2021 Subaru WRX STI Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

0
2511
2021 Subaru WRX STI Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

2021 Subaru WRX STI Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler! Subaru WRX STI, 1990’ların sonunda satışa sunulmaya başlanmıştır ve markanın popüler aracı olmuştur. Mavi renk ve altın sarısı jantları ile rallilerdeki başarılara sahip oldukça satışlar ve popülaritesi artmaya devam etmiştir.

Bilinmesi Gereken Gerçekler2021 Subaru WRX STI Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

33 yıldır Subaru EJ motoru üretimdedir. Motor yıllarca iyileştirmeler, geliştirmeler ve revizyonlara maruz kalsa da temel anlamda aynı motordur. 2021 STİ’da 2.5 litre benzin, 6 ileri vites, 310 beygirlik motor yer almaktadır. Bu motor ile 0-100 ölçümleri 5.3 saniyedir ve araç 257 kilometre hıza rahatlıkla çıkabilmektedir. Tabii ki Subaru sadece motor bloğu ile popülerleşen bir araç markası değildir. Subaru’nun akıllı çekiş teknolojisi ve  DCCD sistemi mükemmele yakın performans göstermektedir.

Rekabet 2021 Subaru WRX STI Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Yıllardır bahsedildiği gibi, STI şu anda tuhaf ve zorlu bir kategoride yer almaktadır. Focus RS, Mitsubishi EVO, Golf R, Audi S3 gibi rakiplere sahiptir. İç tasarımı Almanlara göre daha sıradan ve konforsuz durmaktadır. Eğer spor araçta konfora önem veriyorsanız Alman araçlarını tercih etmelisiniz. Rakiplerine göre Subaru, safkan yarış atı gibi durmaktadır. Araca her bindiğinizde tulumunuzu ve kaskınızı takıp, yarışa başlayacakmışsınız gibi hissedebilirsiniz. Araç rakiplerine göre oldukça farklı bir bakış açısında kalmaktadır. Japon üretici, aracın dayanıklı ve sert olmasına özen göstermiş gibi hissettirmektedir. Maliyet konusuna gelecek olursam araç rakiplerine göre birçok parçaya uyumluluk göstermektedir. Ayrıca spor otomobil olsa da motorunun uzun ömürlü ve kolay kolay sorun çıkarmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Rakiplerinden daha başarılı ve dayanıklı olmasının en önemli nedeni; bu aracın ralli’den gelmesidir. 2021 Subaru WRX STI Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler listesi az olsa da almak isteyen insanlara yetecek kadar bilgi içermektedir. Eğer Subaru sahibi olmak istiyorsanız, çok fazla araştırmadan alın ve sürüşlere başlayın.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here