Ana Sayfa Genel Tesla Model 3 İçin Yeni Güncellemeler Yapıldı

Tesla Model 3 İçin Yeni Güncellemeler Yapıldı

0
2692

Tesla Model 3 İçin Yeni Güncellemeler Yapıldı

Tesla, Birleşik Krallık model yelpazesindeki modellerinde bazı güncellemeler yaptı. Şarj ağında bir dizi yükseltmenin yanı sıra müşterileri yakın zamanda kablosuz güncellemeler de aldı. Şirket, bunları ayrıntılarıyla açıkladı. Firmanın en uygun fiyatlı modeli olan Tesla Model 3, pencereler ve göstergeler için saten siyah çerçeveler; uygulama ve yerleşik dokunmatik ekran aracılığıyla açılabilen bir elektrikli önyükleme gibi yeni bir dizi küçük değişiklik ve yükseltme gördü. Yalnızca Performance modelleri için mevcut olan ‘Uberturbine’ adlı 20 inç alaşım jant seçeneği de bu yükseltme ile modele eklenmiş oldu.

İç Tasarımda Değişiklikler Yapıldı

İçeride, Model 3s, parlak siyah kaplamanın yerini mat siyah kaplama alıyor.  Otomobil, lekeli siyah eşik plakaları, direksiyon simidindeki metal kaydırma tekerlekleri ve manyetik olarak yerine oturan güneş siperlikleri ile değiştiren güncellenmiş kaplamaya sahip.

Orta konsol, Model S ve X’de görüldüğü gibi iki kablosuz şarj alanı, iki yeni USB-C portu ve yeni bir kayar kapakla yeniden tasarlandı. Son olarak, Model Y’de tanıtılan soğuk havada verimliliği artıran yeni bir ısı pompası olduğu söyleniyor.

Tesla’nın en önemli satış avantajlarından biri, müşterinin WiFi sinyaliyle araçları güncelleme olasılığı olmuştur. Tesla, 2020’nin son birkaç ayında, aracın prize takılı olmasa bile planlanan bir yolculuktan önce pili ön koşullandırma yeteneği, bilgi-eğlence sistemindeki Spotify uygulamasında iyileştirmeler; başlatma modunda iyileştirilmiş hızlanma ve torpido gözü için bir PIN koruması da dahil olmak üzere çeşitli yeni özellikler sunduğunu söyledi. Tesla, Model S, X ve 3 araçların da menzil iyileştirmeleri aldığını söylüyor.

Şarj Ağları ve Pazar Oranı Genişlemeye Devam Ediyor

Ayrıca, Amerikalı elektrikli araç üreticisi, Avrupa’daki şarj ağını ve perakende satış noktalarını genişletiyor. Şirket, İngiltere’ye sekiz yeni Supercharger lokasyonu ve 66 ekstra şarj noktası eklerken, Gatwick ve Winchester’da yeni mağazalar eklendi.

Bunlar dışında Tesla’nın diğer ülkelerde de ağını her gün genişlettiği haberleri gelmeye devam ediyor. Şirketin yakın zamanda en büyük istasyonunu Çin’de açtığını duymuştuk. Ağını genişleten Tesla, birçok ülkede de elektrikli araçlar konusunda ağırlığını koruyor ve pazarda yüksek bir oranda varlık gösteriyor.

HENÜZ YORUM YOK