Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

2024 Nissan X-Trail Fiyat Listesi

Fiyat Aralığı 2.549.500 TL - 3.335.600 TL
Künye
Model: Nissan X-Trail
Nesiller: 12
İlk Üretim Yılı: 2001
Motorlar: Hibrit
Uzunluk
4680 cm
Genişlik
1840 cm
Yükseklik
1725 cm
Kapı Sayısı: 5
Bagaj Hacmi: 585 Lt

Motor Seçenekleri (2)

1.5 DIG-T 12V MHEV, Hibrit, 163 HP
27 Mart 2024 tarihinde güncellenmiştir.
Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat Kampanyalı Fiyat
Sky Pack 7.1 Lt/100 Km Otomatik 2.549.500 TL -
Platinum Premium 7.1 Lt/100 Km Otomatik 2.781.800 TL -

Nissan X-Trail için 2. El İlanlar (3)

Nissan X-Trail için 2. el ilanlar
2020 - 2024 Model
3 Ilan
Misafir Kullanıcı
08.05.2023
Güzel daha alamadım
(Almayı düşünüyor)
(0)
Misafir Kullanıcı
16.12.2022
Nissan'ın çıkardı elektrikli trailer modeli bence SUV sınıfının başı çeken araçlarından biri oldu. Fiyat performans bakımından da alınabilecek araçlardan.
(0)
Kullanım durumu
Aracı Puanla

Nissan X-Trail Modelleri

Nissan Japon merkezli otomotiv üreticisi olarak tüm dünya çapında otomobil satan köklü bir şirkettir. 1934 yılında Nissan ismini alan şirket o zamandan bu zamana kadar sağlamlığı tüm dünya tarafından taktir edilen otomobiller üretmiştir. Bugüne yaklaşıldığı zaman ise özellikle Renault ile yapmış olduğu Global ortaklık ile pek çok platformu ortak kullanarak araçlar üretmeye devam ediyor. Aynı zamanda pek çok motor ve şanzıman kombinasyonunu da Renault markası ile orak kullanmaya devam ediyor. Bu oluşuma son olarak Mitsubishi markası da katıldı. Nissan X-Trail modeli ise markanın SUV sınıfındaki konforlu bir modelidir. Nissan X-Trail ilk olarak 2001 yılında üretilmeye başlandı. Kompakt SUV sınıfında yer alan model, geniş bagaj ve yükleme alanı ile pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmiştir. Pek çok konfor donanımı olan araç aynı zaman 4 tekerden çekiş sistemine de sahiptir. 2 nesli olan modelin ilk neslinde sürekli 4 çeker AWD sistemi bulunurken, ikinci nesli ile 2WD ve 4WD şeklinde geçiş yapılabilecek bir sistem ile geliştirildi. Nissan x trail sıfır fiyatları Türkiye’nin araba motoru olan arabam.com web sitesinde binlerce araç ilanı içinde siz değerli kullanıcılar için sıralanıyor. Nissan x trail 2021 sıfır fiyatları yenilenen model ile güncellenmeyi bekliyor. Ülkemize geliş tarihi belli olmayan yeni X-Trail ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Nissan x trail sıfır fiyat listesi modelin pek çok motor ve şanzıman kombinasyonu etrafında şekilleniyor. Bu motor seçenekleri; 1.3 DIG-T, 1.6 dCİ, 2.0, 2.0 dCİ, 2.2 dCİ, 2.2 DDTi olarak belirleniyor. Nissan x trail sıfır km araç fiyatları 6 farklı donanım seçeneği ile zenginleştiriliyor. Bunlar; Black, Design, Platinum, Platinum Premium, Sky, Visia olarak belirlenmiş.

Nissan X-Trail Fiyatları

Ülkemizde yaygın olarak 1,6 litrelik turbo dizel motor versiyonu ile satılıyor. 5 Kapılı SUV karoser seçeneği ile satılan araç, X-Tronic ismi verilen Otomatik şanzıman ile kombine ediliyor. 0-100 kilometre hızlanmasını 11,4 saniyede tamamlayan araç, oldukça dinamik bir sürüş kabiliyetine sahip. 1,6 litre hacmindeki motoru 130 HP güç ve 320 NM tork değeri sunuyor. Euro6 normlarına uygun olarak üretilen aracın egzoz emisyonları da oldukça düşük. Nissan x trail sıfır km araba fiyatları, yakıt tüketim değerleri göz önünde bulundurularak değerlendiriliyor. Fabrika verileri aracın şehir içi, 5,8 litre yakıt tükettiğini, şehir dışı ise 4,7 litrelik bir tüketim değerine sahip olduğunu gösteriyor. Karma tüketimde ise 5,1 litrelik yakıt tüketim verisi olan aracın ekonomi potansiyeli olduğu söylenebilir. Güncel Nissan x trail sıfır araba fiyatları, arabam.com sıfır kilometre sekmesinde ve Nissan bayilerinde sizler için güncel olarak veriliyor. Nissan X-Trail modeli şehirli SUV olarak konumlandırılacak tüm güvenlik ve konfor donanımlarını sunarken maksimum performans ve yakıt verimliliği sunmaya çaba harcıyor. Aynı zamanda 4x4 çekiş özelliği ile hafif arazi parkurlarında sizi yarı yolda bırakmıyor. Yerden yüksek oturuş pozisyonu ve ısıtmalı deri koltukları ile konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor. Geniş bagaj hacmi ve yaşam alanı ile aile yolculuklarında keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Sıfır Kilometre Nissan X-Trail Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

2021 Nissan x trail sıfır fiyat listesi, Yerden yüksek bir SUV almak isteyen aileler ve kullanıcılar için oldukça ilgi çekici olmakla beraber sunmuş olduğu pek çok lüks Segment donanımı ile bunun karşılığını veriyor. Aynı zamanda sıfır kilometre araç alırken dikkat etmeniz gereken noktalar hakkında sizlere birkaç tavsiyede bulunmak isteriz. Öncelikle almak istediğiniz aracı net olarak belirlemeniz gerekiyor. İhtiyaçlarınız ve kişisel zevklerinizi düşündüğünüz zaman hangi araç modelini almanız gerektiği konusunda dikkat etmeniz gereken detaylar vardır. Hangi segmentte bir araç almanız gerektiğini iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kalabalık bir aileniz var ve yıl içinde çok kilometre yapıyorsanız yakıt verimliliği yükse ve yaşam alanı geniş bir araç seçmeniz gerekir. Eğer ağırlıkta şehir içinde ve kalabalık trafikte araç kullanıyorsanız, otomatik vitesli ve park manevralarını kolay yapabileceğiniz daha kompakt bir araç seçmeniz gerekir. Bu gibi örnekleri dikkate alarak ihtiyaç filtrelerinize göre bir model seçmelisiniz. Daha sonra bütçe planlamasını doğru yapmanız gerekiyor. Sadece araç satış bedeli kadar bir bütçe ayırmak ilerleyen dönemde sizi rahatsız edebilir. Araç satış bedeline ek olarak, kredi geri ödemeleri, kasko, trafik sigortası, akaryakıt, periyodik bakım…VB pek çok gider kalemini bütçe planlamanıza dahil etmelisiniz. İkinci el bir araç aldığınız zaman garanti dahilinde olduğunu ve bu garantinin hangi koşullarda geçerli olacağını iyi incelemelisiniz. Ayrıca aracı teslim alırken herhangi bir deformasyon ve sorun olmadığını kontrol ediniz. Aracı teslim alırken araç üzerindeki numaraların ruhsat ve teslim belgelerinde de doğru şekilde yazılıp yazılmadığını kontrol ediniz. Sıfır kilometre bir aracın yedek parça ücretlerini yüksek olduğunu ve olası bir kaza durumunda sorun yaşamamak adına kasko poliçenizi de yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Devamını Gör