2017 Model Skoda Karoq Nasıl Bir Araçtır?

2
3776

Yeni Skoda Karoq’un Tasarımı Nasıl?

Tasarımda genel olarak özgün bir yapı sunulduğunu söylemek yanlış olmaz. Skoda markasının kendine özgü bir çizgisi var ve bu araçta da bu durum değişmemiş. SUV araç kategorisinde aranan özellikler olan kaslı ve güçlü bir yapı bu aracın tasarımında da öne çıkarılmış. Ancak tüm bu kaslı yapıya rağmen dingin ve sade bir ifade de var. İşte Skoda Karoq.

Ölçüler:

4382 mm uzunluğunda olan Skoda Karoq, 1841mm genişliğe sahip. Yüksekliği ise 1605mm.

Tekerleklerde 16 ve 19 inç seçeneği var.

İç Mekan:

Aracın dijital kontrol paneli çok şık bir tasarıma sahip. Ayrıca çok keyifli bir biçimde iç mekana monte edilmiş. Kokpit kısmında şık bir bütünlük yaratan kontrol panel, direksiyon ikilisi, kullanım açısından da son derece ergonomik.

Skoda karoq

Son model araçlarda led iç aydınlatma ve ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı koltuk, masaj yapan sürücü koltuğu gibi detaylar şimdi çok trend. Skoda markası da Karoq modelinde bu detayları opsiyonel olarak sunuyor. Skoda Karoq modelinin en dikkat çeken özelliği ve belki de satışlarını büyük ölçüde etkileyecek olan detay, iç mekanda sunduğu ferahlık hissi. SUV araçların bazıları, dış görünümde yerden yüksek yapılarıyla geniş hacimliymiş gibi bir algı yaratmasına karşın içeride oldukça dar olabiliyorlar. Skoda, Karoq konusunda buna pek izin vermemiş. İç mekanda hem sürücü için hem de yolcular için gerçekten ferah bir etki yaratılmış. Zaten geniş olan iç alan, açık renkli döşeme ve doğru biçimde konumlanan detaylarla daha da ferah bir hal almış.

Skoda karoq

Bagaj Hacmi

Gelelim, yeni Skoda Karoq’un bagaj hacmine: Öncelikle aracın bagaj genişliği 521 litre ile ifade ediliyor. Eğer bu alan sizin için yeterli değilse arka koltukların katlanabildiğini hatta dilerseniz tamamen çıkarılabildiğini ekleyelim. Böylece sıklıkla eşya taşımak gibi bir durumunuz varsa Skoda Karoq, deyim yerindeyse ‘işinizi görecek’ cinsten bir bagaj hacmine sahip. Bu arada koltukları katladığınızda 1630 litre, tamamen çıkardığınızda da 1830 litre alanınız oluyor.

Skoda karoq

Yeni Skoda Karoq Motor Seçenekleri 

Günümüzde tüm dünyada yakıt konusu araç sahipleri için önemli bir problem. Ülkemizde yakıt oldukça pahalı olsa da aslında dünya genelinde de durum çok iç açıcı değil. Ancak yakıtın fiyatı ne olursa olsun performanstan vaz geçmek istemeyenlerin sayısı da oldukça fazla. Durum böyle olunca otomobil üreticileri farklı isteklere özel motor seçenekleri sunmak zorunda kalıyorlar. Skoda da bu trende uymuş ve tam beş farklı motor seçeneğini Karoq motoru için tüketiciye sunmuş. 1.0 litrelik TSI, 1.5 litrelik TSI, 1.6 litrelik TDI, 2.0 litrelik TDI, 2.0 litrelik TDI motor seçenekleri markanın Karoq modelini almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

2.El Otomobil İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here