Yeni Jeep Compass Ekimde Türkiye’de!

1
1382
Jeep Compass

Yeni Jeep Compass her detayı ile kendine baktırmayı seviyor. heybetli görünümü, pırıl pırıl tasarımı, güçlü hissetiren ayrıntıları onu çok özel kılıyor.

4X4 denilince akla ilk gelen araçlardan biri olan Jeep Compass, şüphesiz ki sınıfının en donanımlı temsilcisi. Bu yılın Ekim ayında ülkemizde satışa sunulacak olan 2017 model Jeep Compass, İstanbul Autoshow’da tanıtıldı.

Ekim 2017’den itibaren ülkemizde satışa sunulacak. Yakıt verimliliğine sahip güçlü motorlar, geleneklerine bağlı özgün Jeep tasarımı, ‘on-road’ ve off-road’ ‘sürüş dinamikleri ve yenilikçi güvenlik teknolojilerini bünyesinde barındıran Jeep Compass markanın küresel pazarlarda daha geniş kitlelere ulaşma stratejisini destekliyor.

Fuarda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel, “Yılın son çeyreğiyle birlikte satışa sunacağımız Jeep Compass, merakla beklenen ve segmentini yukarı çekecek bir model olarak ön plana çıkıyor. Yılın son döneminde satışa sunacağımız 9 ileri otomatik şanzıman gibi özelliklere sahip Jeep Compass için ilk etapta 200 adetlik bir satış hedefi belirledik. Modelimizin siparişlerini şimdiden almaya başladık” açıklamasında bulundu.

2017 İstanbul Autoshow’un Yıldızlarından Biri

Dünyanın farklı noktalarındaki müşterilerin ortak beğenisi için geliştirilip üretilen yeni Jeep Compass’ın Türkiye’deki ilk tanıtımı, İstanbul Autoshow 2017 kapsamında gerçekleştirildi. Tamamen yenilenen Jeep Compass, Ekim ayıyla birlikte Türkiye’de satışa sunulacak.

Yeni Compass’ın basın tanıtımında konuşan Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel, “Yılın son çeyreğiyle birlikte satışa sunacağımız Jeep Compass, merakla beklenen, off road kabiliyeti ve diğer ürün özellikleriyle segmentini yukarı çekecek bir model olarak ön plana çıkıyor.

Yılın son döneminde satışa sunacağımız 9 ileri otomatik şanzımanlı araç için yılın son üç ayı içinde 200 adetlik satış hedefi belirledik. Modelimizin siparişlerini şimdiden almaya başladık” açıklamasında bulundu.

Çok Şık ve Çok Özel Bir Tasarım!

İstanbul’da ilk kez sergilenen Yeni Jeep Compass zarif ve güçlü tasarım hatlarıyla dikkat çekiyor. Otomobilin yeni ve geniş gövde tasarımı, camdan tekerleğe kadar olan mükemmel orantısıyla ilk bakışta heyecan uyandırıyor.

Compass’ta, efsanevi yedi delikli petek ızgaranın dışındaki bölümleri parlak siyah yüzeylerle yeniden yorumlayarak modernize edildi. Ön farların etrafını çevreleyen siyah kontür araca daha dinamik bir görünüm kazandırırken, aynı zamanda daha kişilikli ve özgün bir görünüm sağlıyor. Arkaya doğru eğimli tavan çizgisi, şişkin çamurluklar ve belirgin omuz çizgisiyle son derece dinamik bir profil sergiliyor. Parlak siyah tavan kompakt SUV segmentinde benzersiz ve özgün bir görünümü beraberinde getiriyor.

Jeep Compass Arazide İddialı 

Yeni Jeep Compass her biri son derece gelişmiş iki farklı, akıllı 4×4 sistemi sayesinde sınıfının en iyi ‘off-road’ kabiliyetini sunmaya hazırlanıyor. Yeni akıllı 4X4 sistemlerinin ikisi de motor torkunun yüzde 100’ünü tek bir tekerleğe iletebiliyor: Jeep Active Drive – sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi ve Jeep Active Drive Low – bu sınıfta tek 20:1 oranlı sürünme moduna sahip sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi olarak ön plana çıkıyor. Gerek ‘Jeep Active Drive’, gerekse ‘Active Drive Low’ olmak üzere her iki dört tekerlekten çekiş sistemi de ‘Jeep Selec-Terrain’ ile donatılmış olmasıyla dikkat çekiyor.

‘Jeep Selec-Terrain’, her türlü hava ve yol şartında mümkün olan en iyi dört tekerlekten çekiş performansını sunmak üzere sürücüye “Normal, Kar, Kum ve Çamur” sürüş modları dışında Trailhawk versiyonuna özel ‘Rock’ modu olmak üzere sürüş şartlarına göre 5 farklı sürüş modundan birini seçme imkânı sunuyor. 9 ileri otomatik şanzıman bütün dört tekerlekten çekişli tüm versiyonlarda standart olarak sunuluyor.

İkinci El Fiyatları ve İlanları

1 YORUM

  1. Yeni Jeep Compass ile ilgili bilgileri okudum ancak şu an yurtdışındayım,fuar bıtene kadar görme ihtimalim zayıf acaba fuar sonrası aracı bır Jeep yetkılısınde görebilecek miyim? Saygılar

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here