Sıfır Polo almak isteyenler için 2017 model Volkswagen Polo fiyatlarını inceledik…

Hayalinizde sıfır km Volkswagen Polo almak varsa arabam.com Sıfır Km sayfasını takibe alabilirsiniz. Galerilerin yıl sonu kampanyaları da size oldukça cazip fiyatlarla Polo alma fırsatı sunabilir. Bu amaçla size en yakın arabam.com üyesi Volkswagen galerisini de ziyaret edebilir ya da ilanlarını takibe alabilirsiniz. Ayrıca ikinci el Polo ilanları arasından da yeni gibi temiz bir seçenek bulma şansınız hep var.

Volkswagen’ın belki de en çok tercih edilen modellerinden olan Polo, 2017 modeliyle de keskin hatları ve şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Sportif duruşunun yanında, ciddi görünümü ile her statüden ve zevkten kişiye hitap etmeye devam ediyor. Bunun yanında, 2017 model Polo, Adaptif Hız Sabitleyici, Ön Bölge Asistanı, Şehir İçi Acil Frenleme Fonksiyonu gibi pek çok yeni yardımcı sistemi ile, konforlu olduğu kadar güvenli bir sürüş de sağlıyor. Peki, 2017 Polo’nun fiyatı nedir ve teknik detayları neler…

İşe teknik detaylarla başlayalım…

2017 Model Volkswagen Polo Motor Seçenekleri Nasıl?

Yeni Polo, 1.4 L TDI 90 PS güç sağlayıcılı manuel şanzımanlı,1.4 L TDI 75 PS güç sağlayıcılı manuel şanzımanlı, 1.2 L 90 PS gücünde manuel şanzımanlı veya DSG şanzımanlı olmak üzere dört farklı motor seçenek sunuyor.

Son Model Volkswagen Polo Güvenlik Özellikleri Neler?

Polo 2017 modellinde araç sahipleri ve yakınlarının içi konfor ve güvenlik konusunda oldukça önemli yenilikler sunuyor. İlk olarak, Elektronik Stabilizasyon Programı ile araç, savrulma ihtimaline karşı gerekli sensörler sayesinde hep tetiktedir. Bu gibi durumlarda gerekli ayarlamalarla sizi tehlikelerden korumayı hedefler. Bunun yanında, Hill Hold özelliği sayesinde, yokuşlardaki kalkışlarda aracın arkaya doğru kaymasını engelleyerek olası istenmedik durumlardan da koruma sağlar.

2017 Model Volkswagen Polo Fiyatları

Ayrıca, araç 65 km/h hızla ilerlerken devreye giren Şerit Takip Asistanı sayesinde şeritten yanlışlıkla ayrılma durumlarında ortaya çıkan kazaları engellemeye yardımcı olur. Ek olarak, Yorgunluk Tespit Sistemi direksiyon üzerindeki sensörler sayesinde sürücünün sürüş sırasındaki tutuşu hakkında çıkarımlar yapar. Olağandışı bir durum tespit ettiğinde, sürücüyü yorgunluğu konusunda hem göstergelerle hem de sesli olarak uyarır.

Sıfır Volkswagen Polo Almak İsteyenlere Renk Seçenekleri Neler?

Volkswagen Polo, 2017 sürümünde, Uranus Grisi, Çakıl Grisi, Refleks Gümüş, Parlak Kırmızı, Derin Siyah, İpek Mavisi, Siyah ve Saf Beyaz olmak üzere 8 adet renk seçeneği ile tatmin edici bir palete sahip.

2017 Model Volkswagen Polo Otomatik ve Manuel Seçenekleri

Volkswagen Polo şanzıman konusunda, 2017 sürümünde manuel ve DSG olmak üzere iki farklı şanzıman seçeneği sunuyor. DSG, konvansiyonel otomatik şanzımanlar negatif yönlerinden sıyrılır. Bu sayede düşük yakıt tüketimi, düşük emisyon, düşük ağırlık ve yüksek performansı ile manuel şanzımanlı araçlardan bile daha yüksek performanlı ve daha çevreci olabilmiştir.

2017 Model Volkswagen Polo Otomatik ve Manuel Seçenekleri

2017 Model Volkswagen Polo Fiyatları Nasıl?

2017 model Polo Trendline manuel şanzımanlı fiyatı ile başlayalım. Bu modelin 1.0 L 75 PS motorlu modeli için 58.000 Türk Lirası, yine aynı donanım tipinin 1.4 L TDI 75 PS motorlu, manuel şanzımanlı hali içinse 79.700 Türk Lirası fiyat resmi web sitesinde belirtilmiş.  Comfortline donanım tipinin ise 1.2 L TSI 90 PS motorlu, manuel şanzımanlı hali için 67.100, yine 1.2 L TSI 90 PS motorlu fakat DSG şanzımanlı versiyonu için 76.300, 1.4 L TSI 90 PS motorlu manuel şanzımanlı hali için 84.700, ve yine aynı 1.4 L TSI 90 PS motorlu fakat DSG şanzımanlı hali ise 91.100 TL’den başlıyor.

Volkswagen Polo Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

Volkswagen Polo, yetişkin yolcular için 90%, çocuklar için 86%, yayalar içinse 41% güvenlilik yüzdesi alıp, genel olarak da 5/5 puanlan almış.

Boyutlar ve Polo Bagaj Hacmi

Volkswagen Polo’nun uzunluğu 3.90, genişliği 1.6, yüksekliği ise 1.4 metre. Bunun yanında, yakıt tankı 45 litre iken VW Popo’nun bagaj kapasitesi ise 280 litre.

İkinci El Volkwagen Polo Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here