2017 Model Fiat Egea Hatchback

0
8556

Fiat’ın Egea HB modeli, hatchback araçlar hakkındaki genel kanı olan “küçüklük, darlık, konforsuzluk” imajını epeyce yıkıyor. Ferah iç tasarımı, geniş bagaj hacmi gibi özellikleriyle uzun yolda da konfor sunabilen bir HB model olarak dikkat çekiyor. Keskin hatlarıyla çizdiği sert, dinamik ve ciddi duruşu da Ega HB tasarımının önemli bir özelliği. 2017 model Fiat Egea Hatchback ise teknolojik eklentiler sayesinde sürücülere çok daha konforlu ve ekonomik bir sürüş deneyimi de vaad ediyor. 

fiat egea hatchback

2017 Model Fiat Egea Hatchback Motor Seçenekleri Nasıl

2017 Model Fiat Egea Hatchback, motor seçeneklerini geniş bir yelpazede sunuyor. Öncelikle tercihi benzinli olanlar için üç seçenek sunuyor Egea. Bunlardan birincisi, 1.4 L Fire 95 PS’lik güç sağlayıcılı benzin motoru 6 ileri manuel şanzımanla birlikte sunuluyor. İkincisi, 1.6 L E-Torq AT6 110 Ps gücünde olup 6 ileri tam otomatik şanzımanla birlikte verilen benzin motoru iken üçüncüsü, 1.4 L T-Jet 120 PS gücündeki 6 ileri manuel şanzımanlı benzin motoru olarak sergileniyor. Keza yine, dizel tercih edenler için de 3 adet seçenek sunulmakta; 1.3 L hacimli 95 PS gücünde, 5 ileri manuel şanzımanlı Multijet II dizel motoru, 1.6 L hacimli 120 PS gücünde 6 ileri manuel şanzımanla sunulan Multijet II dizel motoru ve 1.6 L hacimli 120 PS gücünde 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla birlikte sunulan Multijet II DCT dizel motoru.

fiat egea hatchback

Yeni Egea Hatchback Güvenlik Özellikleri Neler

Yeni Fiat, 6 hava yastığı, geri görüş kamerası, Hız Sabitleme Sistemi, ABS, DST, TCS, ERM ve yokuş kalkış desteği gibi sistem ve özellikleriyle güvenlik alanında iddialı olmaya devam ediyor. Bunun yanında, kaygan zeminlerde istenmeyen kaymaları engellemek için Elektronik Stabilite Programı (ESP) sunulurken, Araptif Hız Sabitleme Sistemi ile de öndeki araçla mesafeyi otomatik koruma imkanı sağlanıyor.Eğer öndeki araçla mesafe, beklenmedik şekilde düşerse Otomatik Acil Durum Freni sayesinde araç sürücüyü uyarabilir ve gerekliyse otomatik fren yapar.

fiat egea hatchback

Son Model Egea Hatchback Renk Seçenekleri

Fiat Egea Hatchback modeli için 8 adet renk seçeneği sunmakta; Bulut Beyazı, Bronz Kahve, Mistik Gri, Kurşun Gri, Alev Kırmızısı, Akdeniz Mavisi, Rock Siyahı, İnci Beji.

Fiat Egea Hatchback Otomatik ve Manuel Seçenekleri

Egea, farklı motor seçenekleriyle birlikte, 6 ileri manuel, 6 ileri tam otomatik, 6 ileri manuel, 5 ileri manuel, 6 ileri manuel ve 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman seçenekleri sunuyor.

fiat egea hatchback

Fiat Egea Hatchback Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

Fiat Egea’nın Euro NCAP çarpışma testi incelemeleri maalesef mevcut değil.

Fiat Egea Boyutlar

Fiat Egea’nın uzunluğu 4.3 metre, genişliği 1.8 metre, yüksekliği ise 1.5 metredir. Bagaj kapasitesi 440 litre iken yakıt deposu 50 litredir.

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here