleri yakından inceleyelim.

5 Honda Civic Sedan

2022 honda civic sedan

Honda Civic Sedan bugün fiyat olarak en makul otomobillerden biri olarak sayılıyor. C segmentteki otomobil, karoser formunda ve oldukça sade bir tasarım diline sahip. Japon otomobillerin güvenirliği ve dayanıklılığı da göz önünde bulundurulduğunda yakıt tüketimi dışında tam bir fiyat performans modeli olduğunu söyleyebiliriz.

Sıfır KM Honda Civic Sedan Fiyatları ve Paketleri

4 Renault Taliant

20 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de üretilen ve en çok satan modellerde hep ilk 5’de yer alan Renault Symbol’ün ismi Taliant olarak değişmiştir. Clio Hatchback’in arkaya bagaj eklenmesiyle oluşan otomobil Türkiye pazarı için vazgeçilmez hale geldi.

Sıfır KM Renault Taliant Fiyatları ve Paketleri

3 Renault Megane Sedan

Renault Megan modelleri uzun bir süredir hayatımızda. Sedan, Hatchback ve SW modellerinin hepsi çok popüler. Fakat Megane’nın en çok bilinen ve satan modeli Sedan olarak karşımıza çıkıyor. Üretimin Türkiye’de olduğunu da hesaba katarsak yedek parça ve servis ağı oldukça zengin. Bu sebeple Renault modelleri ülkemizde çok seviliyor ve tercih ediliyor.

Sıfır KM Renault Megane Sedan Fiyatları ve Paketleri

2 Fiat Egea Sedan

Türkiye’de ki tüketicilerin beklentilerini sağlayan otomobil yıllardır en çok satan otomobiller arasında yer alıyor. 2017 yılında en çok satan otomobil olmuştu. Bu sene yine en çok satanlar listesine girmeyi başardı.

Sıfır KM Fiat Egea Sedan Fiyatları ve Paketleri

1Toyota Corolla Sedan

2022 Toyota Corolla Sedan

Özellikle son yıllarda Hybrid modeli çokça tercih edilen Toyota Corolla, yıllardır makyajlanarak pazara tekrar sunuluyor. Japon arabalarına olan güven ve minimum arıza beklentisi ile alan müşterilerin memnuniyeti bu aracı en çok satan sedan olma ayrıcalığını sunuyor. Ayrıca muadillerine göre piyasa değerinin neredeyse %25 daha az olduğunu belirtmekte fayda var.

Sıfır KM Toyota Corolla Sedan Fiyatları ve Paketleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here