2024 Audi A6 Sedan Fiyat Listesi

Fiyat Aralığı 4.895.753 TL - 7.796.669 TL
Künye
Model: Audi A6 Sedan
Nesiller: 25
İlk Üretim Yılı: 1994
Motorlar: Hibrit
Uzunluk
4939 cm
Genişlik
1886 cm
Yükseklik
1457 cm
Kapı Sayısı: 4
Bagaj Hacmi: 530 Lt

Motor Seçenekleri (3)

2.0 40 TDI Quattro MHEV, Hibrit, 204 HP
02 Mart 2024 tarihinde güncellenmiştir.
Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat Kampanyalı Fiyat
Advanced 4.3 Lt/100 Km Yarı Otomatik 4.895.753 TL -
S Line 4.3 Lt/100 Km Yarı Otomatik 5.247.353 TL -
2.0 45 TFSI Quattro MHEV, Hibrit, 265 HP
02 Mart 2024 tarihinde güncellenmiştir.
Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat Kampanyalı Fiyat
Advanced 6.4 Lt/100 Km Yarı Otomatik 5.003.753 TL -
S Line 6.4 Lt/100 Km Yarı Otomatik 5.352.953 TL -
3.0 50 TDI Quattro MHEV, Hibrit, 286 HP
02 Mart 2024 tarihinde güncellenmiştir.
Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat Kampanyalı Fiyat
Advanced 5.8 Lt/100 Km Otomatik 7.270.589 TL -
S Line 5.8 Lt/100 Km Otomatik 7.796.669 TL -

Audi A6 Sedan için 2. El İlanlar (2)

Audi A6 Sedan için 2. el ilanlar
2020 - 2024 Model
2 Ilan
Kullanım durumu
Aracı Puanla

Audi A6 Sedan

Audi A6 Sedan geniş gövdesi, matrix farları, animasyonlu arka stopları, geniş ön ızgarası ve bir önceki nesillerine göre daha keskin çizgileri sayesinde modern görünümüyle ön plana çıkıyor. Yenilikçi tasarım detayları ve estetik çizgileri bir arada sunan Audi A6 Sedan geniş gövdesi sayesinde oldukça heybetli duruyor.

Geniş iç yaşam alanı, teknolojik donanımları ve konfor özellikleriyle üst seviyede rahatlık ve konfor sunuyor. İç mekanda kullanılan kaliteli malzemeler otomobilin Premium görünümünü tamamlıyor. Gelişmiş sürüş dinamikleri, yüksek performansı ve ileri seviye sürüş asistanları ile teknolojik, dinamik ve güçlü bir Premium sedan sahibi olmak isteyen sürücülerin dikkatini çekiyor.

Audi A6 Sedan Donanımları

Audi A6 Sedan, lüks ve teknolojiyi estetik bir şekilde bir araya getiriyor. Yeni nesil teknolojilerin hakim olduğu iç yaşam alanı yüksek kaliteli malzemeler ile tamamlanarak estetikten ve lüksten ödün vermiyor. Sportifliği ve konforu aynı anda sunan Audi A6 Sedan gelişmiş donanımları ile keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

10 inç büyüklüğe sahip multimedya ekranı ve altında bulunan 8.5 inç büyüklüğündeki klima konfor ekranı ön konsolun teknolojik bir ünite haline gelmesini sağlıyor.  Klima ve bazı konfor ekipmanlarının kontrol edildiği dijital ekran dokunmatik hassasiyeti ve sürücüye yakın olan konumu sayesinde sürüş sırasında rahat bir şekilde kullanılabiliyor.

12.3 inç dijital kokpit sistemi hızlı animasyonları, yüksek kaliteli grafikleri, ergonomisi, navigasyon desteği ve diğer önemli fonksiyonlarıyla oldukça işlevsel özellikler sunuyor. Otomobilde bulunan üç ekran da Audi mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen MMI yazılımı sayesinde entegre olarak sorunsuz ve uyum içerisinde çalışıyor. Birçok grafik ve animasyon seçeneği bulunan dijital ekranlar sunmuş olduğu yüzlerce farklı seçenekler sayesinde ihtiyaçlarınıza ve zevkinize bağlı olarak tamamen kişiselleştirilebiliyor.

Teknolojinin üst seviyede olduğu ön konsol sürücüye dönük tasarımı ve keskin çizgileriyle otomobilin iç mekanının daha sportif görünmesini sağlıyor. Akıllı telefonlar için kablosuz şarj ünitesi ve multimedya bağlantı desteği hareket halindeyken telefonunuzu güvenli bir şekilde kontrol etmenize yardımcı oluyor. Dijital gösterge ekranından ulaşılabilen gece görüş asistanı görüş mesafesinin düşük olduğu kötü hava ve yol koşullarında yüksek çözünürlüklü görüntü sağlayarak yolculuklarınızı daha güvenli hale getiriyor

Isıtma özelliği bulunan elektrikli yükseklik, alçaklık ve derinlik ayarlı deri direksiyon yapısı ve teknolojisi sayesinde daha rahat manevra ve sürüş imkanı sunuyor. Direksiyon üzerine konumlandırılmış işlevsel kumandalar sürücünün birçok donanımı elini direksiyondan kaldırmadan güvenli bir şekilde kontrol etmesini sağlıyor.

Dört bölgeli dijital otomatik klima sistemi ayarlanan sıcaklığa göre belirli aralıklarda ölçüm yaparak otomobilin iç yaşam alanı sıcaklığının stabil kalmasını sağlıyor. Güçlü iklimlendirme özelliği sayesinde her türlü hava koşulunda rahat bir deneyim sunuyor.

Alcantara ve deri döşeme seçenekleriyle sunulan elektrikli hafızalı koltuklar bel ve yan destekleriyle yolculuklarınızı konforlu hale getiriyor.  Tam boy panoramik cam tavan otomobilin iç yaşam alanını aydınlık ve ferah hale getiriyor. Otomobilin tüm yüzeylerinde kullanılan birinci sınıf kalitede malzemeler lüks ve zarafetin uyum içerisinde görünmesini sağlıyor.

Şerit takip asistanı ve uyarı sistemi otomobilin kendi şeridinde ilerlemesini ve olası dalgınlık durumlarında uyarı vererek kendi şeridine geçmesini sağlıyor. 360 derece kamera sistemi ve park asistanı Audi A6 Sedan’ın kolay bir şekilde park edilmesini sağlayarak sürücülerin rahat hareket etmesine yardımcı oluyor.

Audi A6 Sedan Motor Seçenekleri

Audi A6 Sedan yeni geliştirilmiş hibrit teknolojili üç farklı motor tipiyle satışa sunuluyor. Hibrit destekli motorlar yüksek performansı verimlilik ile bir ayara getirerek yenilikçi bir sürüş deneyimi sunuyor.

Benzinli dört silindirli 2.0 litre TFSI motor 245 hp güç ve 370 nm tork üretiyor. 6,0 saniyede 0-100 km hızlanmasına ulaşan otomobil maksimum 250 km hıza çıkabiliyor. Dinamik performansıyla dikkat çeken otomobil şehir içinde 8.1 litre, şehir dışında 5.4 litre ve ortalama kullanımda 6.4 litre yakıt tüketiyor.

2.0 litre TDI dizel motoru 204 hp güç ve 400 nm tork üretiyor. 0-100 hızlanmasını 7.6 saniyede tamamlarken maksimum 245 km hıza ulaşabiliyor. Şehir içi 4.8 litre, şehir dışı 4.1 litre ve karma tüketimde ortalama 4.3 litre yakıt tüketen otomobil performansı ve verimliliği bir arada sunuyor.

3.0 litre TDI dizel seçeneği 286 hp güç ve 620 nm tork değerlerine sahip. 5,5 saniyede 100 km hıza ulaşan otomobil maksimum 250 km hıza çıkıyor. Şehir içi kullanımda 6,4 litre ve şehir dışı kullanımda 5,4 litre yakıt tüketim değerine sahip olan bu model karma kullanımda ortalama 5,8 litre yakıt tüketiyor.

Audi A6 Sedan Sıfır Araç Fiyatları

Audi A6 Sedan sıfır fiyatları birçok önemli faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Motor tipi, motor hacmi ve isteğe bağlı olarak alınabilen özel sürüş asistanları Audi A6 Sedan sıfır fiyatı 2021 güncel piyasa değerlerini etkilemektedir.

Blog sayfamızdaki Audi A6 Sedan Sıfır Fiyat Listesi içeriklerimizi inceleyerek almak istediğiniz motor seçeneğine ve donanım özelliklerine sahip olan Audi A6 Sedan Sıfır Km Fiyatını öğrenebilirsiniz.

Sıfır Km ilanlarımızı ziyaret ederek merak ettiğiniz modelin özelliklerini, donanımlarını ve ortalama piyasa değerlerini inceleyebilir ve Audi A6 Sedan Sıfır Araba Fiyatları hakkında hızlı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Fiyat listesi içeriklerimizi takip ederek en güncel Audi A6 Sedan Sıfır 2021 Fiyat Listesine ulaşabilirsiniz.

Devamını Gör