2024 Toyota Yaris Fiyat Listesi

Fiyat Aralığı 1.176.700 TL - 1.310.000 TL
Künye
Model: Toyota Yaris
Nesiller: 21
İlk Üretim Yılı: 1999
Motorlar: Benzin
Uzunluk
3940 cm
Genişlik
1745 cm
Yükseklik
1500 cm
Kapı Sayısı: 5
Bagaj Hacmi: 286 Lt

Motor Seçenekleri (1)

Tüm motor seçeneklerini göster Daha Az Göster

Toyota Yaris için 2. El İlanlar (4)

Toyota Yaris için 2. el ilanlar
2020 - 2024 Model
4 Ilan
Kullanım durumu
Aracı Puanla

Toyota Yaris

Toyota'nın B segmenti pazarındaki başarısı, Yaris'in tamamen yenilenmesiyle de anlaşılabiliyor. Tarzını daha da yenileyen dördüncü nesil Yaris'in dünya prömiyeri Amsterdam'da yapıldı.

Toyota'nın TNGA platformunu temel alan yeni Yaris, gelişmiş güvenlik özelliklerine sahiptir: Olağanüstü tasarımı, verimli 4. nesil hibrit sistemi ve endüstri lideri gelişmiş Toyota Safety Sense, kazaları sıfıra indirebilir.

Yaris ilk olarak 2000 yılında piyasaya sürüldü ve o yıl 'Avrupa'da Yılın Otomobili' seçildi ve nesilden nesile başarıyla aktarılan otomobiller arasında öne çıktı. İkinci nesil Yaris, 2005 yılında gösterildi ve bağımsız Euro NCAP test programında B-sınıfında beş yıldız alan ilk otomobildi ve diz hava yastığı sağlayan türünün ilk otomobili oldu. 2012 yılında üçüncü nesil Yaris, kendi kendine şarj olan hibrit güç sistemi sağlayan türünün ilk modeli oldu ve yakıt tüketimi ve emisyon değerleri için bir referans noktası haline geldi.

Her neslin yenilikçi yöntemleriyle büyük başarılara imza atan Yaris, bugüne kadar Avrupa'da 4 milyonun üzerinde araç ve 500.000'in üzerinde hibrit araç satışı gerçekleştirmiştir. 2000 yılından bu yana Türkiye’nin toplam satışları yaklaşık 3.000 hibrid araç dahil 63.000’i aştı.

TNGA GA-B platformu yardımıyla yeni nesil Yaris, gelişmiş dinamik performansı, iyileştirilmiş sürüş kalitesi, yol tutuşu, güvenliği ve sıra dışı tasarımı ile öne çıkıyor. Yeni Yaris, Toyota'nın Fransa'daki fabrikasına 300 milyon Euro'luk yatırımla Avrupa'da üretilmeye devam edecek.

Yakın zamanda yenilenen Toyota Yaris, günlük şehir içi kullanımda sürekli artan beklentileri karşılamak üzere tasarlandı. Toyota, Yaris'in uzunluğunu 5 mm azaltan ve dingil mesafesini 50 mm uzatan akıllı bir tasarım sunar; bu, pazar segmentindeki her nesil araç boyutunun tam tersidir. Böylelikle aracın şehir içi kullanımı ve park etme işleyişini daha da iyileştirirken, kompartıman alanı da geniş ve ferah bir atmosfere sahiptir.

GA-B platformu ile yüksekliğini 40 mm düşürerek sportif bir his veren Yaris, sürücü ve yolcuları daha alçak bir konuma yerleştirerek herkese yeterli tavan boşluğu sağlıyor. Aynı zamanda bu oturma düzeni sayesinde daha iyi bir görüş açısı elde edilmektedir. Ayrıca aracın genişliği 50 mm artırılarak sadece daha geniş bir alan sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Yaris'in yolda daha şık görünmesini sağlıyor.

Dış tasarım, göz alıcı stili vurgular ve her an harekete geçmeye hazır sportif bir duruşa sahiptir. Ön tarafta, büyük ön ızgara ve ortadaki büyük Toyota logosu insanların dikkatini çekiyor. A direği geriye doğru hareket ettirildiğinde valf kapağının uzunluğu artar ve aracın görünümü daha dinamik hale gelir. LED teknolojisini kullanan yeni farlar, sinyal lambalarıyla birlikte kullanılabilen gündüz yanan farları içerir. Ön tekerleklere kadar uzanan farlar da aracın güçlü tasarımını destekliyor. Yeni Yaris'in iç tasarımı, sürücü ve yolcular için daha geniş alan sağlıyor. Kabinde yüksek kaliteli malzemeler, yenilikçi iç mekanlar ve yumuşak dokulu malzemeler sıcak bir atmosfer yaratır.

Yeni Yaris'in odak noktası, duyusal kaliteyi iyileştirmektir. Kokpit tasarımı, 'eller tekerleklerde, gözler yolda' konsepti etrafında geliştirildi. Toyota dokunmatik ekranı, TFT çok işlevli ekran ve baş üstü ekranı ön cama yansıtılarak, yol ve sürüş hakkındaki bilgiler sürücünün dikkatini yola odaklamadan sürücüye iletilebilir. Yeni Yaris ayrıca kablosuz akıllı telefon şarj işlevine ve özel bir iç aydınlatma işlevine sahip.Toyota TNGA platformunda geliştirilmiş ve sürüş keyfi, kullanım ve tasarım açısından daha da geliştirilmiştir. TNGA platformunun yardımıyla Yeni Yaris'in ağırlık merkezi 15 mm indirilerek sürücüye daha çevik ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıldı. Daha iyi ağırlık dağılımı sayesinde gövde burulması, frenleme stabilitesi ve fren mesafesi gibi parametreler de iyileştirildi.

Aracın kompaktlığı, küçük ve geniş boyutu ve Yaris'in verimli motor seçenekleri tercih sebebi olacak. Şehirde çevik bir sürüş deneyimi sağlasa da uzun mesafeli yollarda sorunsuz ve konforlu bir sürüş sağlıyor.

Toyota, otomatik şarj hibrit teknolojisinde 20 yıldan fazla deneyime sahiptir ve dünya çapında 2,5 milyonu Avrupa'da olmak üzere 14 milyon hibrit araç satmıştır.

Toyota Motor, 2012 yılında B sektöründeki ilk hibrit otomobili Yaris'e gösterdi. O zamandan beri Toyota, Avrupa'da 500.000'den fazla Yaris Hibrit teslim etti. Yaris, başarısından dolayı kısa sürede kullanıcılar tarafından kabul görmüş ve beğenilmiş, hibrit teknolojisi önemli rol oynamıştır.

Toyota Yaris'in sahip olduğu 1.5 Hibrit Dinamik Kuvvet sistemi, yeni Corolla, RAV4 ve Camry modellerinde ve daha büyük motorlarda kullanılan teknoloji kullanılarak geliştirildi. Yeni Yaris'te kullanılan hibrit sistemde; motor, tipik bir dizel motordan% 40 daha verimli olan değişken valf zamanlamalı, üç silindirli 1.5 litrelik Atkinson çevrimli benzinli motora sahip olduğundan Yaris yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını artırmaktadır. miktar% 20 azaltıldı. Öte yandan, sistemin toplam çıkış gücü yaklaşık% 15 arttı, yeni güvenlik ve sürücü destek sistemleri rol oynadı ve yeni Yaris, başından beri dünyanın en güvenli kompakt otomobilini tasarladı. . Bu amaçla Toyota, yeni modellerini gelişmiş aktif ve pasif güvenlik sistemleriyle donatarak lider güvenlik performansı elde etti ve gelişmiş sürücü destek sistemleri, akıllı uyarlanabilir hız sabitleyici ve şerit takip asistanları gibi işlevleri içerecek.

Sıfır Km Toyota Yaris Sahibi Olmak

Toyota Yaris Türkiye şartlarında b sınıfı otomobil almak isteyenlerin tercihleri arasında bulunan bir seçenektir. Toyota Yaris sıfır fiyatları da otomobil fiyatlarındaki genel artıştan etkilenmiştir. Otomobil satın almadan önce paket seçenekleri ve detaylı fiyatlandırmalar için Toyota Yaris sıfır fiyat listesine göz atabilirsiniz. Toyota Yaris sıfır fiyatları 2021 verilerine arabam.com’dan ulaşabilirsiniz. Toyota Yaris sıfır araç fiyatları aynı segmentte bulunan diğer araçlarla karşılaştırılıp tercih ediliyor. Toyota marka araç kullanıcıları aile boyu tercihini Toyota’dan yana kullanmaktadır. Toyota Yaris sıfır araba fiyatları, Toyota’nın daha üst sınıf araçlarından daha uygun olduğu için şehir içi kullanımlarda daha çok tercih ediliyor. Toyota Yaris sıfır fiyat listesi 2021 hakkında detaylar, arabam.com’da. Sıfır kilometre araba almak, özellikle de şu zamanlarda oldukça tercih edilen bir durumdur. 2.El araç alanların aklına takılan bazı sorular “Acaba nasıl kullanıldı? Bakımları zamanında yapıldı mı? Kaza yaptı mı?” Bu soruları düşünmek istemeyenler Toyota Yaris Sıfır kilometre fiyatlarını inceleyerek bütçesine göre bir araç alabilir. Toyota Yaris Sıfır güncel fiyatlar ve detaylar arabam.com’da.

Devamını Gör