Ford Tourneo Courier.png
ford torneo courier beyaz
ford torneo courier gri
ford torneo courier siyah
ford torneo courier gumus
ford torneo courier turuncu
ford torneo courier kirmizi
ford torneo courier mavi
Ford Tourneo Courier.png
ford torneo courier beyaz
ford torneo courier gri
ford torneo courier siyah
ford torneo courier gumus
ford torneo courier turuncu
ford torneo courier kirmizi
ford torneo courier mavi
Ford Tourneo Courier.png
ford torneo courier beyaz
ford torneo courier gri
ford torneo courier siyah
ford torneo courier gumus
ford torneo courier turuncu
ford torneo courier kirmizi
ford torneo courier mavi

2024 Ford Tourneo Courier Fiyat Listesi

Fiyat Aralığı 1.014.400 TL - 1.365.400 TL
Künye
Model: Ford Tourneo Courier
Nesiller: 7
İlk Üretim Yılı: 2014
Motorlar: Benzin,Dizel
Uzunluk
4337 cm
Genişlik
1876 cm
Yükseklik
1817 cm
Kapı Sayısı: 5
Bagaj Hacmi: 1250 Lt

Motor Seçenekleri (3)

1.0 EcoBoost, Benzin, 100 HP
09 Nisan 2024 tarihinde güncellenmiştir.
Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat Kampanyalı Fiyat
Trend 6.7 Lt/100 Km Düz 1.014.400 TL -
Tüm motor seçeneklerini göster Daha Az Göster
Tüm motor seçeneklerini göster Daha Az Göster
Beyaz
Gri (Gümüş)
Gri (titanyum)
Kırmızı
Mavi
Siyah
Turuncu
Tüm Renkleri Göster Daha Az Göster
Misafir Kullanıcı
21.03.2023
0 km bulamıyoruz
(3)
Misafir Kullanıcı
14.01.2023
Sıfır Courier almak istiyorum
(Almayı düşünüyor)
(7)
Misafir Kullanıcı
20.12.2022
Ford Tourneo Courier'in bagaj hacmi 708 Lt oldukça yeterli ve bence zor yol şartlarında yüksek denge sağlıyor.
(0)
Misafir Kullanıcı
01.12.2022
Yol tutuşu ve hızlanması yerinde. Ticariden beklenmeyecek bir performansa sahip diyebilirim.
(Test sürüşü yaptı)
(0)
Misafir Kullanıcı
27.10.2022
Hem iş için hem de aile kullanımı için kullanışlı bir model. Ayrıca fiyat bakımından da memnun ediyor.
(0)
Misafir Kullanıcı
27.09.2022
Her türlü ticari faaliyetiniz için yeterli. Yol tutuşu harika, yakıt durumu geçerli. Diğer yandan ise kişisel hayatınızda da kullanılabilecek bir araç olduğunu düşünüyorum.
(Test sürüşü yaptı)
(2)
Misafir Kullanıcı
21.09.2022
Büyük araba 150 .000 lütfen
(Araç sahibi)
(0)
Misafir Kullanıcı
06.09.2022
Evet arkadaşlar bende sifir aldim star stoplu diye satilar ama araba geldi star stopsiz ben kandirildim siz kandirılmayin
(Araç sahibi)
(2)
Misafir Kullanıcı
11.08.2022
Yol tutuşu oldukça iyi. Ticari faaliyetlerin yanında günlük hayatta da kullanılabilecek güzel bir araç.
(Test sürüşü yaptı)
(0)
Daha Fazla Göster
Kullanım durumu
Aracı Puanla

Ford Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier, 2013 yılında Ford ticari ailesinin yeni bir üyesi olarak tanıtılan ve ülkemizde üretilen kompakt boyutları ve karakteristik tasarımıyla dikkat çeken hafif ticari bir modeldir. Günümüze kadar bazı iyileştirmeler ve güncellemeler geçiren Ford Tourneo Courier, geniş bagaj hacmi, fonksiyonel saklama gözleri ve geniş iç yaşam alanıyla ön plana çıkmaktadır.

Ford Tourneo Courier işlevsel donanımları ve kompakt boyutlarıyla pratik bir hafif ticari model olarak işlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde halletmenize yardımcı oluyor. Sunmuş olduğu konfor donanımlarıyla işlerinizi hafifleterek keyifli bir hale getiriyor. Farklı donanım paketleri bulunan Ford Tourneo Courier, sunmuş olduğu özelliklerle sürücülerin işlerini kolaylaştırıyor.

Ford Tourneo Courier Motor Seçenekleri

Yeni nesil 1.5 litre Duratorq TDCİ motoru 100 hp güç ve 215 nm tork üretiyor. Maksimum 170 km hıza ulaşabilen Ford Tourneo Courier şehir içi kullanımda 5.1, şehir dışı kullanımda 4,1 ve karma kullanımda ortalama 4,5 litre yakıt tüketim değerlerine sahip.

1304 kg ağırlığa sahip olan Courier yeni nesil motoruyla düşük tüketim değerleriyle pratik ve performanslı bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni nesil motor çevre standartlarına uygun olarak geliştirilmiş, emisyon ve salınım değerleri önceki nesillere göre daha iyi hale getirilmiştir. Ülkemizde üretilen otomobil tüm dünyaya ihraç edilmektedir.

Ford Tourneo Courier Donanımları

4157 mm uzunluğa, 1764 mm genişliğe, 1777 mm yüksekliğe ve 571 kg taşıma kapasitesine sahip olan otomobil; kompakt boyutları, geniş iç hacmi ve sınıfına göre yeterli taşıma kapasitesiyle birlikte donanımları ve işlevsel özellikleri sayesinde işlerinizi kolaylaştırmanızı sağlıyor.

Sade ve ergonomik bir iç yaşam alanına sahip olan otomobil, işlevsel donanımları ve yardımcı ekipmanlarıyla rahat bir yolculuk yaşatıyor. 708 litre hacime sahip geniş bagaj alanı yüklerinizi rahat bir şekilde taşımanıza olanak sağlıyor.

Giriş seviyesinde olan Trend paketinde çift taraflı kayar kapılar, klima, usb destekli multimedya sistemi, yokuş kalkış desteği ve 2 hava yastığı standart olarak sunuluyor. Hafif ticari araçlar sınıfında bu donanımların standart olarak sunulması dikkat çekiyor.

Deluxe donanım paketinde tavana konumlandırılmış başüstü saklama gözü, ön sis farları, gündüz farları ve fonksiyonel kumandaların yerleştirilmiş olduğu 3 kollu deri direksiyon standart olarak sunuluyor. İç donanımlara ek olarak aracın dışındaki plastik parçalar gövde ile aynı renkte geliyor.

Otomobilin giriş seviyesindeki paketlere kıyasla daha fazla donanım sunan Titanium donanım paketinde sunulan aracın dışındaki krom detaylar, yan çıtalar, sis farları ve karartılmış camlar aracın çok daha sportif görünmesini sağlıyor.

Standart olarak sunulan bel destekli koltuklar, hız kontrol sistemi, dijital klima, otomatik kararan dikiz aynası; otomatik camlar, yağmur ve far sensörü ve akıllı telefonlarla uyumlu dokunmatik multimedya ekranı çok daha rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

Titanium Plus donanım paketinde ısıtmalı sürücü koltuğu, park sensörleri, start stop sistemi, hız kontrol ve sınırlama sistemi, lastik basınç takip sistemi ve ısıtmalı camlar standart olarak sunuluyor. Önceki donanım seviyelerinden daha fazla konfor ekipmanına sahip Titanium Plus konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Ford Tourneo Courier’in spor paketi olan Blackline paketinde otomobilin gövdesindeki özel şeritler ve krom detaylar sportif bir görünüm kazandırıyor. Bu pakette standart olarak sunulan deri kumaş karışımı koltuklar iç yaşam alanının çok daha sportif görünmesini sağlıyor.

Genel olarak bütün donanım paketlerinde yolculuk esnasında ihtiyaç duyabileceğiniz birçok donanım standart olarak sunuluyor. Sunduğu özellikler, geniş bagaj hacmi, geniş yolcu kabini ve yeni nesil ekonomik motoruyla özellikle geniş ailelerin ve işletme sahiplerinin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Ford Tourneo Courier Sıfır Km Fiyatları

Ford Tourneo Courier Sıfır Fiyat Listesi aracın donanım paketlerine, ilave aksesuarlarına ve ek özelliklerine göre değişmektedir. 5 farklı donanım paketi bulunan ve farklı donanımların standart olarak sunulduğu Yeni Ford Tourneo Courier Sıfır Fiyatı bu donanım paketlerine göre fiyatlandırılmaktadır.

Sıfır kilometre araç ilanlarımızı inceleyerek Ford Tourneo Courier 2021 Sıfır Fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Blog sayfamızda hazırlamış olduğumuz güncel fiyat listesi içeriklerimize ulaşarak en Güncel Ford Tourneo Courier Sıfır Fiyat Listesini inceleyebilirsiniz.

Arabam Kaç Para hizmetimizi kullanarak almak istediğiniz modelin özelliklerini girdikten sonra hızlı bir şekilde Ford Tourneo Courier Sıfır Fiyatlarını görebilirsiniz.

Mevcut olarak kullandığınız aracınızı satıp yeni bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız Trink Sat hizmetimizden yararlanarak aracınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde bize satabilir ve ödemenizi çok kısa süre içerisinde alabilirsiniz. Sıfır km Ford ilanlarımızı inceleyerek hayalinizdeki Ford Tourneo Courier modeline sahip olabilirsiniz.

Ford Tourneo Courier Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Öncelikle aklınızdaki otomobilin size uygun olup olmadığını ve ihtiyaçlarınıza cevap verip vermediğini araştırmalısınız. Geniş donanım seçeneklerine ve aksesuarlara sahip olan Ford Tourneo Courier bir hafif ticari otomobilde sürüş esnasında ihtiyaç duyabileceğiniz donanımları size sunarak ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir.

Yeni nesil verimli motoru; düşük yakıt tüketimi ve güçlü performansıyla yük taşıma işlemlerinizde hiçbir güç kaybı yaşamadan rahatlıkla işlerinizi halledebileceğiniz bir performans sunuyor. Bu konuda kullanıcı yorumları ve tecrübelerinden yararlanmanız aracın performansıyla ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Blog sayfamızdaki Ford Tourneo Courier incelemelerimizi ve araştırmalarımızı inceleyerek otomobil ile ilgili merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

Devamını Gör