Yeni Volvo XC40 özellikleri, fiyatı, rakipleri ve çok daha fazlası için okumaya devam edin. Bazı otomobiller he zaman havalı, prestijli ve güçlü olmakla neredeyse eş anlamlı bir marka değeri taşır. BMW, Mercedes, Audi, Volvo ve sayamadığımız diğer markalar…Ancak Volvo, bu markalar arasında kendine öne çıkan özel bir nitelik katmış farklı bir marka algısına da sahip. Otomobillerden ya da arabalardan hiç anlamayan biri bile bilir ki ‘Volvo güvenlik- sağlamlık demektir’. işte bu algıyı yaratmak öyle kolay değil. İlk esnek kayışlı emniyet kemeri, ilk otomatik stop lambası gibi devrimlere imza atmak ve sürekli olarak güvenlik odaklı teknolojilere yatırım yaparken konforlu, havalı, güzel, performanslı olabilmeyi de başarmak epeyce emek, çokça bilim, en çok da çalışkanlık işi.

Yeni Volvo XC40 Özellikleri, Fiyatı, Rakipleri...

Volvo Cars, dünya genelinde sağladığı güvenli bir otomobil olma algısını sürekli yükseltiyor. Bu yönüyle de özellikle ailelerin ya da ailesi için araba almak isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Ülkemizde araba fiyatları maalesef vergiler ve daha pek çok sebeple epeyce yüksek. Bu da böyle güzel, konforlu, güçlü, donanımlı en önemlisi de güvenli araçlara erişmeyi zorlaştırıyor. Bu olumsuzluğu bir kenara koyarak, Volvo’nun nefes kesen XC90 modelini inceleyelim mi?

Volvo Cars Yeni Küçük SUV Modeli XC90’ı Tanıttı!

Avrupalı otomotiv devi Volvo, yeni modellerinden biri olan XC40’ı geçtiğimiz günlerde Milano’da tanıttı. Bu şık ve etkileyici otomobile de Milano yakışırdı zaten.

Volvo Cars Yeni Küçük SUV Modeli XC90'ı Tanıttı!

Bildiğiniz üzere otomotiv dünyasında güçlü bir SUV etkisi hakim. Ayrıca artık tüm markalar en az bir SUV model sunuyorlar. Şehir içinde kullanılacak yüksek araç beklentisine karşılık vermek üzere tasarlanan SUV’lar ise çok ilgi görüyor. Volvo markası da bu pazara dahil olarak rekabeti epey yüksek bir yere çekti.

Tasarım Mağazasında Tanıtım Yapıldı

Volvo’nun kompakt Premium SUV modeli XC40’ın tanıtımında esas dikkat çeken detay ise, alıştığımız üzere otomobil fuarları yerine Milano’daki bir İskandinav tasarım mağazasında gerçekleşen tanıtım oldu.

Volvo'nun kompakt Premium SUV modeli XC40 Tanıtım Yapıldı

Ezber Bozan 2018 Model Volvo XC40

Volvo markası, klişeleri kökünden yıkmaya kararlı. Yapılan tanıtım da bunun en iyi kanıtı. Bu arada Volvo bu yıl SUV pazarında 3 farklı araçla yarışıyor.

Ezber Bozan 2018 Model Volvo XC40

Yeni Volvo XC40 Özellikleri

Volvo XC90, Volvo XC60 ve Volvo XC40 ile SUV segmentini fena halde yoracak olan marka, şehir içinde yüksek araç kullanmayı sevenler için donanım, konfor, güvenlik, performans ve prestiji bir arada kompakt olarak sunmak için hazır. İsveçli markanın XC40 modelinin motoru, turbo benzinli, dizel ve hybrit seçenekleriyle sunulacak. 8 ileri otomatik vites XC40 kesinlikle çok tercih edilecek.

Volvo XC40’ın en dikkat çeken özelliklerinden biri ise iç mekanda bulunuyor. Özellikle saklama alanları, çantanızı, telefonunuzu ve diğer kişisel eşyalarınızı koyabileceğiniz alanlar konusunda çok farklı çözümler üretiyor.

2018 Model Volvo XC40’ın Fiyatı

Aracın fiyatı hakkında henüz net bir bilgi yok. Özellikle de Volvo XC40 Türkiye fiyatını tahmin etmek zor.

2018 Volvo XC40 Ne Zaman Üretilecek?

Compakt SUV segmentindeki XC40, Almanya’daki tesislerde üretilecek. Üretim, bu yıl kasım ayında başlayacak. Ardından hızla önce Avrupa’da sonra da diğer ülkelerde satışlar başlayacak.

Volvo XC40 Türkiye’de Satışa Ne Zaman Başlayacak?

Şirketin Türkiye satışı 2018’in ilkinci yarısında başlayacak. Türk tüketicinin çok sevdiği araç için şimdiden heyecanlı bir bekleyiş var.

Volvo XC40 Rakipleri Kim?

Küçük SUV ya da kompakt SUV sınıfında Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA ile yarışacak.

Volvo XC40 Videosu için görüntüye tıklayabilirsiniz:

Volvo ilanlarını incelemek üzere ikinci el Volvo ilanları şeklinde bir arama yapabilirsiniz. Ayrıca 2018 model Volvo XC40 ilanlarını kaçırmamak için arabam.com sıfır km ilanlarını takip edebilirsiniz. İlerleyen dönemlerde Volvo XC40 kampanyalı fiyatları da listelenmeye başlayacaktır. Bu amaçla Volvo galerilerini takibe alabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. dışarıdan ve vidolarından görunduğugibi şık ve modern .yakışıklı görunuyor bir de yakından incelemek gerek derim bundaki donanım ful olmalı ve şık hesaplı ekonomik ve tasarruflu olmalı ki hayranları dahada çok yakın olmalı çekici olmalı ve sahiplerine dahada yakın ve ekonomik bir fiyatla yollara açılmalı derim beklemedeyiz görmekteyiz yakında da sahip olmanın peşindeyiz hadi hayırlısı tam gaz ileri ver coşkuyu

  2. Volvo cx 40 ilgi duyduğum disel araç. Hibrit bilgim dışında. 2023 model düşünüyorum. 2.ci el 5 bin km olabilir. Tabiki de otomatik ve deri koltuklu.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here