Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra
Opel Astra

2024 Opel Astra Fiyat Listesi

Fiyat Aralığı 1.284.900 TL - 1.816.900 TL
Künye
Model: Opel Astra
Nesiller: 33
İlk Üretim Yılı: 1991
Motorlar: Benzin
Uzunluk
4374 cm
Genişlik
1860 cm
Yükseklik
1470 cm
Kapı Sayısı: 5
Bagaj Hacmi: 422 Lt

Motor Seçenekleri (1)

Opel Astra için 2. El İlanlar (29)

Opel Astra için 2. el ilanlar
2020 - 2024 Model
29 Ilan
Misafir Kullanıcı
19.04.2023
Bu marka bi arac almak istiyorum ama ötv muafiyeti ile suanda opel yetkili servislerinin hicbirinde arac yok
(Almayı düşünüyor)
(0)
Kullanım durumu
Aracı Puanla

Opel Astra Sıfır

2021 Opel Astra'nın teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı, benzer ürünler sınıfında en saygın modeldir. Ülkemizde ve dünyada satış rekoru kırmış ve temin etmektedir. Otomatik şanzıman seçeneği. Yeni Opel Astra, 122 ila 145 beygir güç üretebilir. Versiyonu ile satılan yeni Astra modellerinin teknik özelliklerini, GS Line ve Elegance donanım paketleri ile tercih edebilirsiniz. Rakipleriyle karşılaştırıldığında, yeni Opel Astra'nın donanım paketi oldukça eksiksiz. Yeni Astra, IntelliLux LED Matrix farlar, otomatik acil frenli önden çarpışma uyarı sistemi, takip mesafesi göstergesi, şerit takip sistemi ve trafik işareti tanıma sistemi ile donatılmıştır. Daha sonra eklenebilecek kumaş, alacantra veya deri döşeme seçenekleri de Astra HB modelini çok çekici kılıyor.

Hatchback'ler özellikle pratiktir çünkü pratik ve kullanımı kolaydır, bu nedenle şehir sakinleri tarafından tercih edilirler. Hatchback arayan herkes tarafından tanınan Opel Astra, uzun yıllardır en çok satan hatchback'lerden biri olarak kullanıcıların ihtiyaçlarını yepyeni bir formda karşılıyor. Opel Astra'nın 2021'deki fiyatı da yeni özelliklere sahip. Opel, kullanıcıların kullanım amaçlarına ve beklentilerine göre bir araca sahip olabilmeleri için yeni Astra için farklı motor seçenekleri ve donanım kitleri sunmayı hedefliyor. Tasarım ve özellikleriyle kullanıcıları arasında popüler olan Opel Astra, uzun yıllardır hatchback tutkunlarının ilgi odağı olan Opel Astra, yeni özellikleriyle daha pratik bir otomobil olmayı hedefliyor. Opel Astra donanım paketleri ve opsiyon seçenekleri ile satışa sunulan Opel Astra farklı bütçelere hitap edecek şekilde kullanıcılara sunulmaktadır.

1.2 Turbo 145 HP

Opel Astra 1.2 Turbo seçeneği, satın alınabilecek en küçük motor hacmine sahip Opel Astra modelidir. Motor bloğu 145 beygir gücü üretebilen toplam 1199 cc kapasiteye sahiptir. Yakıtı daha verimli kullanmak için turboşarj ünitesi ile birlikte geliştirilen Opel Astra’nın hedefi, minimum yakıt tüketimi ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktır. şehir içinde 5,2 litre, şehir dışında ise 3,8 litre yakıt bulunuyor

1.4 Turbo 145 HP

 1,4 litrelik motorun silindir bloğu, diğer Astra benzinli motor seçeneklerinden 200 cc daha büyüktür ve bir turboşarj da diğer seçeneklerle birlikte sağlanır. 1.2 litrelik motor seçeneğinden farklı olarak 1.4 Opel Astra, manuel şanzıman yerine 7 ileri CVT şanzımana sahip ve trafikte vakit geçiren kullanıcılar için ilk tercih gibi görünüyor. Opel Astra 1.4 daha fazla yakıta sahip olmasına rağmen, yakıt tüketimi de 1.2 litrelik versiyona çok yakın. CVT şanzıman ile satışa sunulan Opel Astra 1.4 fabrika verilerine göre şehir içinde 6,3 litre ve şehir dışındaysa 4,3 litre yakıt tüketimine sahip oluyor.

1.5 Turbo Dizel 122 HP

Dizel araçlar, yakıt ekonomisi konusunda endişe duyan kullanıcılar tarafından yaygın olarak tercih edilmekte ve son yıllarda daha verimli hale gelmiştir. Bu kullanıcının beklentisine göre güncellenen Opel Astra, kullanıcılara 1496 cc kapasiteli turboşarjlı dizel seçeneği sunuyor. Güç açısından 1.4 litrelik motor bölmesi ile aynı olan 145 beygir gücüne sahiptir. Fabrika verilerine göre Opel Astra dizelin yakıt tüketimini kontrol ederken şehir içinde 5,3 litre, şehir dışında ise 3,5 litre oldu. Az miktarda yakıt tüketen ve yakıt olarak dizel kullanan Opel Astra 1.5 turboşarj, kullanıcının yakıt ekonomisi gereksinimlerini karşılamaya kararlı görünüyor. 9 ileri otomatik şanzımanlı Opel Astra 1.5 turboşarj satılıyor.

2021 Opel Astra Sahibi Olmak. Yeni Opel Astra Sıfır Fiyatları

Opel Astra, C sınıfı hatchback ve oldukça geniş bir otomobildir. Hatchback otomobiller küçük olarak bilindiği için ülkemiz şartlarında daha az tercih edilirken Opel Astra için durum biraz farklıdır. Opel Astra sıfır fiyatları, Astra’nın kullanıcısına sunmuş olduğu olanaklar göz önüne alındığında oldukça mâkul seviyededir. Ancak bu demek değildir ki Opel Astra sıfır araba fiyatları çok ucuz. Otomobil fiyatlarındaki genel artış ne yazık ki Opel Astra sıfır fiyatları 2021 artmasını da beraberinde getirmiştir. Opel Astra sıfır fiyat listesinde bulunan Opel Astra sıfır araç fiyatlarını ve araç seçeneklerini inceleyerek bütçenize göre bir araç bulabilirsiniz. Opel Astra sıfır km fiyatları ve daha fazlasını arabam.com’da bulabilirsiniz.

Opel’in Hikayesi Opel Kadett | Astra’nın Başlangıcı

Birçok BT şirketinin (Google ve Microsoft gibi) hikayelerinin garajda başladığını gördük. Bu trendin öncüsü, araba devini ahırdan getiren Adam Opel oldu. Opel aramıza 1862 yılında katılarak dikim makinesi ve bisiklet üretimine başladı ve 1899 yılında otomobil üretimine başladı.

1980'lerin başından beri Opel'in en büyük hedeflerinden biri unutulmaz olmak oldu. Bu nedenle, binek otomobilin adı, yaratıcısının adından etkilenen a harfiyle bitiyor. A harfiyle biten otomobillerin ilk temsilcilerinden biri Astra idi. Belki de Opel'in en popüler modeli olan Astra'nın hikayesi, 100 yıllık tarihinde birçok başarısızlık yaşamıştır, ancak aynı zamanda çok ilginçtir. Astra'ya 1991 yılında aile arabası olarak girdiğini ve beş farklı modelle insanların kalbini fethettiğini anlatmak için Kadett ile başlamamız gerekiyor.

'Wir leben Autos' tanıdık geliyor. Opel’in sloganı uzun yıllardır kullanılıyor ve Türkçe yazılan 'Otomobille bir arada yaşıyoruz' kelimesi aslında markanın felsefesini çok net ifade ediyor. Alman devinin her arabasının markayı yaşatacak bir fikri var. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra ekonomisi ve altyapısı çöken Almanya'nın halkının ihtiyacını karşılayan otomobiller üretmesi gerektiğini anlayan Opel, kısa sürede ürettiği Kadettt'i 1930'larda piyasaya sürdü. Macera 1962'de Kadett A ile başladı ve dizinin son üyesi olan E, Astra'ya bırakıldı. Almanları hedef alan araçlar dünyada çok popüler. 1929'da General Motors, markanın fikirlerinden ve üretim kapasitesinden etkilendi ve hisselerin çoğunu satın aldı.

Devamını Gör